Foto: pixabay.com

Osobe rođene u ožujku kreativne su, energične i strastvene. Vole uživati u životu i pokazivati svoje talente, ali čuvaju svoju privatnost. Baš poput prirode koja se u ožujku/martu budi, pune su poleta i zanosa. Otkrijte što ih sve karakterizira.

atma.hr – 78
1. Osobe rođene u ožujku/martu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prosuđuju karaktere. Vole promatrati i procjenjivati druge ljude i teško ih je prevariti.

2. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umjetničku “žicu“. Iskazuju se u likovnoj umjetnosti i dizajnu, a posebno su nadarene za glazbu. Istraživanja su pokazala da je najviše pjevača i svirača među ljudima rođenima u ožujku/martu.

3. Velikodušne su i suosjećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.

4. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u ožujku povučene su i misteriozne kad je riječ o njihovu privatnom životu. Vole sanjariti u samoći, miru i tišini pa izbjegavaju bučna mjesta i gužvu.

5. Vjerne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo te će ostati uz njih i u najtežim životnim trenutcima.

atma.hr – 39

6. Vrlo su prilagodljive pa se znaju snaći i u “nemogućim“ situacijama. Smione su, energične i sposobne za multitasking odnosno za obavljanje više poslova odjednom.

7. Vole putovati te uživati u novim i uzbudljivim stvarima, stoga im odgovara promjena okoline i boravak u prirodi.

8. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svijet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom pa nisu podložne tuđim utjecajima.

9. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov je entuzijazam zarazan. Šire radost gdje god se nalazili i znaju se smijati i u najtežim trenutcima.

10. Njihova strastvenost nerijetko ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako netko izigra njihovo povjerenje.

Dragi kamen: akvamarin

Pas: bostonski terijer

Cvijet: narcis

zadovoljna.dnevnik.hr

atma.hr – 78