U zadarskom hotelu „Kolovare“ u nedjelju, 10.ožujka s početkom u 17:00 sati biti će održano Informativno predavanje „Iscijeljenje prirodnim putem prema učenju Brune Groeninga“.

Predavanje u trajanju od sat vremena organizira Udruga Krug prijatelja Brune Groeninga, a ulaz je slobodan. Radi se o čudotvorcu Bruni Groeningu, Nijemcu koji je sredinom prošlog stoljeća punio stranice novina zbog brojnih iscjeljenja od teških bolesti.

Otvorio je tada novu epohu duhovnog načina iscjeljivanja, ne isključujući pri tomu i odlazak k liječniku. Za sobom je ostavio znanje o primanju prirodne iscjeljujuće snage, koja svakom čovjeku može pomoći da postigne trajno zdravlje.

Danas, kao i u njegovo vrijeme, širom svijeta događaju se iscjeljenja od različitih bolesti i ovisnosti kod ljudi koji primjenjuju njegovo učenje.

To potvrđuju mnogobrojni izvještaji iscijeljenih, koje su liječnici Medicinsko-znanstvene stručne grupe pomno provjerili i koji su dokumentirani medicinskim nalazima neovisnih liječnika. Kako bi znanje Brune Groeninga učinili dostupnim svim ljudima kojima je pomoć potrebna, Udruga Kruga prijatelja Brune Groeninga diljem svijeta organizira predavanja, projekcije filmova i druge aktivnosti, s jednim jedinim ciljem-da svima bude pomognuto. Jer, kako Bruno kaže: „Ne postoji neiscjeljivo – Bog je najveći liječnik.“

bg