Tama koja je toliko dugo zavaravala ovaj svijet, diže se polako, ali svjetlost sigurno prevladava. Neće biti mjesta ni za kakvu sjenu.

Kako se proboji kreću, moći ćete to primijetiti u svom životu jer ništa staro neće ostati. Sve je privremeno.

Događaju se neobjašnjive stvari koje se pojavljuju niotkuda i koje vas mogu iznenaditi. Krećite se s protokom ove energije, čak i ako ne znate kroz što prolazite. Bog i vaši anđeli uvijek su s vama.

Da biste čuli bilo koju poruku potrebno je biti u miru i tišini. Ponekad možda nećete čuti ništa, jer u tom trenutku morate proći kroz svoje iskustvo.

atma.hr – 52
Možete se osjećati kao da ste sami, ali niste. To je dio vašeg sudjelovanja u uzašašću duhovnog buđenja. Postoji mnogo slojeva i testova na spirali uzašašća.

Možda ćete usput primiti i duhovne darove. Znat ćete da napredujete kad tako nešto dobijete i vrlo je uzbudljivo doživjeti to u stvarnosti. Toliko se mudrosti može steći.

Biti u blizini bilo kojeg vodenog tijela pomaže ukloniti sve skrivene emocije ili ih potaknuti da isplivaju na površinu kako bi se nosili s njima. To je dobro za vašu dušu.

Izrazite svoju radost koja dolazi iznutra dok radite nešto što volite. Uvijek budite svjesni i prisutni kako biste doveli u ravnotežu sve u svom životu.

Vi ste Božje stvorenje, uvijek iskazujte ljubav, poštovanje i dobrotu. Voljeni ste. Vaš život je remek-djelo i vaša ostavština.

U Božanskoj milosti i milosrđu.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor
18/10/2021

Sva prava pridržana. Može se dijeliti u cijelosti.