Od trenutka kada ujutro ustaneš, izbor je uvijek tvoj – za tvoje dobro raspoloženje, tvoj stav i energiju. Način na koji se osjećaš, tvoj unutarnji dijalog i tvoja djela za koja nadahnuće dobivaš iznutra – ono je što te pokreće kroz dan i život.

Ključno je toga biti svjestan – ako gajiš loše osjećaje, to se može manifestirati u fizički problem. Važno je obraditi svoje emocije kako bi riješio/la način na koji se osjećaš, jer u suprotnom, to može uzrokovati gustoću u tvom tijelu, što može stvoriti bolest.

Zapitaj se zašto se ne bi neko staro uvjerenje koje smatraš istinitim, zamijenilo drugim uvjerenjem koje ti trenutno više odgovara? Tvoj izbor je pozitivan kada možeš sagledati situaciju, emociju ili osobu iz nove perspektive ili s naočalama druge boje.

atma.hr – 52
Budi iskra radosti i smijeha, to može biti zarazno.

Sretan karakter donosi blagoslove i prave ljude koje želiš oko sebe. Uvijek je izbor ono što će stvoriti stvarnost koju tražiš.

Sjaji svojim svjetlom da ga svi vide. Slijedi svoju intuiciju, ona te ispravno vodi.

Anđeli te obavijaju ljubavlju, mirom i utjehom. Budite to za druge. Volimo te. Budi najbolja verzija sebe. U Božanskom miru i ljubavi.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor