Dobrodošli na tečaj Astrologije odnosa!
On je osmišljen za one koji već imaju temeljno razumijevanje astrologije, uključujući poznavanje simbolike planeta, znakova, kuća i aspekta, i sada žele produbiti svoje znanje kako bi bolje razumjeli astrološke faktore koji utječu na međuljudske odnose. U ovom tečaju ćemo istražiti intrigantne obrasce astrološke kompatibilnosti i neharmonije koji se pojavljuju u odnosima.

Odnosi su ključni dio našeg života, bilo da se radi o partnerskim odnosima, obitelji, prijateljstvima ili poslovnim partnerstvima. Astrologija može pružiti duboki uvid u dinamiku između ljudi, pomažući nam da bolje razumijemo zašto se neki odnosi razvijaju harmonično, dok drugi izazivaju izazove i konflikte.

Tijekom ovog tečaja, istražit ćemo kako se planeti u natalnim kartama dviju osoba međusobno interagiraju. Naučit ćete kako prepoznati potencijale i izazove u odnosima, te kako koristiti astrološke informacije u svrhu unaprjeđivanja svojih ljubavnih i prijateljskih veza, kako bi razumjeli obiteljske dinamike ili poboljšali suradnju u poslovnom svijetu.

Ovaj tečaj će vam pružiti praktične alate i vještine kako biste bolje razumjeli i interpretirali astrološke faktore koji utječu na međuljudske odnose, čineći vas bolje opremljenima za bolje razumijevanje, komunikaciju i usklađivanje s drugima.

Neke od tema u predavanjima:

  • Pregled osnovnih koncepata astrologije odnosa
  • Važnost sličnosti i komplementarnosti pri analizi odnosa
  • Utjecaj planeta (Sunce, Mjesec, Venera, Mars) na odnose
  • Sinastrija – analiza natalnih karti partnera
  • Kako razumjeti i tumačiti dinamiku između planeta
  • Analiza aspekata između partnera
  • Analiza važnih kuća u astrologiji odnosa
  • Kompozitne karte i njihova uloga u analizi odnosa
  • Davisonova karta odnosa
  • Razumijevanje odgovornosti kao astrologa za savjetovanje u odnosima

Tečaj Astrologije odnosa uključuje osam webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali i skripte u pdf formatu.

Voditelj je astrolog Igor Ognjenović. Grupa se okuplja na prvom webinaru 13. 11. 2023. u 18 sati. Ukupna cijena tečaja: 110 eura, uz mogućnost plaćanja u dvije ili tri rate na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (IBAN HR7223600001102816130).

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail [email protected]

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige “360 Pandorinih kutija – simboli za stupnjeve Zodijaka” i “Osnove astrologije”. Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.

https://www.astrocentar-zagreb.com/