Radionica ’Emocije i ti’ koja donosi emotivnim osobama priliku da prigrle sebe, uz alate kojima se mogu učinkovito nositi s emocijama u privatnom i profesionalnom životu te međuljudskim odnosima, ponovo je u Beogradu.

Tanja Martinić, edukatorica za empate 6. travnja 2024. godine održat će radionicu namijenjenu visoko osjetljivim osobama u prekrasnom prostoru Belgrade City Hotela. Tanjine radionice do sada je poslušalo više od 300 osoba, mahom žena koje se trude držati korak s modernim načinom života, obavezama koje nosi posao, bračni život, roditeljstvo, kao i međuljudski odnosi općenito.

Žene su danas više no ikad izložene gomili obaveza koje mogu biti preplavljujuće, a posebno kad je riječ o osobama koje su izuzetno emotivne, to može biti jako stresno, odvesti u razna emotivna i fizička stanja koja čine loše općoj dobrobiti osobe.

Ubrzani način života, stres i neravnoteža između posla i privatnog života na visoko osjetljive osobe se odražava snažnije nego na druge. Zašto? Zato jer su njihova emotivna osjetila na mnogo višoj razini nego u ’regularnih’ ljudi, oni sve proživljavaju mnogo dublje, što može dovesti do toga da se osjećaju neshvaćeno, nevoljeno i pogrešno.

Kako osvijestiti emocije, kako naučiti što koja emocija nosi i kako ju kanalizirati i prihvatiti, sve to donosi radionica Tanje Martinić, edukatorice za empate i visoko osjetljive osobe.

20230910213351086

Na radionici Tanja će podučiti emotivne osobe kako postaviti granice u poslu i privatnom životu, kako upravljati emocijama, kako izgraditi kvalitetne međuljudske odnose, kako ostvariti uspjeh na poslovnom i privatnom planu, i mnogo više.

’Kao visoko osjetljiva osoba cijeli život se nosim sa snagom svojih emocija, ali sam ih naučili prigrliti kao dio sebe. Često kažem za sebe da sam „preživjeli empat“ jer niti ja, kao ni vi, nisam uvijek bila osnažena, kao što sam to danas. Tijekom godina i intenzivnim radom na sebi naučila sam kako razumjeti svoje emocije kako bih danas mogla dijeliti svoje znanje i živjeti svoj život i posao iz snova.’ – kaže nam Tanja koja s nestrpljenjem iščekuje druženje sa sudionicama radionice.

Samo za čitatelje Atma.hr  Tanja daruje dvije sretne dobitnice s kartom za sudjelovanje na radionici 6. travnja 2024. godine u Belgrade City Hotelu.

Prve dvije osobe koje se jave na mail: [email protected]

O Tanji Martinić:

IMG 55111Moje ime je Tanja Martinić, dugogodišnja sam dizajnerica nakita, poduzetnica, edukatorica za empate i autorica vodiča za život i posao iz snova “Do zvijezda zajedno”.

Često kažem za sebe da sam „preživjeli empat“ jer niti ja, kao niti i vi, nisam uvijek bila osnažena, kao što sam to danas. Tijekom godina i intenzivnim radom na sebi naučila sam kako razumjeti svoje emocije kako bih danas mogla dijeliti svoje znanje i živjeti svoj život i posao iz snova.

Do sada sam održala 16 + radionica, kako kod nas, tako i u zemljama regije, s preko 350+ zadovoljnih polaznika. Pomažem empatima i visoko osjetljivim ljudima, ljudima poput vas, da izgrade svoj svijet u koji se uklapaju tako da žive po svom. Hrabrim vas da izađete iz toksičnih odnosa, osnažujem da idete ka vašim snovima i da slobodno kažete ono što osjećate.

Jer, znate što? Empatija je ustvari samo vaša, od Boga dana SUPER MOĆ, a ne slabost, kako to mnogi misle.

Pa ako to znamo zašto bih osjećali krivnju, grižnju savjesti ili sram zbog nje?

Moj vodič za život i posao iz snova “Do zvijezda zajedno” došao je u ruke preko 500 žena širom svijeta i promijenio im je promijenio život na bolje.

Smatram da svojim znanjem mogu unaprijediti svijet na bolje, dijeleći provjerene tehnike koje empatičnim, suosjećajnim ljudima poput vas pomažu da lakše razumiju svoje emocije, prihvate ih, upravljaju njima i koriste ih kao svoj najveći dar i snagu.

Kontakt:

Tanja Martinić

Beyla Soul

mail: [email protected]