Foto: pixabay.com

Osjećate toplinu i utjehu, poput ljubavnog zagrljaja. Osjećate sigurnost, čak i ako ste upozoreni na opasnost. Neka prepoznatljiva obilježja mogu nam pomoći da prepoznamo pravo anđeosko iskustvo i da ga razlikujemo od zamišljanja i mašte. Javljaju nam se kroz naša osjetila: vid, sluh, misli i osjećaje. Svi mi primamo anđeoske poruke kroz ova osjetila.

atma.hr – 52
Anđeoske poruke

Poznato je kako su djeca sposobnija vidjeti i čuti anđele od prosječne odrasle osobe. Zašto je to tako?

Primarni razlog je to što djeca nisu opterećena racionalizacijom, nije ih briga je li anđeo i njegova poruka stvarnost ili fantazija. Oni jednostavno uživaju u iskustvu bez preispitivanja njegove istinitosti.

Možda je to razlog zašto je studija Dr. William MacDonald – a („The Ohio State University“) otkrila da su djeca imala više dokazivih psihičkih iskustava od bilo koje druge dobne skupine.

Mi – odrasli smo toliko opterećeni i uvijek se pitamo izmišljamo li anđeosku prisutnost i zbog toga često propustimo legitimno božansko vodstvo!

Kada bi mogli biti ponovo djeca i obustaviti sumnju na neko vrijeme, mogli bismo uživati u dubljem i bogatijem iskustvu Boga i anđeoskog kraljevstva.

Međutim, naš odrasli mozak često zahtijeva dokaze.

atma.hr – 52
Želimo jamstvo da će se naši životi uistinu unaprijediti prije nego što napustimo svoj posao i postanemo samostalni djelatnik ili napustimo grad u kojem smo odrasli.

Srećom, neka prepoznatljiva obilježja mogu nam pomoći da prepoznamo pravo anđeosko iskustvo i da ga razlikujemo od zamišljanja i mašte.

Javljaju nam se kroz naša četiri božanska osjetila: vid, sluh, misli i osjećaje. Svi mi primamo anđeoske poruke kroz ova osjetila.

Međutim, svatko od nas ima jedno primarno osjetilo na koje je usredotočen.

11 znakova anđeoske poruke

Emocionalni ili fizički “osjećaj” je način na koji će većina ljudi doživjeti svoje anđele. Kada niste sigurni jeste li stvarno doživjeli anđeoski posjet ili dobili anđeosku poruku, ovdje je 11 znakova koje možete provjeriti nakon susreta.

Primjetit ćete da su ovi susreti slični znakovima kako naši voljeni koji su napustili tijelo pokušavaju komunicirati s nama.

1. Osjećate toplinu i utjehu, poput ljubavnog zagrljaja.

2. Osjećate sigurnost, čak i ako ste upozoreni na opasnost.

3. Osjećate miris cvijeća ili miris koji je voljela vaša preminula bliska osoba.

4. Na kauču ili krevetu primjećujete udubljenja, kao da je netko upravo sjedio pored vas.

5. Tlak zraka ili temperatura u prostoriji se mijenja.

6. Osjećate dodir na glavi, kosi ili ramenima.

7. Nakon anđeoskog posjeta ste pospani ili hiperaktivni.

8. Dobivate utisak kako je sve to stvarno.

atma.hr – 52
9. Neprestano osjećate da trebate napraviti određenu životnu promjenu ili određeni korak.

10. Imate osjećaj da je pored vas bliska preminula osoba.

11. Osjećaj je prirodan kao da vam iskustvo dolazi nesputano.

Umjesto da sumnjamo u svoju sposobnost povezivanja s anđelima, razmislite koliko poruka ste već primili s Neba i kako još više možete poboljšati tu vezu.

Anđeli komuniciraju s nama kroz brojeve koje stalno primamo

Saznajte više o anđeoskim brojevima i njihovom značenju