Foto. pixabay.com

Od svih znakova Vodenjak je najintelektualniji znak koji postoji. Ako ste zaljubljeni u Vodenjaka, bolje se pobrinite da se vaše intelektualne razine podudaraju!

atma.hr – 78
Kada je u pitanju Vodenjak, možete sve očekivati.

Stvar je u tome da je Vodenjak takva vrsta osobe s kojom vam nikada nećete biti dosadno zbog činjenice da nikada ne znate što bi mogao napraviti. U slučaju da se zaljubite u Vodenjaka važno vam je znati nekoliko stvari prije nego što stvari postanu ozbiljne.

Nije da pokušavamo da vas upozorimo da ne izlazite s osobom u znaku Vodenjaka, ali bolje je da se pripremite unaprijed 🙂

Dakle, ako je vaša voljena osoba u znaku Vodenjaka, otkrivamo vam nekoliko stvari koje treba znati:

1. Intelekt

Od svih znakova Vodenjak je najintelektualniji znak koji postoji. Nije da je to loša stvar, ali ako ste zaljubljeni u Vodenjaka, bolje se pobrinite da se vaši intelektualni nivoi podudaraju.

atma.hr – 39

2. Hladni su

Vrlo često vam se može činiti da su Vodenjaci vrlo hladni. Pa, to nije sasvim točno. Međutim, oni mogu izgledati fizički hladno kada njihovo tijelo i um nisu sinhronizirani, ali ako uspijete da ih sinhronizirate, odmah ćete se predomisliti.

3. Otvorena shvaćanja

Kada je u pitanju vaš strastveni život, ne možete naći znatiželjnijeg znaka od Vodenjaka i morate biti spremni za eksperimente.

4. Naklonost

Vole naklonost samo kada je istinita i jedinstvena. Pokušajte ih impresionirati kao i sve ostale – i Vodenjaci će vas izbrisati u treptaju oka.

5. Konflikti

Sukobi su nešto što Vodenjaci ne vole i pokušavaju izbjeći pod svaku cijenu.

atma.hr – 78
6. Neovisnost

Čuvanje Vodenjaka na kratkoj uzici nikada nije dobra ideja. Neka bude slobodan i on će vrlo cijeniti ovu vašu gestu.

7. Promjena

Vodenjaci ne vole rutinu i vole da se stvari mijenjaju. Ako ste u vezi s Vodenjakom trebali bi biti spremni na to.

zenskimagazin

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here