Foto: pixabay.com

Arkanđeli i anđeli. Postoje anđeli i arkanđeli koji vladaju nad 12 znakova zodijaka. Kad se inkarniramo na Zemlji kao čovjek, mi “dobivamo” planet – zvijezdu s kojom se najviše povezujemo. To nam pomaže da odaberemo vrstu lekcija koje trebamo naučiti.

atma.hr – 78
Anđeli zodijaka mogu nam pomoći da razumijemo naš astrološki znak i kako to utječe na naš životni put i svrhu duše. Oni nam govore o našim inherentnim osobinama i osobnosti.

Ovan

Arkanđeo Kamael bdije nad zvijezdom Ovna i donosi samosvijest i samopouzdanje. Arkanđeo Kamael povezuje se sa ‘Sunčevim anđelima’.

Osobe rođene u znaku Ovna obično su društvene, impulzivne i pune ideja. Ovan ima kratak fitilj, brzo se naljuti, ali u idućem trenutku sve lako zaboravlja.

Bik

Arkanđeo Hagiel bdije nad zvijezdom Bika. Bik je zemljani znak i voli materijalnu udobnost i luksuz, piše Speaking tree.

Usklađen je s prirodom, praktičan je i njegova životna lekcija je usavršavanje “strpljivosti”.

Blizanci

Arhanđeo Rafael bdije nad drevnom zvijezdom Blizanaca. Arkanđeo Rafael je anđeo ozdravljenja, liječnik u višem carstvu i sposoban je voditi sve iscjelitelje.

Osobe rođene u ovom znaku su iznimno nadarene i pametne. Imaju beskrajnu žeđ za znanjem i uvijek su znatiželjni.

atma.hr – 75Rak

Arkanđeo Gabriel vlada Mjesecom i znakom Raka. Kada je u pitanju Rak sve je povezano s balansiranjem svih emocija na svakoj razini.

Odnosi su vrlo važni za Raka, ali njegove emocije često ga tjeraju da bude nepovjerljiv.

Lav

Arkanđeo Mihael bdije nad zvijezdom Lava. Osobe rođene u ovom znaku su velikodušne i otvorene.  Natjecateljski su raspoložene i zasigurno žele pobijediti.

Njihova najbolja osobina je njihova sposobnost da budu intenzivno individualni, a istodobno odani i velikodušni prema onima koje vole.

Djevica

Arhanđeo Rafael je vladar znaka Djevice i daruje im učinkovitost i analitički um. Pozitivne osobine ovog znaka mogu se naći u njihovoj pouzdanoj prirodi.

Oni nisu osobe koje osuđuju i vole raditi mirno iza scene.

atma.hr – 39

Vaga

Arhanđeo Hagiel je vladar znaka Vage, a osobe rođene u ovom znaku su diplomatične i harmonične. Vaga može vidjeti obje strane problema što je ponekad može dovesti do neodlučnosti.

Također je poznata po svojim logičkim sposobnostima. Ima jak intelekt i veliko srce i komunikacija joj je vrlo važna.

Škorpion

Arkanđel Azrael i Kamael vladaju zvijezdom ovog znaka. Oni koji su pod njihovim utjecajem imaju snažnu i intenzivnu osobnost.

Vrlo su odani i imaju snažan osjećaj odgovornosti.

Strijelac

Arkanđeo Zadkiel vlada nad zvijezdom ovog znaka. Oni rođeni pod njegovim utjecajem su optimistični i skloni su avanturi, znatiželjni su i uvijek spremni za novu avanturu.

Često su filozofi i učitelji, uživaju dijeliti svoja mišljenja s drugima. Oni apsolutno ne vole da im se govori što trebaju učiniti.

atma.hr – 78
Jarac

Arkanđeo Asariel vlada kućom Jarca. Oni pod njegovim utjecajem su oprezni i odgovorni u svemu što poduzimaju.

To je znak koji želi status i visoku poziciju u svijetu, stoga je društveno prihvaćanje od velike važnosti za njih. Imaju najozbiljniju namjeru da postignu svoje ciljeve.

Vodenjak

Arkanđeli Uriel i Kasiel vladaju znakom Vodenjaka. Vodenjaci su progresivni, otvoreni i humanitarci su. Vodenjak može djelovati drugima hladan i neugodan.

Ali on  djeluje za najveće dobro koje je u ljudskom interesu.

atma.hr – 77

Riba

Arkanđeli Asariel i Zadkiel vladaju zvijezdom ovog znaka. Ribe su velikodušne, simpatične i suosjećajne, iako zbog svoje osjetljive prirode mogu biti razdražljive i ponekad su sklone pretjerivanju.

Ribe su snalažljive, inspirativne i maštovite. One su vrlo osjetljiva bića koja jako dobro razumiju ljude.

Pripremila: Suzana Prnjak za atma.hr

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.