Mi smo USPJELI! Kritična masa je prevagnula, ljubav i svjetlo su pobijedili. Sada nam pomoć stiže upravo od nas samih jer mnogi već žive u 5D i od svjetlosnih bića koja nam već dugo pomažu, samo zato jer smo ih tražili pomoć. Mi smo ti spasioci koje očekujemo jer mi smo već prošli proces osobnog Uzašašća i sada smo tu kao učitelji svima koji se sada bude. Počnimo pomagati svima kojima je pomoć potrebna. Novo je doba zajedništva. Razdvajanje je počelo!

atma.hr – 78
Tko smo mi?

Imperativ je da osvijestimo da smo mi Duh koji prebiva u tijelu, koje je zapravo vozilo naše duše. Imamo najsuvremeniji stroj u Univerzumu, a da toga nismo svjesni. Nitko nas tome nije naučio pa mi sami na sebe ne gledamo na taj način. Trebamo naučiti kako funkcionira ova naša stvarnost da bi se mogli promijeniti i uskladiti s njom i tako živjeti najljepši mogući život.

Sve što se zbiva oko nas mi ni ne možemo pojmiti svojim umom, nego osjećajima. Zato bi bilo dobro da znamo da naše tijelo, naš um i naše srce zajedno kreiraju stvarnost koju mi stvarno želimo živjeti. Život uvijek počinje u nama, a ne van nas pa je cijeli sistem našeg vjerovanja okrenut naglavačke. Tijelo se projicira preko uma, a naš um nije u našem tijelu, nije ograničen na nas same, nego bi se moglo reći da je od Boga, Um je beskonačna svijest koja sve prožima, sve živo i neživo. Nema ničeg, a što nije Bog.

Bog je Duša, Bog je Duh, Bog je Jedan, a mi svi smo samo stanice tog Jednog. Mi smo ta beskonačna Iskra. Ukoliko smo svjesni da sami kreiramo svoju stvarnost, što ne bi kreirali svijet u kojem bi svi uživali, u kojem bi sve bilo na opće dobro?

Da bi u tome uspjeli mi prvo trebamo zavoljeti sebe i prihvatiti se sa svime što nam se događalo, sa svim manama i vrlinama. Nije dovoljno da se prihvatimo na tren nego trebamo stalno živjeti u ljubavi prema sebi. Trebamo dopustiti životu da nesmetano struji kroz naše tijelo. Nekima je to nemoguća misija jer se ne vole, ne znaju svoju vrijednost.

Ne vole svoje tijelo, neugodno im je pogledati se u oči u ogledalo. Zato i imaju blokade u tijelu! Uopće se ne poznaju i ne znaju što znači voljeti se. Oni su godinama bili razdvojeni od sebe samih. Zato nam je i svima trebalo jako dugo vremena da u sebi pronađemo odgovor na pitanje – Tko mi jesmo!

atma.hr – 39

Interesantno je da sve što u vanjskom svijetu tražimo, mi već jesmo. Inače to ni ne bi mogli pojmiti. Upravo i zato mi i sve tražimo u vanjskom svijetu jer nismo svjesni da je to sve već u nama. Sve to već postoji i moguće je materijalizirati. Međutim, naš nas ego uvijek uvjerava da mi nismo dovoljno bogati, da nismo dovoljno lijepi, da nismo uspješni, da nismo vrijedni, nismo zdravi niti da ikad možemo biti potpuno zdravi, sretni i ispunjeni.

Naš je ego tako naučen da nas drži u negativi. Odrasli smo u društvu s limitirajućim paradigmama. Istina je da smo mi Bogovi i dijelovi smo pravog i Jedinog Kreatora koji živi kroz sva naša iskustva, a zapravo je sve to igra Jedne Svijesti projicirana kroz naš um.

Kakvi su bili naši dosadašnji izbori?

Svi mi imamo iskustvo odrastanja, znamo u kakvom smo svijetu živjeli, što smo sve doživjeli, svjesni smo da smo uvijek sami radili svoje IZBORE, tako da su izbori svih nas, na kolektivnoj razini, donijeli ovakvu stvarnost u kojoj sada živimo. Međutim, sada možemo drugačije izabrati!

Zato sada biram svoju stvarnost prema svojem prirođenom stanju ljubavi, radosti, mira i obilja. Sada eliminiram svu zaostalu negativnu energiju ega i otpuštam sve svoje osobne drame!

To nam je uvjet za ulazak u višu dimenziju svijesti, u 5D, u Novo doba obilja. Zato počnimo skidati sve sa sebe i BITI to malo dijete koje živi u nama, naivno, nevino, radosno, nasmijano…

Pomognimo zato svima u svojoj okolini koji su tek sada započeli svoj proces buđenja i koji tek sada imaju razne simptome, a koji prate transformaciju tijela. Budimo im pomoć, naročito ženama i svim majkama, bakama kako bi u sebi pronašle svoju osobnu snagu i povratile svoj glas koji je tisućama godina bio utišavan i nije se čuo.

Pomognimo da bezuvjetna ljubav te novo probuđene ženske energije, koja je dio i muške populacije, obuhvati cijeli planet kako bi nam to svima zajedno dalo vjetar u leđa da po prvi puta cijelo čovječanstvo ostvari potpunu slobodu.

atma.hr – 78
Bile su na planeti razne visokorazvijene civilizacije, ali niti jednoj nije uspjelo ostvariti da žive ljubav. Svi su pali na ispitu vezanosti za materiju, ne znajući da mi nismo svoje tijelo, da smo mi ipak božanska Iskra.

Mi smo USPJELI! Kritična masa je prevagnula, ljubav i svjetlo su pobijedili. Sada nam pomoć stiže upravo od nas samih jer mnogi već žive u 5D i od svjetlosnih bića koja nam već dugo pomažu, samo zato jer smo ih tražili pomoć. Mi smo ti spasioci koje očekujemo jer mi smo već prošli proces osobnog Uzašašća i sada smo tu kao učitelji svima koji se sada bude.

Počnimo pomagati svima kojima je pomoć potrebna! Novo je doba zajedništva! Tko je ZA zajedništvo, na desno, tko nije na lijevo ili obrnuto. Razdvajanje je počelo! Svatko ima slobodnu volju da bira za sebe što i kako želi živjeti. Ako netko želi biti sebičan i gledati samo na sebe, može, ali i svatko od nas ima pravo da više nikad ne bude ugnjetavan niti da mu bilo tko nameće svoju volju.

Moja je volja da živim u miru sa svima, u slobodi, u radosti i obilju i upravo je ostvarujem!

Više možete pročitati u mojoj knjizi: „Slobodna volja Ključ za ispunjenje i osobno Uzašašće”.

Ljiljana Posavec

99 LJILJANA POSAVEC

LJILJANA POSAVEC: SLOBODNA VOLJA

slobodna volja iljiljana posavec m

Ključ za ispunjenje i osobno uzašašće

Ovom knjigom autorica vas poziva da spoznate kako ste divna božanska bića i da vam se ništa loše u životu ne treba događati niti vam išta treba biti teško. Želi vam pomoći da otkrijete svoju originalnost jer ste tada najviše vibracije i život vam se tada ostvaruje s lakoćom.

Naučit ćete izabrati ono što vaša duša želi jer ste zato i dobili slobodnu volju. Nitko to ne može učiniti umjesto vas. Kada sve to usvojite, počet ćete konstantno živjeti u visokoj vibraciji, a tada su vam vrata Raja otvorena.

Cijena: 139 kn

Knjiga se može naručiti mailom: [email protected]

1 KOMENTAR

 1. Svojevremeno je u casopisu Svjetlost bila pompa oko famoznog 21.12.2012., kada je trebalo nastati dijeljenje na Planet A i Planet B.
  Pa se nasao izvjesni Stankov koji je stalno pisao o tome i u svakom broju dobijao sve veci broj stranica i stranica (dolara/eura?).
  I Zemlja je bila spremna za skok u 5. dimenziju.
  I dosao je taj famozni 21.12. 2012. i jedino sto se dogodilo jest da je 24h kasnije dosao 22.12. 2012., a gospodin Stankov je prestao pisati clanke. Do onda je vec digao “dobru kesu”.
  Evo ova gospodja je pametnija pa se nije ogranicila datumom nego moze pisat bajke do plus beskonacno.
  I usput lijepo zaradjivati na naivnim budalama.
  Na pragu 3. svjetskog rata, gdje migranti samo sto nisu preplavili Europu, dok djecu ne interesira nista osim video igrica, a u zraku corona, jede se gmo hrana, pop kultura vodi u egoizam,
  a Monsanto promovira vegane, ona prica o budjenju planete. I ljudi to puse, sto je dovoljan dokaz da je ova civilizacija ucinila ljude debilima.
  Nema nikome uzdizanja bez da procisti svoju karmu i pritom se dobro napati.
  Trebas upoznati patnju.
  Trebas upoznati njezine uzroke.
  Trebas nauciti prestanke.
  Trebas meditirati na putove.
  Ovo je rekao neko puno mudriji i skromniji od ove gospodje, a zove se Buda.