Cvjetna esencije su predivan prirodan način balansiranja naših emocija i dobrog raspoloženja. Na ovoj 1,5 satnoj radionici naučit ćeš izraditi svoju bočicu cvjetne esencije koju nosiš sa sobom kući.  Ublaži svoj proljetni blues i umor, te potakni radost i kreaciju u maloj intimnoj grupi uz iskusno vodstvo i podršku.

Kroz igru, meditaciju i nježno korištenje vlastite intuicije izabrat ćeš prave esencije za sebe i emocije sa kojima želiš raditi te nježno aktivirati svoju bočicu uz zvučne zdjele.  Cvjetne esencije se tradicionalno koriste za usklađivanje emocije i balansiranje raspoloženja i to rade na vrlo blag i nenametljiv pa ipak učinkovit način.  Ovo je idealna radionica za početak proljeća kada nam uz tjelesni umor često utječe i na raspoloženje, pokretljivost i volju.

Što možeš očekivati:

  • izradu cvjetne esencije koju ćeš ponijeti sa sobom kući i koristiti slijedeća 2 tjedna,
  • zabavu u maloj grupi,
  • uvid u temu/emociju koju želiš dublje istražiti ili se sa njom lakše nositi,
  • meditativno opuštanje,
  • uvid u način izrade i korištenja cvjetnih esencija,
  • povećanu intuiciju,
  • bolje raspoloženje u danima nakon radionice.

VRIJEME I LOKACIJA

18.4.2024. od 18.30 do 20.00
Holistički centar Sensa Viva Kreativa
Mlinovi ulica 64, Zagreb

KOTIZACIJA I PRIJAVE

Kotizacija za radionicu je 49€ i uključuje sav materijal potreban za izradu cvjetne esencije.
Prijave i pitanja na:
[email protected]
091/177 7770
www.sensaviva.hr

O CIKLUSU KREATIVKA

Cvjetna esencija je radionica za travanj u ciklusu Kreativka. Ciklus je kreiran kao podrška našem dobrom raspoloženju, psihičkom zdravlju i razvoju kreativnosti.  Svaki mjesec imamo novu temu i priliku za veselo druženje i korisne aktivnosti.  Pretplati se na naše novosti i svaki mjesec dobivat ćeš obavijest o novoj temi.
Kreativka je i idealna radionica za posebne prilike te ju osim u navedenom terminu možemo organizirati i za tvoju grupu ako na primjer na taj način želiš proslaviti rođendan ili obilježiti neki drugi za tebe posebni događaj.

O VODITELJICI

gordana radić 2Gordana Radić je kreatorica i voditeljica ciklusa Kreativka. Strastvena pobornica integrativnog pristupa čovjeku, ona spaja neurološki, psiho-emotivni, duhovni i tjelesni aspekt.  Gordana je završila brojne terapeutske i umjetničke edukacije te ih u ciklusu Kreativka spaja kao podršku našem emocionalnom i psihičkom zdravlju.  Gordana je magistra psihosocijalnog savjetovanja, fitoterapeut, aromaterapeut i specijalizant NLPt psihoterapije, a više detalja o njezinoj priči i ostalim kvalifikacijama možete pročitati na: https://www.sensaviva.hr/moja-priča