Kozmička vrata bi se mogla otvoriti oko 21.12. i najmoćniji, nezaustavljivi protok u povijesti svjetlosnog dometa od 40 herca će krenuti i kroz nebo slobodno teći širom planete. Ovaj porođaj neće biti baš za sve lak, jer svaki porođaj prate i problemi koje čovječanstvo upravo ima. Ova nova era čovječanstva donosi realizaciju našeg pravog božanskog Ja. Ostvarit ćemo stanje duhovnog savršenstva u kojem su sve dobre stvari moguće.

atma.hr – 78
Svi nama danas poznati sistemi upravo prolaze kroz velike promjene, jer se Zemlja stalno bombardira jakim kozmičkim zrakama koje potječu iz jezgre galaksije. Jezgra galaksije, poznata kao centralno Sunce po drevnom (nazvano Hunab Ku od Maja), nalazi se u centru galaksije Mliječni put, u sazviježđu Strijelca. Moćna crna rupa, kako je nazvana našim jezikom, nedavno je aktivirana i ima cikličnu masovnu aktivnost zbog koje cijeli svemir vibrira sve više i više.

Eksplozija ovih kozmičkih zračenja visoke frekvencije, koja stižu i na Zemlju, mijenja i visinu Scuhmannove frekvencije od 40 pa do preko 100 herca i uzrokuje promijenjeno stanje ljudske svijesti, što je već očigledno na događanjima čiji smo svi svjedoci.

Točna donja granica pete dimenzije počinje s 40 herca, a gornja granica završava na 100 herca i dosad smo imali upravo takve oscilacije. Ove oscilacije su za sada povremene i zadržavaju se u nekom kraćem intervalu.

Da se razumijemo, dimenzija nije fizičko mjesto nego stanje svijesti koje se manifestira kao shvaćena stvarnost, a mnogi je tako i shvaćaju. Ova nova superiorna dimenzija realnosti koja se manifestira na ovom svijetu upravo u sadašnjim trenutcima i to povremeno, u stvari je ono što se zove novom Zemljom i novim nebesima. To je zlatno doba koje se očekuje milijunima godina, a to je nova era svjetlosti za čovječanstvo, era Vodenjaka, vrijeme ogromnog napretka čovječanstva.

atma.hr – 39

Centralno Sunce je skriveno Sunce, unutrašnje Sunce, izvor svih bića – i to je suprotna sila Zemljinog Sunca.

Kozmička vrata bi se mogla otvoriti 21.12.2020., (ovo je približan vremenski okvir da se razumijemo jer mora što veći broj duša biti svjestan događanja koja nam se upravo događaju pred očima) dok je Peto Sunce i najveći kalendar dugog računa Maja završen prije osam godina, 21.12.2012. godine. Ovo odgovara i Hindu kalendaru lemurijskog porijekla.

Grubo rečeno, Kozmička vrata će se otvoriti tada i najmoćniji, nezaustavljivi protok u povijesti svjetlosnog dometa od 40 herca će krenuti i kroz nebo slobodno teći širom planete. Da se razumijemo, ovaj porođaj neće biti baš za sve lak, jer svaki porođaj prate i problemi koje čovječanstvo upravo ima. I to s razlogom.

U Lemurijskim rukopisima piše da je Centralno sunce jedini izvor svih natprirodnih vještina, kao i izvor cijelog života, svih materija i svih evolucija u ovom svemiru. Ruski znanstvenici su pokazali da zrak gama svjetlosti može promijeniti DNK živog bića i može pretvoriti embrij vrste u potpuno drugačiju vrstu u roku od 48 sata.

Slično tome, ova svjetlost aktivira onaj dio DNK koji zovemo ′′smeće DNK′′  kako bi obnovila 12 plus jedan originalni lanac DNK naše vrste. Što je više DNK lanaca aktivno, to je veća razina svijesti ljudskog bića.

atma.hr – 75
Znamo što dolazi… sjećat ćemo se naše prošlosti i vidjeti budućnost u sebi. Znamo što dolazi po onome što kažu mnoge kozmičke civilizacije. Sve je napisano jasno i dano na znanje kao znakovi na putu za one koji imaju oči da ih vide.

Nebeski događaji su čitljivi, mjerljivi i predvidljivi, a ono što se događa iznad odražava se ispod. Kretanje zvijezda je Božji jezik. Nebeska poravnanja direktno utječu na ljudsku evoluciju i planetu Zemlju.

Što je veći nebeski događaj, veći fizički i svjesniji utjecaj će imati na čovječanstvo i na percepciju njihovih iskustava.

Ova sjajna solarna promjena će se dogoditi u danima prije kraja ove 2020. godine, doći će do erupcije petodimenzionalne svjetlosti izbačene iz galaktičke jezgre. Energija oslobođena iz ove emisije Centralnog Sunca proširit će naš opseg razumijevanja i aktivirat će masivni događaj buđenja planetarne svijesti. Ovo najavljuju sve duhovne tradicije čovječanstva.

atma.hr – 78
Ova nova era čovječanstva donosi realizaciju našeg pravog božanskog Ja. Ostvarit ćemo stanje duhovnog savršenstva u kojem su sve dobre stvari moguće. Mnogo puta smo dolazili ovdje na planetu Zemlju da se pripremimo za ovaj trenutak, zadržali smo nadu, uz velike nevolje, a sada naša povratna karta za dom dolazi u naš pravi dom slave i sreće.

Da ne bude zabune, ovaj termin nije precizan i u mnogome ovisi o broju probuđenih duša jer nijedan naredni proces ne može nastupiti prije završetka prethodnog.

100 UM I MATERIJA

Dawson Church: Um i materija

miniZapanjujuće znanstvene spoznaje o tome kako umom stvaramo svijet oko sebe

Dawson Church u knjizi  donosi zapanjujuće znanstvene spoznaje o tome kako vaš mozak stvara materijalnu stvarnost, kako energija gradi materiju i regulira DNK i stanice našeg tijela, kako nam naše emocije organiziraju okruženje. Razmatra studije koje, korak po korak, pokazuju kako naš um stvara materijalni oblik. Knjiga je puna prikaza slučajeva – stvarnih, intimnih, autentičnih osobnih priča ljudi koji su doživjeli iskustvo kako um stvara materiju. Te priče pokrivaju raspon od dubokoumnih do nadahnjujućih i potresnih. Pokazuju nam da se misli mogu ostvariti na načine koji rastežu tkaninu naše stvarnosti prostor-vrijeme.

348 stranica/ format: 15,5x23 cm

Cijena:145 kn - Kupi ovdje