Foto: pixabay.com

Ova voda je iscjeljujuća i može se koristiti za čišćenje niskih vibracijskih energija, ravnotežu čakri i liječenje fizičkog tijela. Ako želite imati vrč vode koji apsorbira informacije iz energije punog Mjeseca, proces je jednostavan. Ono što je najvažnije je vaša namjera i vaša vlastita energija tijekom ovog procesa.

atma.hr – 52
Svaki pun Mjesec daje vam nevjerojatnu priliku za žetvu snažne energije koju možete koristiti u mnogim područjima vašeg života. Izdašna energija punog Mjeseca može potaknuti buduće manifestacije i ponovno energizirati vaše tijelo i duh. To se pomoću rituala može učiniti na mnogo različitih načina.

Voda sadrži informacije

Voda može sadržavati ogromne količine informacija, kao što se vidi iz poznatih istraživanja dr. Masaru Emota. Japanski istraživač je otkrio da zamrznuta voda mijenja način izgleda na temelju riječi koje čuje. Ako su riječi pozitivne i pune ljubavi, voda se lijepo i savršeno zamrzava, kad su riječi zlobne i pune mržnje – izgleda kao da je sve slomljeno.

Ovo istraživanje proširio je njemački profesor Boris Koch, čiji je tim znanstvenika potvrdio da voda posjeduje sjećanje na svako biće ili predmet s kojim je došla u kontakt.

Kao što možete vidjeti, ovaj proces nadilazi riječi. Voda može apsorbirati energiju misli i namjera, kao i različite astrološke događaje. Zato je punjenje vode tijekom punog Mjeseca snažno; može vam postati alat koji mijenja život.

atma.hr – 52
Pravljenje vode punog Mjeseca

Ako želite imati vrč vode koji apsorbira informacije iz energije punog Mjeseca, proces je jednostavan. Ono što je najvažnije je vaša namjera i vaša vlastita energija tijekom ovog procesa.

I vaša vlastita energija će utjecati na vodu, stoga bi bilo dobro da prije toga meditirate, kako biste bili sigurni da su vaše misli pozitivne i čiste, a vaše energetsko polje uravnoteženo.

Jednostavna meditacija ili vježba disanja mogu pomoći.

Odaberite posudu

Na dan punog Mjeseca, kada se osjećate spremni i u dobrom stanju, uzmite staklenu posudu – bocu, čašu, vrč ili staklenku.

Staklo je jedan od najčišćih materijala za upotrebu jer ne sadrži otrovne kemikalije kao što je plastika. Budući da je to jasno, za razliku od drveta ili metala, energija će ići ravno u vodu umjesto u samu posudu.

Napunite spremnik po svom izboru s onoliko filtrirane ili destilirane vode koliko želite. Puniji spremnik izgledat će bogatije, zato slijedite intuiciju i ono što izgleda ispravno.

atma.hr – 52
Ukrasite posudu

Ako se osjećate pozvani da to učinite, ukrasite posudu na neki način. Možete odabrati pisanje inspirativnih riječi, citata ili poruka.

Možete je okružiti dragim kamenjem. Ako stavite kristale u vodu, provjerite koji su sigurni za korištenje u vodi.

Također možete okružiti posudu cvijećem i lišćem, ili staviti cvijeće da pluta na vrhu vode ili stavite nekoliko plutajućih svijeća u vodu.

Ostavite vodu da se napuni

Nakon što posuda izgleda onako kako želite, pokrijte je i ostavite vani ako je moguće ili na prozorsku dasku koja je najbliža mjestu s kojeg se vidi pun Mjesec na nebu.

Želite da voda apsorbira što je više moguće izravne mjesečine.

Možete je ostaviti vani ranije tijekom dana kako bi prikupila sunčevu svjetlost i mjesečinu ili je jednostavno ostavite kada padne noć.

Napunite vodu punog Mjeseca s blagoslovom

Posljednji korak je blagoslov ili namjera. Prije no što ostavite vodu vani preko noći, stavite ruku na ili iznad posude i zamolite je da se napuni energijom obilja i da donese svjetlo u određeni dio vašeg života.

“Puni Mjeseče, napuni ovu vodu obiljem i srećom.”

Vaš vlastiti zahtjev s namjerom trebao bi zvučati kao da se osjećate osnaženo i nadahnuto da živite svoj najbolji mogući život.

Nakon blagoslova, ostavite posudu preko noći i pokupite je sljedeće jutro.

atma.hr – 52
Kako koristiti vodu punog Mjeseca

Kada ujutro sakupite vodu punog Mjeseca, sljedeći korak rituala je reći još jedan blagoslov, potvrđujući namjeru koju ste izrekli prethodne noći i otpiti prvi gutljaj.

Ako želite koristiti ovu vodu slijedeći tradicionalni ritual, svakoga jutra trebate popiti gutljaj prije jela ili pića i odmjeriti da traje točno 28 dana do sljedećeg punog Mjeseca.

Također je možete ostaviti za posebnu prigodu ili potrebu, pogotovo ako ste napunili vodu jedinstvenim punim Mjesecom poput onog tijekom pomračenja!

Energija će također varirati ovisno o mjesecu i godini, a možete čitati o svakom pojedinom punom Mjesecu kako biste dobili specifične informacije koje donosi svaki puni Mjesec.

Kada se pojavi posebna prilika, možete piti izravno iz posude ili napraviti blagoslovljeni čaj uz pomoć te vode.

Konačno, možete ostaviti vodu dok vam ne zatreba blagoslovljeno čišćenje, jer će to pomoći očistiti vaše tijelo i energetsko polje. Kad taj trenutak stigne, još uvijek možete piti iz posude ili se malo osvježiti ili staviti malo vode na treće oko.

Voda punog Mjeseca je alat pa biste trebali slobodno eksperimentirati kako najbolje može djelovati za vas.

Ako vam dođe ideja da je iskoristite na drugi način, vjerujte svojoj intuiciji i učinite to.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić