Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

„Čovjek samo misli da umire; smrt je zabluda. Nitko nikada nije umro i nikada se nije ni rodio. Rođenje i smrt su samo epizode u vječnom životu. Niti je rođenje početak, niti je smrt kraj.

Postojali ste prije rođenja i postojat ćete nakon smrti. Zapamtite to i shvatite da je ovo čitava svrha svih religija.

Iskusiti besmrtnost jedini je način da se riješimo svih strahova, jer su oni ukorijenjeni u strahu od smrti. Kada jednom shvatite da ne postoje ni smrt ni rođenje oslobodit ćete se straha, oslobodit ćete se pakla. Bit ćete oslobođeni od svih vrsta noćnih mora.

U vama će se nastaniti čudesan mir, koji nije kao mir na groblju, nego mir koji će pjevati, plesati i slaviti. Takav mir je pun života.“

Osho


Widget not in any sidebars

25 BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD-GITA

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMasovno ispiranje mozgova – 7 točaka na koje treba obratiti pozornost!
Slijedeća objavaOsjećate li se blokiranima, iako vam izgleda da činite prave stvari? Možda imate OVO u svom energetskom polju!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.