💗 ~ Anđeoska poruka ~ 💗

Anđeo ima čisto srce i Božji je glasnik za čovječanstvo. Možda već prepoznajete kada ste na svom životnom putu imali susret s anđelom. Postoji sinkronicitet kada se to dogodi. Pojavljuju se iz vedra neba s porukom za vas, koju ste trebali čuti upravo u tom trenutku.

Sigurno ste već čuli kako vam je netko rekao da su se baš trebali susresti s vama kako bi čuli što imate za reći. Anđeli dotiču mnoga srca kojima je potrebno ozdravljenje i inspiracija.

Svatko ima jednog ili dva anđela čuvara, možete ih pozvati kad god vam zatrebaju. Oni automatski čitaju vašu svijest i prije vas znaju što vam je potrebno. Anđeli vas vole i rade s vašim nebeskim Ocem i Nebeskim društvom. Oni vam donose dobrotu i sve Najviše dobro za vas.

atma.hr – 52
Postoji Univerzalni zakon koji kaže da prvo morate pitati. Imaju veliku želju pomoći na bilo koji način, a da to ne ometa vaš ugovor duše.

Možete početi komunicirati s njima tako da budete na tihom mjestu, spustite se iz svog uma u svoje srce i postaviti pitanje. Zatim pričekate vaš odgovor. Trebat će vježbati, ali oni uvijek odgovaraju.

Može doći u poruci koju vam netko poslao, pjesmi na radiju, ponavljajućim brojevima koje stalno vidite, novčićima pronađenim na tlu oko vas ili perju u prirodi. Budite pažljivi i pazite na znakove, poruke i poticaje koje vam daju.

Voljeni ste. Dovoljni ste. Vrijedite. Važan ključ kako biste svoju energetsku vibraciju održavali visokom je u bavljenju onim što volite. Kada ste sretni i opušteni, možete čuti svog anđela.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor

atma.hr – 52