Foto. pixabay.com

Od svih znakova Vodenjak je najintelektualniji znak koji postoji. Ako ste zaljubljeni u Vodenjaka, bolje se pobrinite da se vaše intelektualne razine podudaraju!

atma.hr – 78
Kada je u pitanju Vodenjak, možete sve očekivati.

Stvar je u tome da je Vodenjak takva vrsta osobe s kojom vam nikada nećete biti dosadno zbog činjenice da nikada ne znate što bi mogao napraviti. U slučaju da se zaljubite u Vodenjaka važno vam je znati nekoliko stvari prije nego što stvari postanu ozbiljne.

Nije da pokušavamo da vas upozorimo da ne izlazite s osobom u znaku Vodenjaka, ali bolje je da se pripremite unaprijed 🙂

Dakle, ako je vaša voljena osoba u znaku Vodenjaka, otkrivamo vam nekoliko stvari koje treba znati:

1. Intelekt

Od svih znakova Vodenjak je najintelektualniji znak koji postoji. Nije da je to loša stvar, ali ako ste zaljubljeni u Vodenjaka, bolje se pobrinite da se vaši intelektualni nivoi podudaraju.

atma.hr – 39

2. Hladni su

Vrlo često vam se može činiti da su Vodenjaci vrlo hladni. Pa, to nije sasvim točno. Međutim, oni mogu izgledati fizički hladno kada njihovo tijelo i um nisu sinhronizirani, ali ako uspijete da ih sinhronizirate, odmah ćete se predomisliti.

3. Otvorena shvaćanja

Kada je u pitanju vaš strastveni život, ne možete naći znatiželjnijeg znaka od Vodenjaka i morate biti spremni za eksperimente.

4. Naklonost

Vole naklonost samo kada je istinita i jedinstvena. Pokušajte ih impresionirati kao i sve ostale – i Vodenjaci će vas izbrisati u treptaju oka.

5. Konflikti

Sukobi su nešto što Vodenjaci ne vole i pokušavaju izbjeći pod svaku cijenu.

atma.hr – 78
6. Neovisnost

Čuvanje Vodenjaka na kratkoj uzici nikada nije dobra ideja. Neka bude slobodan i on će vrlo cijeniti ovu vašu gestu.

7. Promjena

Vodenjaci ne vole rutinu i vole da se stvari mijenjaju. Ako ste u vezi s Vodenjakom trebali bi biti spremni na to.

zenskimagazin

117 BUĐENJE U 5D

BUĐENJE U 5D

Praktični vodič kroz višedimenzionalnu transformaciju

Svi smo mi na prijelazu iz uske i polarizirane svijesti treće dimenzije prema buđenju u višim vibracijama i mogućnostima pete dimenzije. Svatko od nas je osjetio petu dimenziju!

U ovom priručniku duhovna učiteljica Maureen J. St. Germain objašnjava kako da promijenite svoje energetske obrasce i usidrite se u radosti, ljubavi i čovjekoljublju pete dimenzije.

Autorica također daje vježbe kako da zaštitite svoju energiju i meditacije svete geometrije koje služe za aktivaciju vaše osme čakre, koje vas otvaraju prema višim frekvencijama.

Cijena: 121,50 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here