Artwork by Daniel B. Holeman

Duhovnost ne možete učiti, duhovnost živite. Svojim djelovanjem i razumijevanjem svog vlastitog iskustva vi ste inspiracija nekome drugome.

atma.hr – 52
Svako znanje je i neznanje. Svako verbalno učenje ima svoje prednosti jer je prvi korak i temelj na putu ka istini. ISKUSTVO je to koje je teško prenosivo riječima, ali djelovanjem da.

Duhovnost ne možete učiti, duhovnost živite.

Upravo svojim djelovanjem i razumijevanjem svog vlastitog iskustva vi ste inspiracija nekom drugom tko će opet steći svoja vlastita iskustva. Iskustva stječete kroz dualnosti i razlike između srca i intelekta.

Bivajući van zemaljske dimenzije otvorila su mi se vrata bezbroj soba te predivne beskonačne inteligencije gdje postoji samo jedan svijet bez podjela i bezuvjetna ljubav.

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora

Težiti ka duhovnom skladu je proces gdje dolazi do povremenih zastoja što znači da um još uvijek nije spreman nešto odbaciti ili prihvatiti.

Znaš sve, toliko toga naučeno kroz knjige toliko riječi upijeno, ali ne poznaješ sebe jer to sebstvo se ne može spoznati riječima već samo uvidom.

Gledaj u sebe i traži u sebi, jer u vama je Tvorac Stvoritelj, kreator sve postojećeg i nepostojećeg i nije uopće arogantno misliti da ste jedno s Bogom, ali je arogantno misliti da ste od njega odvojeni…. i to je čista projekcija ega.

Nikolina Nina Savić

Video link: https://youtu.be/sloooBmvtNM