Foto: pixabay.com

9. ožujka/marta u 18:48, imamo prvi puni Mjesec u mjesecu, a on će nam pomoći da otkrijemo probleme koje nosimo u srcu. Potrebno je usredotočiti se na sve što se ponavlja u životu, ovisite o svojoj intuiciji. U drugoj polovici mjeseca imamo Sunce u Ovnu, što signalizira početak astrološke nove godine, stoga ćemo biti ispunjeni optimizmom i hrabrošću da tražimo ono što želimo.

atma.hr – 78
Ožujak/mart donosi neke posebne elemente koji će nam pomoći da se bolje prilagodimo promjenama energije. Osim što nam ožujak/mart donosi Novu astrološku godinu, Saturn također mijenja svoj znak.

Saturnu je potrebno oko 2,5 godine da promijeni znak, a kada se to dogodi, osjećamo to u našim kostima. S obzirom na to da je Saturn gospodar karme, možemo osjetiti kako se kreće iz Jarca kako bi se pozicionirao u Vodenjaku i time završava savršeni karmički ciklus.

Ali kretanje Saturna nije jedino što se događa. Postoje i druge energije koje nas sve vode do velikog trenutka. Venera tvori kvadrat sa Saturnom. I zbog toga ćemo se osjećati kao Atlas, koji nosi svijet na svojim ramenima. U ovom bismo razdoblju osjećamo se demotivirano i potpuno tromo. Jedini način da se nosimo sa svim je da budemo dobri prema sebi i istinski svjesni onoga što jesmo.

Nakon toga slijedi kozmičko oslobađanje energije koje će nas nadahnuti da iskoristimo svoje kreativne strane i pretvorimo ih u nešto funkcionalno. Ali pazite, to bi moglo dovesti i do toga da zakopamo neke osjećaje. Pazite da ne postignete katarzu prije nego što zakoračite u igru.

Tada 9.3. u 18:48:11, imamo prvi puni Mjesec u mjesecu, a on će nam pomoći da otkrijemo probleme koje nosimo u srcu. Također bismo trebali pobrinuti se za svoje zdravlje, istovremeno usredotočujući se na sve što se ponavlja u našem životu.

atma.hr – 39

Tu je i problem – puni Mjesec definitivno će nam osvijetliti put, ali morate biti oprezni kako ne bi došli do pogrešnih pretpostavki i na kraju zabrljali svoj vlastiti život. Ovisite o svojoj intuiciji.

Nakon Punog Mjeseca, Merkur se vraća u direktan hod, tako da će doći vrijeme da primijenimo ono što smo sve naučili. Morate izaći u svijet i pokazati svima od čega ste napravljeni.

U drugoj polovici mjeseca imamo Sunce u Ovnu. Ovan signalizira početak astrološke nove godine, stoga ćemo biti ispunjeni optimizmom i hrabrošću da tražimo ono što želimo.

Sada trebamo raditi na stvarima za kojima žudimo cijelu godinu. Ne morate sve isplanirati odmah, ali bit će važno da shvatite što želite za idućih godinu dana.

Vi ste istinski kreatori, stoga zašto ne započeti zabavu? Ako date svoj doprinos, Svemir će vam pomoći.

Uskoro će priroda početi cvjetati i sigurno ne bi željeli da vaš život u to vrijeme bude dosadan i zamoran. Pokrenite se, vrijeme je za djelovanje. Trebate se prilagoditi.

24. ožujka/marta pojavit će se mladi Mjesec u Ovnu, a tu će se uplesti i Chiron. A budući da je Chiron vezan za iscjeljenje, ovo će nas razdoblje odvesti do istinskog razumijevanja sebe. Doći ćemo do svih zaključaka, dok ćemo također iscjeljivati sebe.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

atma.hr – 78