Sve što želimo već postoji! Što to znači za nas? Kako doprijeti do onoga što želimo ako je već tu, a mi to ne vidimo? Obzirom da mi ne gledamo očima nego svojim umom, mi prepoznajemo samo poznate stvari, stvari koje su već u nama pohranjene u podsvijesti. Podsvijest pohranjuje slike i osjećaje nakon što smo nešto proživjeli kroz vlastito iskustvo. Nove slike, iako nisu osobno doživljene u stvarnost, mi možemo pohraniti vizualizacijama i afirmacijama..

atma.hr – 75
Naš mozak ne zna razliku između izmišljene stvarnosti ili nečeg što se stvarno doživljava. To je naš najjači adut. Upravo zato što mi svojim umom možemo stvoriti sve što poželimo, mi možemo na temelju tih slika stvoriti i svoj osjećaj da to upravo sada doživljavamo. Što se više uživimo u sliku koju želimo živjeti, to ćemo je prije ostvariti. Zamka je u tome da mi često ni ne znamo što želimo, niti da li je to dobro za nas, pa često i odustanemo od svojih snova!

U mnoštvu svega što nas okružuje, nama je naša pažnja okupirana raznim ometačima i da bi mi došli do onoga što želimo, mi samo trebamo izoštriti svoj fokus. Trebamo jasno odrediti, što je to što želimo te trebamo uvijek imati taj slajd ostvarene želje, kao nišan koji će nas usmjeriti tamo kamo trebamo krenuti, kako bi pogodili upravo ono što želimo.
Međutim, kada znamo što želimo, nije dovoljno o tome maštati, potrebno je odmah krenuti u ostvarenje i početi živjeti tu „realnost“. Bez akcije i stvaranja osjećaja da željeno već imamo, nema ostvarenja. Mi već sve imamo za ostvarenje naših želja, a to je naše tijelo i um, hardware i software! Samo ih trebamo staviti u pogon i održavati tijelo savršenim, a um izoštrenim!

Sve naše želje su na visokim vibracijama, mi samo trebamo u svom tijelu izazvati vibraciju koja je u skladu s onim što želimo doživjeti. Najlakše si dižemo vibraciju dajući nešto drugima, jer dijeleći ono što već imamo, mi unosimo u stvarnost, radost i ljubav koja je već u nama. Tako instant podižemo vibraciju i sebi i drugima s kojima smo u kontaktu.
Kad dajete s ljubavlju, vaša nagrada je radost drugih koji isto tako s ljubavlju primaju. Time se stvara puni krug i tada su davanje i primanje u balansu. Ukoliko u tom dijeljenju ne osjećate radost, zapitajte se da li je osoba svjesna dara koji joj dajte! Tada je najbolje maknuti se od osoba koje žive kao žrtve okolnosti. Takvi ljudi izabiru stvarnost u kojoj im nema pomoći i na sve gledaju negativno. Kada osobi s takvim stavom nastojite pomoći, možete umjesto radosti osjećati tugu, ljutnju ili neku drugu energiju koju je ta osoba projicirala vama. Ako ste empat, vrlo je vjerojatno da često apsorbirate tuđu energiju pa se i sami počinjete osjećati loše. Momentalno promjenite svoje razmišljanje kako bi zaustavili negativan proces koji je započeo i znajte da taj osjećaj nije vaš. Najčešće su nam takve osobe i dane da mi očvrsnemo i nerjetko su to članovi bliže obitelji. Znajte da nije u vama problem i spoznajte da nitko nema moć nad vama, osim ako vi to tako sami ne prihvatite, pa razmišljanje dotične osobe smatrate mjerodavnim za vas.
Znajte da smo mi prosjek 5 osoba s kojima se najviše družimo! Zato pažljivo birajte s kime provodite svoje vrijeme. Razdaljina nije prepreka za dijeljenje bilo čega što želite dati nekom! A uvijek imate nešto za podijeliti. Lijepu riječ, osmjeh, neku šalu, moćžete fizički pomoći nekom, a isto tako možete pisati, pjevati i svoje misli i riječi odaslati cijelom svijetu. Onaj tko ih treba čuti ili pročitati, primiti će ih!

atma.hr – 75
Portal Lavljih vrata!

Nadam se da ste iskoristili ovo vrijeme otvorenog portala Lavljih vrata za svoj osobni rast i maknuli od sebe sve ono što vam je smetalo da budete biće ljubavi, radosti, mira i obilja. Budite original, ono za što nas je Tvorac dizajnirao, bez obzira na trenutno zanimanje kojim se sada bavite. Uglavnom se svi poistovljećuju sa zanimanjem koje obavljaju, ali vi niste vaše zanimanje, vi niste vaše tijelo, vi niste ono što nam je društvo ili netko drugi nametnuo. Otkrijte sami tko ste! Svatko od nas ima upravo onu kvalitetu koja može doprinjeti boljitku cijelog svijeta. Kada ste original, vi ste najbolje moguće! Zato nema suvišnih ljudi, nepotrebnih i bez svrhe. Život svakog bića u ovom trenu je bitan. Mi smo ovdje da svojim životom doprinesemo cijeloj zajednici i da kao maleni dijelovi, kamenčići, budemo dio najljepšeg mozaika kojeg čovječanstvo može oslikati. Kada smo jedinstveni sve sjeda na mjesto, mi smo sretni, a sve se odvija s lakoćom, bez imalo muke.

Kroz portal Lavljih vrata, bili smo pod utjecajem energija ljubavi koje su sa sobom donjele mir i blagostanje za cijeli svijet te su nam pomogle da sagledamo što je to što još trebamo otpustiti i kako biti original.

Svi oni koji su na putu osobnog rasta, možda su se kao i ja do nedavno, našli zaglavljeni u nebrojenim seminarima, webinarima, učeći i čitajući neprekidno, jer u sebi imaju još uvijek živu potrebu da postanu nešto. Naš nas  ego tjera stalno naprijed kroz naš osjećaj nedovoljnosti, pa je potreba da budemo nešto drugo nego što jesmo i dalje je prisutna. Ta potreba živi tako dugo dok ne shvatimo da nema te osobe na svijetu koja nam može dati certifikat da budemo ono što već sada jesmo. Samo budimo jedinstveni, živimo svoju originalnost, jer nitko na svijetu ne zna žudnje našeg srca, što je to što nas najviše na svijetu veseli, u čemu smo najbolji. Svako je ljudsko biće original i svatko ima zadatak da sam za sebe otkrije što ga čini posebnim. Svako ljudsko biće ima u sebi božansku iskru koja mu omogućuje da stvara, da kreira svoj život onako kako voli, vodeći računa da pritom nikad ne naruši slobodnu volju drugih.  Zato kada planiramo bilo koju aktivnost  mi u to trebamo uključiti namjeru da sve bude na našu korist, ali i korist i najveće dobro sviju. Kada smo originalni mi smo potpuno slobodni, jer živimo upravo ono što nam je i namjenjeno.

Upravo je sada cijeli Planet i svi na njoj u tranziciji i prelasku u 5D, u višu dimenziju svijesti. To nije neki drugi svijet, nego  je život na višim vibracijama, kao npr. frekvencija druge radiostanice na koju se sada poštelavamo. Ona ima drugačije paradigme i u 5D dimenziji svijesti zlo ne postoji. Matrica 3D stvarnosti sada se urušava, dualnosti nestaje, a sve veći broj ljudi, koji se stapaju sa božanskim u sebi, prepoznaje sebe kao biće ljubavi pa sada žive u jedinstvu sa svime. Oni u svemu prepoznaju djelić sebe. Svi oni podigli su svoju energiju iz nižih čakri (donje tri) do srčane čakre i počeli su misliti srcem. Naš ego ima sve manji značaj u našem životu i sada pristaje na vodstvo srca, tako da su dominantne misli straha kojima nas je naš ego u prošlosti pokušavao zaštiti, sada zamjenjene mislima ljubavi, radosti, povjerenja, mira i spokoja kojima nas srce vodi i povezuje sa svima i svime što god postoji. Osjećaj zajedništva koji sada imamo, raste i dominantan je, a odluka da se potpuno prepustimo božanskom vodstvu omogučuje nam da stvaramo novi svijet, upravo onaj koji želimo živjeti. Mi počinjemo vidjeti i osjećati rezultate te promjene na svom tijelu, u boljim i kvalitetnijim odnosima, u novim mogućnostima koje su nam prezentirane. Naš fokus sada više nije na onom što „ne valja“, nego na svemu „dobrom“. U „drugima“ više ne uočavamo njihove mane, nego vrline, te smo tako sada postali stvarni kreatori stvarnosti koju želimo živjeti.

atma.hr – 75
Fokusom samo na dobro u drugima, mi stvaramo ozračje u kojem se oni sami mogu promjeniti i maknuti od sebe sve ono što im je do sada smetalo da budu svoja najbolja verzija i zbog čega su i do sada imali konflikte sa drugima. Mi tako nikog ne mijenjamo, jer je nemoguće promjeniti druge, ali na taj način mi im dajemo priliku da i oni u sebi prepoznaju tu božansku iskru i započnu osobnu promjenu. Djelujući na taj način mi razumijemo da u svakom ljudskom biću živi ta božanska iskra koja je možda  još uvijek zamagljena strahovima, krivnjom, ljutnjom, bolesnim tijelom prepunim otrova, odnosno energijama koje tu osobu drže zarobljenu u niskim vibracijama. Kada s ljubavlju promatramo druge, mi u njima  vidimo potencijal da zablistaju punim potencijalom. Tako postajemo katalizator promjene! Djelujemo kako bi i Bog djelovao! Zajedno sudjelujemo u stvaranju novoga društva baziranog na integritetu i ljubavi kao osnovom i pokretaćem svega.

Mi živimo u čarobnom svijetu!

Promatrajte svijet oko sebe i što ćete više dokaza svakog dana uočiti, da je to tako, to ćete više dokaza početi  primati!  Zrak je čudo! Voda je čudo, zemlja je čudo… Ova naša planeta Zemlja je živa i čudesna. Više od 35 godina divim se čaroliji koja se oko nas događa. Strastveni sam zaljubljenjik u prirodu i sama uzgajam organsko voće i povrće. Nemoguće je ne uočiti čaroliju koja se događa kad radim u vrtu, ja sadim i sijem, a Bog čini da raste! Tako je u svim segmentima našeg života, samo su nam nažalost mnoge stvari postale toliko „normalne“ da smo u njima prestali vidjeti čuda!

Najveće čudo smo mi sami! Spoznajte koje su vaše mogućnosti. Izoštrite fokus svojih misli i vidite sve ono što je tu za vas! Imajte živu vjeru u uspjeh i uspjeh stiže!

Nemojte slijediti tuđe ideje, tu ste da stvarate! Dajte si oduška i znajte da snove ne bi ni mogli imati da već nisu ostvareni! Sve kreće iznutra! Sanjajte! Vizualizirajte! Krenite prema njima, jer će vaši snovi donjeti dobro cijelom svijetu!

atma.hr – 75
Kako biti spreman i najbolje iskoristiti blagodati energija ljubavi iz Centralnog Sunca koje nam i dalje pomažu mijenjati se?

U najkraćim crtama, naše tijelo treba biti potpuno detoksicirano, hidrirano, odmoreno, vitalno, a um očišćen od negative. Možemo boraviti više u prirodi, priuštiti si slanu kupku, masažu, meditirati više i raditi sve ono što nas veseli. Ovo je idealno vrijeme za naučiti što to znači prvo voljeti sebe, kako bi mogli voljeti i cijeli svijet.

Znajmo da svi mi imamo odgovornost i za sebe i cijeli Planet, ali i prema svim generacijama kojima trebamo ostaviti svijet u boljem stanju nego smo ga našli! Ono što nas bode u oči kod drugih, najčešće je ono što sami trebamo promjeniti kod sebe. Sada je trenutak u kojem birate vaš budući život – Što želite? Odbacite svu tamu i negativu, vjerujte da su vam otvorena sva vrata, ali  i odlučite da nikad nećete odustati od vašeg sna. Živite u tom snu i gledajte kako se čarolija događa. Naše je da biramo, a kako nije naša briga! Nalazimo se u poziciji da nikad više vaše snove neće moći zasjeniti nikakva tama, jer kroz vas svijetli Svjetlost božanske iskre. Budite svjesni toga, živite tu istinu. Svatko stoga od nas ima zadatak u ovaj život utisne najbolji dio sebe, da nauči voljeti se i svjetliti ljubavlju na sve ostale. Mi ne živimo samo radi sebe samih. Tu smo da pomognemo i drugima da se i oni vide sjajnima i da tako nadvaladaju svaki mrak u sebi. Pomognite u  buđenju drugih! Na taj se način rađa novi život – novo čovječanstvo, koje ima šanse opstati samo onda ukoliko svi zajedno spoznamo kako je svatko od nas jednakovrijedan i kako svatko od nas treba početi doprinositi dobrobiti sviju kao i dobrobiti Planeta i svih bića na njoj.  Uz takav način razmišljanja svaki novi dan koji proživimo biti će prilika da se izrazimo te tako svojim življenjem ostavimo trag koji će i budućim generacijama donjeti samo blagoslove. Ovdje smo da naučimo izabrati i dijeliti samo dobro. To pravo dobili smo rođenjem i ono se sada ostvaruje.

Ljiljana Posavec

99 LJILJANA POSAVEC

LJILJANA POSAVEC KNJIGE