Otkrijte vlastiti Potencijal uz Art Life Coaching

Želite promjenu?

Želite rasteretiti um i otpustiti stres?
Želite se vratiti na ”tvorničke postavke”?
Želite posao koji vam daje smisao?

Jeste li spremne za transformaciju svojeg života na jedinstven, relaksirajući i zabavan način?

Predstavljam vam Art Life Coaching, jedinstvenu kombinaciju arterapije i coachinga koji vam može  pomoći da otpustite stres i  ostvarite željene promjene na osobnom i poslovnom planu.

Ja sam Izidora Kovač, profesionalni coach i pružam podršku ženama, visokoosjetljivim i empatima u otkrivanju svog punog potencijala te postizanju zadovoljstva i uspjeha na svim područjima života.

Što je Art Life Coaching?

Art Life Coaching je inovativna metoda koja koristi kreativne procese i tehnike art terapije kako bi se potaknula introspekcija, promjena i osobni rast. Ovaj jedinstven pristup kombinira klasične coaching tehnike s ekspresivnim umjetničkim medijima kao što su slikanje, pisanje, ili kreativno vizualiziranje. Kroz ove aktivnosti, otvaramo prostor za duboko razumijevanje sebe, otkrivanje skrivenih potencijala i kreiranje konkretnih koraka prema ostvarenju ciljeva.

Online uživo ili E-mail Coaching – Vaš Izbor!

Svjesna različitih potreba i životnih okolnosti svojih klijentica, nudim fleksibilnost u načinu održavanja coaching sesija. Bez obzira preferirate li interakciju uživo putem online platformi ili želite raditi putem e-maila, prilagođavam se vašim potrebama i ritmu života.

Kako možete početi?

Ako osjećate da je vrijeme za promjene, ili jednostavno želite dublje razumijevanje sebe i svojih ciljeva, pozivam vas da pogledate detalje i zakažete besplatnu konzultaciju sa mnom:

https://confidea.hr/art-life-coaching/

Neka kreativnost bude vaš vodič prema sreći i uspjehu! Kontaktirajte me danas i krenimo zajedno na put transformacije.

  • Coaching uživo online:  paket 5 sesija / sati 452,00 eura

jedna sesija/sat pojedinačno 113,00 eura

  • E-mail Coaching (coaching podrška putem maila 30 dana)- 223,00 eura

Srdačno,
Izidora Kovač
Profesionalni Coach

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE

WWW

Izidora

prijavi se plava