Svačije je rođeno pravo biti u izobilju, na sve načine. Da biste stvorili nešto drugačije u svojoj stvarnosti, potrebno je obaviti unutarnji posao – sa svojim umom, tijelom i duhom.

atma.hr – 52
To se može učiniti. Da biste stvorili promjenu koju želite od vas će se tražiti da budete predani i odlučni u svom prihvaćanju i opraštanju. Na vama je da prvo uravnotežite sebe na sve načine. Budite strpljivi prema sebi.

Potrebno je uzdignuti se iznad svoje situacije, potrebno je uzdignuti se iznad svojih emocija, kako bi se uskladili s onim što želimo manifestirati. Da biste ušli u vrtlog (vortex), morate povećati svoju frekvenciju kako biste živjeli u vibraciji postojanja u kojoj imate ono što želite.

Ostanite usredotočeni na predanost sebi, napustite ono što vam više ne služi, bilo da su to emocije, fizičko mjesto gdje boravite, ljudi ili posao. Da biste manifestirali, zadržite svoju viziju, kao da je živite, u sadašnjem trenutku. Činite to što više možete tijekom dana.

Oslobodite negativnu konotaciju kako biste se više usredotočili na ono što želite imati u svom životu. Time sprječavate blokade koje bi vam mogle stati na put. Što više to radite, brže postajete magnet za plodove.

Da, ovo se podudara i sa savršenim božanskim vremenom. Održavajte umjerenost na ravnomjernoj razini; budite fleksibilni i otvorenog uma kako biste dopustili da vam svemir donese ono što želite ili nešto još bolje. Vi to možete. Volite sebe dovoljno da živite radostan, miran život. Voljeni ste. U Božanskom, u miru i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor

atma.hr – 52