Online tečaj
U veljači počinjemo s predavanjima u našoj astrološkoj školi. Centar za astrološku edukaciju već više od 20 godina organizira astrološku školu koja svojim polaznicima omogućava stjecanje znanja za kasnije kvalitetno bavljenje astrologijom. U sklopu predavanja govoriti će se o znakovima Zodijaka, planetima, aspektima i astrološkim kućama, te na taj način naučiti osnovna astrološka simbolika koja se koristi za uspješno tumačenje osobnih karti rođenja.

Otkrijte svoje snage, slabosti, talente i potencijale kroz proučavanje vlastite natalne karte. Astrologija pruža dublji uvid u vašu osobnost, unutarnje motive i životne ciljeve, što vam može pomoći u razumijevanju sebe i svojih životnih puteva. Unutar tečaja naučiti ćete osnove astrološkog jezika koja uključuje simboliku znakova, planeta, astroloških kuća i aspekata.

• Znakovi: Otkrijte dublje osobine i karakteristike svakog astrološkog znaka te kako se oni međusobno povezuju i utječu na nas.
• Planeti: Upoznajte planetarnu simboliku i kako različiti planeti oblikuju naše osobnosti i životne puteve.
• Kuće: Istaknite važnost astroloških kuća i kako njihov raspored u vašoj natalnoj karti određuje različite aspekte vašeg života.
• Aspekti: Razumijte dinamiku među planetarnim aspektima i kako njihova interakcija oblikuje vašu osobnost i životne izazove.

Poznavanje astrologije može vam otvoriti vrata raznim profesionalnim mogućnostima. Možete postati profesionalni astrolog i savjetnik, ili koristiti astrološko znanje kao dodatak vašem većem području rada, poput psihologije, savjetovanja ili osobnog razvoja.

Tečaj Osnova astrologije uključuje osam webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali i skripte u pdf formatu, te astrološki program.

Na kraju tečaja se dobiva potvrda o učestvovanju. Voditelj je astrolog Igor Ognjenović. Za pohađanje astrološke škole nije potrebno nikakvo prethodno znanje. Grupa se okuplja na prvom webinaru 06. veljače 2024. u 18 sati.

Cijena: tečaja: 120 eura, uz mogućnost plaćanja u više rata na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (IBAN HR7223600001102816130).
Plaćanje neposredno prije početka tečaja.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail [email protected]

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige “360 Pandorinih kutija – simboli za stupnjeve Zodijaka” i “Osnove astrologije”. Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner.

https://www.astrocentar-zagreb.com/

08.02.2024. – JUNG ZA ASTROLOGE / online tečaj

Prijavite se za tečajeve Centara za astrološku edukaciju