Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Buđenje je spoznaja, a da ni sami niste svjesni čega, momenat kada se javi potreba za znanjem, a da ni sami ne znate za čim. Osjećaji – kompletne zbunjenosti i bujica suprotnosti, koji se kovitlaju u tijelu, totalna promjena raspoloženja ničim izazvana, enormna tuga i apsolutna sreća u isto vrijeme, naleti intuicije i neobjašnjive sile koja vam struji kroz tijelo.

atma.hr – 52
Mnogi se bude, a da ni sami nisu svjesni što im se događa. Čudan osjećaj bunila i ludila, koji traje već neko vrijeme, kao da ste izgubili sebe i ne možete se naći. Imate neke neobjašnjive manifestacije u vidu energije koja struji, čini vam se da vibrirate iznutra i kao da se na vas obrušio svaki osjećaj koji postoji.

U istoj sekundi je totalitet pao na vas i osjećate sve u dubini svoga bića. Neopisiva kombinacija euforije i mira kao da struji kroz vas i svaki je u svojoj kompletnosti i suprotnosti u istom momentu, iskomešano bruji i rasipa se po vama sa svih strana.

Što je zapravo buđenje? Buđenje predstavlja rađanje duhovnog “gena” u najskrivenijem dijelu našeg srca. Buđenje je transformacija kroz koju prolazimo kao duše, to je proces potpunog osvještavanja Višeg Bića, proces koji predstavlja kompletno sjećanje.

Buđenje je spoznaja, a da ni sami niste svjesni čega, momenat kada se javi potreba za znanjem, a da ni sami ne znate za čim. Osjećaji – kompletne zbunjenosti i bujica suprotnosti, koji se kovitlaju u tijelu, totalna promjena raspoloženja ničim izazvana, enormna tuga i apsolutna sreća u isto vrijeme, naleti intuicije i neobjašnjive sile koja vam struji kroz tijelo.

Neki klik unutar vas, a da ne možete ga locirati, međutim svjesni ste da se dogodio, čuli ste ga i osjetili u isto vrijeme. Kao da se sve obrušilo i da ste osjetili svačiji život i tugu, bol, ljubav i sreću, sve što postoji na svijetu u neshvatljivo preglasne, na neki sveobuhvatan način, totalno neobjašnjiv, zbunjujuć, strašan i predivan u istom momentu. To je buđenje.

atma.hr – 52
Euforija koju osjećate je sreća, ljubav, konekcija, ljepota, dobrota u svom najogoljenijem obliku, u formi svog početka, u trenutku svog rađanja. Od sada ćete svjesno razumjeti i osjetiti što je suština svake od ovih prelijepih riječi. Počet će da se rađa nevjerojatan osjećaj i potreba za ravnotežom, za izjednačavanjem.

Sve ono za čim ste sada gladni je saznati, shvatiti, razumjeti i sve će to lagano doći, za svakog pojedinačno, na način na koji će biti najprihvatljiviji za početak ovog ponovnog rađanja kroz koji prolazite, jer ovo je doslovno kao da ste se sada rodili, ali s trenutnom sviješću, sa kompletnim razumijevanjem da ste upravo rođeni.

Ovo je kao da je do jučer bio vaš prošli život, a danas ste “beba”. “Nova” inkarnacija u ovom životu.

Očekujte nalete podudaranja događaja s vašim razmišljanjima, informacija s vašim potrebama za znati više, iskrenim željama s nevjerojatnim načinom ostvarenja, nadolazeće ljubavi prema svemu i svima. Osjetit ćete potrebu da konstantno pričate o svemu što osjećate, svi će misliti da se to samo njima događa i svi će misliti da su poludjeli.

Konekcija s ostalim dušama, potreba za zajedništvom i jedinstvom, promjena nekih ustaljenih vjerovanja, rađanje nevjerojatne ljubavi, gledanje drugim očima na svijet, uočavanje ljepote prirode, potreba za istraživanjem, osjećanje lakoće, potreba za promjenom prehrane, shvaćanje vremena na poseban način, osjećaj bitnosti življenja u sadašnjem trenutku, potreba da odbacite sve što vam više ne služi, shvaćanju programa zvanog ego, osjećaj kompletne unutarnje moći, opraštanje, želja da budete sami, promjena perspektive promatranja na situaciju, promjena reakcije na određene stvari – samo su neke od faza kroz koje ćete prolaziti i koje će vas pripremiti za svaki naredni korak ka spoznaji, korak ka Vrhovnom Biću.

Želim vam reći da niste ludi, da je sve sasvim kako bi trebalo biti.

Svakim novim buđenjem jedna duša se ponovno sjeća, jer ovo što sada osjećate u vašem tijelu su zapravo naviruća sjećanja koja je vaša duša proživjela od pamtivijeka. Budimo se da bismo se sjetili tko smo.

atma.hr – 52
Budimo se da bismo prekinuli krugove karme. Budimo se da bismo najzad živjeli. Budimo se da bismo shvatili suštinu i lakoću postojanja. Budimo se da bismo oprostili sebi i drugima. Budimo se da bismo shvatili da je sve oko nas, zapravo u nama.

Budimo se da bismo kroz vlastitu promjenu, mijenjali svijet. Budimo se da shvatimo tko smo. Budimo se da bismo u drugima prepoznali sebe i u sebi druge. Budimo se da bismo se vratili kući, natrag Vrhovnom Biću.

Autor: Jelena Nakić / Izvor: novasvest.com