Meditaciju Doba Vodenjaka organiziramo u trenutku rijetkog planetarnog poravnanja koje nije viđeno posljednjih 800 godina. Ova konjukcija Saturna i Jupitera u Vodenjaku događa se točno na dan zimskog solsticija. To označava početak novog velikog ciklusa, trenutak kada će napokon početi pristizati prve dugo očekivane energije Doba Vodenjaka. Meditaciju od 20 minuta ćemo raditi u točnom trenutku konjukcije Jupitera i Saturna 21. prosinca, u 19:22 za zemlje Balkana (18:22 UTC). Neka nas se milijun okupi u meditaciji!

atma.hr – 78
Kada impuls Vodenjaka dođe do Jupitera i Saturna, dvaju najvećih planeta Sunčevog sustava, ljudsko se društvo zaista počinje mijenjati. To označava početak novog velikog ciklusa, trenutak kada će napokon početi pristizati prve dugo očekivane energije Doba Vodenjaka.

Na društvenoj razini prolazimo kroz fazu rekonstrukcije, gdje svjesnim odabirima možemo kreirati svoju budućnost i društveno uređenje u kojem ćemo živjeti. To je i naša kolektivna prilika da usidrimo pozitivnu vremensku liniju Uzlaska, osiguramo je i stabiliziramo zauvijek, te osiguramo brzo i glatko dovršavanje procesa planetarnog oslobođenja.

Zato koristimo priliku moćne konjunkcije Jupitera i Saturna da bismo kreirali portal putem kojeg objedinjujemo svoju svijest kao laserski snop, šaljemo poruku u svemir o tome kakvu budućnost čovječanstvo želi, te pokrećemo proces koji će nas odvesti u Doba Vodenjaka.

Broj ljudi koji radi aktivaciju jedini je i najutjecajniji čimbenik kojeg ljudsko stanovništvo ima na raspolaganju da bi ubrzalo ovaj proces. Dakle, svatko od nas tko sudjeluje u ovoj aktivaciji pomaže u ostvarenju pravednijeg društva ispunjenog mirom i obiljem za svih.

Znanstvene studije potvrdile su pozitivne učinke masovnih meditacija i aktivacija na ljudsko društvo. Tijekom meditacije pozitivne misli postaju elektromagnetska energija nabijena visokom frekvencijom. Kada odašiljemo energiju visoke frekvencije, također k sebi privlačimo energiju iste frekvencije, što nam zauzvrat poboljšava životnu situaciju i zdravstveno stanje.

Kada radimo masovnu meditaciju, svi u istome trenutku, snažna energija koja tada nastaje može poboljšati cjelokupne socioekonomske prilike. Tako možemo stvoriti ogromnu iscjeljujuću lančanu reakciju u energetskom polju diljem svijeta. Svatko od nas ima moć promijeniti svijet. Iskoristimo ovu epsku priliku da bismo donijeli čistu Svjetlost, Ljubav i Sreću svim bićima na Zemlji. Neka nas se milijun okupi u meditaciji!

atma.hr – 78
Meditaciju Doba Vodenjaka radit ćemo u točnom trenutku konjukcije Jupitera i Saturna 21. prosinca, u 19:22 za zemlje Balkana (18:22 UTC).  Pridružite se, besplatno je i traje samo 20 minuta.

Sve što trebate je pristupiti playlisti sa snimljenim meditacijama i odabrati jezik koji vam odgovara. Još je bolje ako snimku možete ranije spustiti u računalo ili mobitel da vam bude dostupna na siguran način.

Poveznica za snimljene meditacije:

Za one koji žele dodatnu motivaciju ili hoće podijeliti promo video uratke s prijateljima:

https://youtu.be/3WFamnvu_kM
https://youtu.be/B3cXsgr2VZ8

image007