Autoričin uvid u unutrašnjost Zemlje primljen je diktatom telepatskih poruka. Prema tom izvoru Zemlja je šuplja i ima Unutrašnje Sunce, nastanjena je vrlo razvijenim bićima koja žive u unutrašnjem dijelu jezgre. Tehnološki i duhovno vrlo su napredna. Važna točka je knjižnica Porthologos koja sadrži zapise o Sunčevom Sustavu i povijesti cijelog Svemira, knjižnica je međudimenzijski portal, koji može odvesti gdje god se projiciraju misli i namjere, a svrha joj je dati smjernice za razvoj društva i planeta.

atma.hr – 39

Izvadak iz knjige:

“Mi vas blagoslivljamo odozdo, dok osjećamo protok energije kako zapljuskuje naš planet i sav život u i na njemu.

Svaka životna vrsta bit će katapultirana u novi svijet Ljubavi i Svjetla – svijet gdje svi mogu nastaviti svoju vječnu evoluciju u Beskonačnost, slobodan od prisile i ograničenja, odnosno od siromaštva i ratova.

Osjećajte nas unutar vas samih, jer mi doista jesmo veliki dio vas, kao što ste i vi dio nas. Vaše Božje Sebstvo je spremno preuzeti vlast unutar vaših srca i misli, a to će donijeti vašu svijest u zajedništvu s nama- gdje ćete biti u mogućnosti da vidite naš svijet, čak dok ste i dalje u svojem.

Dok idete ovim putem prema “gore”u svijesti, također ćete ići i “dolje” istovremeno, omogućujući vam da nas vidite jasno, kao što vidite kuću preko puta. Bit ćete u mogućnosti vidjeti sve što postoji u vašem solarnom sustavu i galaksiji. Vi ste tako blizu, a mi smo tako oduševljeni vašim napretkom i vašom sposobnošću da apsorbirate toliko Svjetlosti tako brzo.

Mi vas bodrimo odozdo i čekamo na zadovoljstvo vašeg prisustva. Mi smo spremni da vas primimo u naše domove i da vas fizički zagrlimo našim rukama. Čekamo i molimo za vaš ulazak u naše područje Svjetlosti.”

atma.hr – 39

„Unutar ove knjige, pronaći ćete zadivljujuće činjenice i podatke o Unutrašnjoj Zemlji, koje se skrivaju od javnosti.“ Timothy Green Beckley, predsjednik, Global Communications.

„Ako želite shvatiti više o Božjim kreacijama koje postoje unutar naše Zemlje i u našem beskrajnom Svemiru u kojem živimo, onda je ovo knjiga za vas.“ Bruce Walton, istražitelj Šuplje Zemlje.

Poruke iz šuplje Zemlje

poruke iz suplje zemljeminiUnutar ove knjige, autorica istražuje fascinantnu teoriju o Unutrašnjoj Zemlji, nastanjenoj naprednom civilizacijom bića, koja ima svoje centralno Sunce, oceane i planine – i knjige iz izgubljene Aleksandrijske knjižnice.

Autor: Dianne Robbins

240 stranica, format: 14×20

Cijena: 135 kn 121,50 kn