Foto: commons.wikimedia.org

Australski akupunkturolog dr Carlton Smith je na osnovu istraživanja iznio neobičnu teoriju kako postoji povezanost određenih točaka na tijelu i privlačenja bogatstva (uspjeha, obilja). “Pritiskom pravog mjesta mijenja se tok električnog strujanja kroz živčani sustav i otvara se prostor za privlačenje bogatstva. Novac dolazi onda kada naučite primati – vaša aura će tada snažno privući obilje!”

atma.hr – 52
Dr Smith tvrdi da pritiskom pravih točaka na nosu – uspjeh i bogatstvo nam sigurno dolaze jer te posebne akupunkturne točke nosa imaju nevjerojatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.

“Pritiskom pravog mjesta na nosu mijenja se tok električnog strujanja kroz živčani sustav i otvara se prostor za privlačenje bogatstva“, rekao je dr Smith, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture ušiju.

“Novac dolazi onda kada naučite primati – vaša aura će tada snažno privući obilje. Ovu novu tehniku ​​nazvao sam tehnika ispravnog pritiska. Vrlo je jednostavna i nevjerojatno uspješna”, tvrdi doktor.

Dr Smith je proveo šestomjesečno istraživanje na 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni isprobati novu tehniku. Trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mjesta na nosu i na mostu nosa imati utjecaj na poboljšanje financijske situacije testiranih osoba.

I dogodilo se ovo: 91 posto ispitanika nakon 18 tjedana je reklo da im se financijska situacija radikalno poboljšala!

Primjena metode

Nađite za sebe par minuta svako jutro i svaku večer. Nastojte biti sami u prostoriji i raskomodite se.

Svaki tjedan, svako jutro i večer, pritisnite prstom 10 sekundi (lagani pritisak u komadu) samo jednu točku s donje slike. Počnite prvi tjedan s prvom točkom. Dok je lagano držite pritisnutu, duboko se koncentrirajte tj vizualizirajte situaciju koji je opisana dolje za točku broj 1.

atma.hr – 52
Sljedeći tjedan ujutro i navečer, pritisnite 10 sekundi točku broj 2 koncentrirajući se na situaciju opisanu pod brojem 2.

Proces neprestano ponavljajte, sve do sedmog tjedna i sedme točke.

Ako se već do tada ne dogodi financijsko poboljšanje, krenite ispočetka, sve dok ne osjetite da vam ovo donosi željene rezultate.

Tablica vizualizacija i odgovarajućih akupunkturnih točaka

nos1. Za napredovanje u poslu

Zamislite sebe na novoj funkciji, s novom odgovornošću. Naravno, i s novom – puno boljom plaćom.

2. Za nasljedstvo

Recite sami sebi koliko volite svoju obitelji i prijatelje i koliko vas oni vole i žele nagraditi novcem, nekretninama, pokretninama…

3. Za povrat poreza

Mislite na to kako ste dobar i savjestan radnik, koji teško radi i koji je zaslužio dobar povrat poreza.

4. Za dobitak na nagradnim igrama

Zamišljajte sebe s velikom nagradom.

5. Za financijski poklon, donaciju, ulaganje u vas, stipendiju

Zamišljajte se kao vrijednu osobu koja zaslužuje dobiti novčani poklon ili ulaganje za svoje talente, uspjehe i ideje.

6. Za dobitak od dionica, ulaganja, fondova

Ako već niste, uložite nešto u dionice, fondove i sl. i zamišljajte kako dobivate veliku sumu novca kroz te investicije.

7. Za povećanje plaće

Mislite na povećanje prihoda ili primanja, koje ste itekako zaslužili.