Ljudski um ima prirodnu sklonost odbijati promjene, iako su one predviđene u bliskoj budućnosti. Promjena je neizbježna i događa se svakodnevno. Jer sve što je eonima bilo skriveno u tami, bit će otkriveno, prikazano i dovedeno u svjetlo vaše svijesti – mnogi će se naći u šoku i nevjerici.

Uzmite si vremena za obradu svojih misli i starih uvjerenja. Budite ljubazni i strpljivi prema sebi. Čovječanstvo se svjesno budi i širi tu svijest na mnogo načina – fizički, emocionalno i duhovno. Nedostatak znanja nije ničija krivnja, ali to se mijenja i dolazi kraj mračnih vremena za planet Zemlju. Dogodit će se osobna i globalna transformacija za sve i za Majku Zemlju. Obratite pažnju na svoju okolinu i pazite na nagle promjene za sebe osobno, svoje životinje i vremenske uvjete.

atma.hr – 52
Budite uvjereni da duhovni svijet zna kako i kada će se svatko od nas promijeniti i kada će nam biti potrebna pomoć. Vaši anđeli čuvari uvijek su uz vas i čitaju vašu svijest. Ono što je svijet oduvijek želio je ljubav, mir i skladno jedinstvo u obiteljima, zajednicama, državama, zemljama i Svemiru.

Život koji nam je dao naš Stvoritelj je dragocjen dar. Ovdje ste namjerno i sa životnim planom koji treba ispuniti.

Volite sebe, steknite suosjećanje prema drugima, poštujte druge i budite pošteni u svim svojim riječima, djelima i postupcima. Poštujte svoju dušu kako biste postali najviša verzija sebe kakve vas je Bog i namijenio da budete. Uživajte Raj na zemlji.

U Božanskoj ljubavi i miru.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor