169800401 cit aDrvo sreće ručno je isprepleteno od poludragog kamena citrina i bakrene žice. Citrin je od pamtivijeka cijenjen kao dar Sunca. Puni energijom svaki segment života. Topla energija ovog kristala potiče optimizam i duhovno bogatstvo.

atma.hr – 45

Više:

Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.

Ručno je napravljeno majstorskom preciznošću, kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Dobro se uklapa u svaki interijer.

Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja.

Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Citrin je od pamtivijeka cijenjen kao dar Sunca. Puni energijom svaki segment života. Štiti auru, ponaša se kao sistem za rano upozoravanje, tako da pojedinac može blagovremeno poduzeti nešto kako bi se zaštitio.

Čisti čakre, posebno čakru solarnog pleksusa i pupčanu. Aktivira krunsku čakru i otvara intuiciju.

Citrin pročišćava i balansira suptilna tijela, dovodeći ih u harmoniju s fizičkim. Citrin je jedan od kamenja izobilja.

Ovaj dinamični kamen podučava kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo i napredak, uspjeh i sve dobre stvari. Citrin je sretan, velikodušan kamen i potiče dijeljenje onoga što posjedujete, a opet vam pomaže da zadržite svoje bogatstvo.

Ima moć otkrivanja radosti. Sumornosti i negativnosti nema mjesta u blizini citrina. Ovo je kamen koristan za izmirivanje suprotstavljenih grupa ili obiteljskih nesuglasica. Citrin popravlja samopouzdanje i samouvjerenost i otklanja destruktivne sklonosti.

Pojačava individualnost, poboljšava motivaciju, aktivira kreativnost, potiče izražavanje vlastitog mišljenja. Čini vas manje osjetljivima, posebno na kritiku. Pomaže vam da razvijete pozitivan stav i da na budućnost gledate s optimizmom, krećući se naprijed, umjesto da se držite prošlosti.

Ovaj kamen potiče uživanje u novim iskustvima i podržava istraživanje svakog mogućeg puta sve dok ne pronađete najbolje rješenje. Pojačava koncentraciju i revitalizira um. Odličan je za prevladavanje depresije, strahova i fobija.

Drvo sreće Citrin

miniDrvo sreće ručno isprepleteno od poludragog kamena citrina i bakrene žice.

Topla energija ovog kristala potiče optimizam i duhovno bogatstvo.

 Donosi i materijalni prosperitet, harmoniju, zdravlje i blagostanje koje sveobuhvatno utječe na sreću i zadovoljstvo.

Cijena: 150 kn