Foto: playgroundai.com

Veljača/februar, mjesec ljubavi, donosi sa sobom posebnu energiju i anđela čuvara čije prisustvo obasjava naše živote. Anđeo veljače je Barakiel, čije ime nosi značenje “Bljesak Božji”. On je vladar munje, moćno biće koje donosi svjetlost i energiju u naše živote tijekom ovog mjeseca. Anđeo Barakiel bdije nad ljubavnim aspektima našeg života. Njegova energija potiče ljubav prema sebi i drugima, potičući nas da budemo otvoreni za ljubavne prilike koje se pojavljuju tijekom veljače/februara. Barakiel može pružiti potrebnu podršku u izgradnji snažnih i pozitivnih međuljudskih odnosa.

atma.hr – 52
Anđeo Barakiel je arhanđeo blagoslova, opisan je kao jedan od anđeoskih prinčeva s mnoštvom od oko 496,000 poslužiteljskih anđela koji mu služe. Često se povezuje s planetom Jupiterom u astrologiji. Barakiel se ponekad prikazuje kako drži bijelu ružu uz prsa ili s laticama ruže rasutim po odjeći. Rasipanje latica ruže simbolizira Božje slatke blagoslove koji se izlijevaju na ljude. Njegova prisutnost obilježena je nježnošću i darežljivošću, podsjećajući nas na neizmjerne darove koje možemo primiti kroz božanske blagoslove.

Veljača, mjesec ljubavi, donosi sa sobom posebnu energiju i anđela čuvara čije prisustvo obasjava naše živote. Anđeo veljače je Barakiel, čije ime nosi značenje “Bljesak Božji”. On je vladar munje, moćno biće koje donosi svjetlost i energiju u naše živote tijekom ovog mjeseca.

Ime Barakiela odiše snagom i duhovnom svjetlošću, sugerirajući da je on nositelj božanske energije. Kao vladar munje, Barakiel simbolizira dinamičnost, brzinu i moć promjene. Njegova prisutnost u veljači može biti poput bljeska svjetlosti koja razgoni tamu i priziva pozitivnu transformaciju.

Ovaj anđeo često se povezuje s brzim odgovorima na molitve, donošenjem jasnih odluka i poticanjem na akciju. Njegova energija potiče nas da budemo proaktivni u ostvarivanju svojih ciljeva i suočavanju s izazovima. Barakiel nas podsjeća da je unutar nas snaga koja može razjasniti svaki oblak sumnje i omogućiti nam da jasno vidimo put ispred sebe.

Kroz simboliku munje, Barakiel također donosi snažnu duhovnu povezanost. Njegova prisutnost u veljači/februaru može potaknuti dublje introspekcije, potičući nas da pronađemo svoje unutarnje svjetlo i povežemo se s božanskim aspektom naše duše. U trenucima duhovne potrebe, možemo se osloniti na Barakiela kako bismo pronašli snagu i svjetlost koja će nas voditi kroz tamne trenutke.

Anđeo Barakiel bdije nad ljubavnim aspektima našeg života. Njegova energija potiče ljubav prema sebi i drugima, potičući nas da budemo otvoreni za ljubavne prilike koje se pojavljuju tijekom veljače/februara. Barakiel može pružiti potrebnu podršku u izgradnji snažnih i pozitivnih međuljudskih odnosa.

atma.hr – 52
Kako bismo najbolje iskoristili prisustvo Barakiela u veljači, možemo se povezati s njim putem molitve, meditacije ili jednostavno postavljanjem namjera za prihvaćanje njegove energije. Neka nas vladar munje vodi kroz ovaj mjesec, donoseći svjetlost, ljubav i moć pozitivnih promjena u naše živote.

Evo primjera molitve i kratke meditacije koja može pomoći u uspostavi dublje veze s njegovom energijom:

Molitva:

Ti, Anđele Barakiele, imaš moć liječenja. Molim te, iscijeli sve rane u mom srcu, bilo da su vidljive ili skrivene. Neka tvoja snažna ljubav ispuni svaki kutak moga srca, pružajući mi snagu i hrabrost da volim iskreno, praštam bezuvjetno i rastem duhovno.

Hvala ti za tvoju neizmjernu ljubav i podršku. Neka tvoje svjetlo vodi svaki moj korak, a tvoja ljubav bude snaga koja me nosi kroz sve izazove. Amen.

Meditacija:

Sjednite ili lezite u udobnom položaju, opustite tijelo i fokusirajte se na ritam svog daha. Udahnite duboko i izdahnite polako kako biste smirili svoj um.

Vizualizirajte svjetlosni bljesak koji se spušta s neba, oko vas stvara zaštitni krug ljubičaste, zlatne i bijele svjetlosti. Zamolite Anđela Barakiela da se pridruži vašem prostoru, osjećajući njegovu prisutnost oko vas.

Ponavljajte molitvu u svom srcu, usmjeravajući svoje riječi prema Anđelu Barakielu. Osjećajte kako njegova energija ulazi u vaše srce, liječi ga i ispunjava snažnom ljubavlju.

Razmislite o blagoslovima u svom životu. Zamislite ih kao svjetlosne trenutke oko vas. Neka vas Anđeo Barakiel vodi kroz ovo razmatranje, pomažući vam prepoznati i cijeniti darove koje imate.

atma.hr – 52
Završite meditaciju izražavajući zahvalnost Anđelu Barakielu za njegovu prisutnost, vodstvo i ljubav. Osjećajte se povezano s njim i otvoreni za primanje blagoslova i obilja koje donosi u vaš život.

Ova molitva i meditacija mogu vam pomoći povezati se s energijom Anđela Barakiela, osnažujući vaše duhovno iskustvo i potičući unutarnju radost i ljubav.

Ove veljače/februara, otvorite svoje srce i um za energiju anđela Barakiela. Dopustite mu da vas vodi kroz mjesec, donoseći vam ljubav, sreću i obilje. Neka vas njegova prisutnost podsjeti da niste sami i da uvijek možete računati na anđeosku podršku u vašem životnom putovanju.

Kristina Klemenc/Atmazona.net

Mjesečni horoskop! Analiza vaše natalne karte! Ljubavna kompatibilnost horoskop! 

Kontaktirajte me na [email protected] za vise informacija i narudžbe.

Neka zvijezde budu vaš vodič na putu prema dubljem razumijevanju života i ljubavi!