Designed by Freepik

Iskopčaj se i budi malo ti, ti. Iskopčaj ratove, brigu, strahove. Iskopčaj TV, radio i satove, iskopčaj svakodnevno barem po malo ama baš sve. Pa onda se nasmij, zagrli, poljubi, odmori, nagradi, crtaj, pjevaj, šetaj. I uz najteži posao na svijetu se sve ovo stigne, nije pitanje vremena, nego stanja duha. Možeš jadikovali ili voljeti. Možeš se stalno ljutiti, a možeš i ljubiti. Izbor je uvijek tvoj.

atma.hr – 52
Postoji ta vrsta koja se hrani negativnom energijom. Dobro im je uz nas i imaju sve alate da ju u nama stalno stimuliraju. Fora je u tome da se jako budimo, onoliko jako, koliko je u suprotnom pravcu jaka i negativa sila.

Ljudi, samo se otkačite i ljuljajte u svom ritmu, nametnite svoju vibru u svoj prostor i ne dozvolite da vas cuclaju, sišu.

Sva ljubav koja je potrebna u ovom trenutku neka bude uvijek fokusirana na vašu najveću blizinu, na to koliko prvo volite i cijenite sebe, koliko ste sa svojim najmilijima, bračnim drugom, djecom, roditeljima, koliko je tu i za susjede i za prijatelje i za suradnike samo dobre vibre ili smo uvijek u nekom autu, lošem modu, bezvoljni i u agresiji.

Više si moramo osvijestiti te svoje nevjerojatne snage. Svi smo bitni i važni i potrebni za mjesto koje si priželjkujemo. I zato, daj si mira malo.

Zatvori oči ponekad i samo diši, prati udah i izdah. Zamoli anđela čuvara ili u što god već vjeruješ, da ti pomogne baciti sve loše i nasilne misli. To nije naš istinski dio.

Brigu i strah – i to isto baci u prah. Osvijesti sve što ne valja, promatraj se malo čovječe i pomozi si više. Jako jako puno posla možeš obaviti i sjedeći na dupetu.

atma.hr – 52
Jednostavno se samo iskopčaj i budi malo ti, ti. Iskopčaj koronu, ratove, brigu, strahove. Iskopčaj TV, radio i satove, iskopčaj svakodnevno barem po malo ama baš sve.

Pa onda se nasmij, zagrli, poljubi, odmori, nagradi, crtaj, pjevaj, šetaj. I uz najteži posao na svijetu se sve ovo stigne, nije pitanje vremena, nego stanja duha.

Možeš jadikovali ili voljeti. Možeš se stalno ljutiti, a možeš i ljubiti. Izbor je uvijek tvoj. Na taj način počni funkcionirati i ovaj svijet će se osloboditi od rata i ovih malih životinjica kojima je trenutno još uvijek baš dobro uz nas.

preuzeto s facebook profila Kromanjonski Psy Neandertalac

banner za knjige putovanje dusa