Online opus younity Croatia biblioteke bogatiji je za još jedan novi program u području osobnog i duhovnog rasta.

Pozivamo vas da iskusite moć zvukoterapije uz glasovitog intuitivnog iscjelitelja Andreasa Goldemanna u potpuno besplatnom masterclassu na hrvatskom jeziku:

Picture1

Besplatne prijave i sudjelovanje na online zvukoterapijskoj sesiji samo do 7.7

Andreas Goldemann, duhovni učitelj i intuitivni iscjelitelj, koristi zvuk i drevni keltski jezik duše kako bi otvorio zatvorene strukture energetskog polja i oslobodio zaglavljene energije.

Tijekom besplatnog zvukoterapijskog masterclassa u potpunosti na hrvatskom, Andreas objašnjava na koji način funkcionira iscjeljenje zvukom te sa sudionicima dijeli kratke sesije kako bi i sami mogli osjetiti dobrobiti njegove metode.

Sve što sudionik treba učiniti je gledati video. Dakle nema potrebe za bilo kakvom radnjom kako bi iskusili pozitivne učinke na um, tijelo i dušu, osim biti u stanju prisutnosti u tijelu i otvorenosti za promjene.

Na ovom masterclassu, glasoviti Andreas Goldemann će poučavati o:

  • svom intuitivnom daru glasa i iscjeljenja,
  • razoranom utjecaju negativnih iskustava i pohranjenih emocija na dobrobit i uspjeh,
  • temeljnom uzroku br. 1 koji stoji iza životnih izazova,
  • korištenju zvuka za uspostavljanje ravnoteže,
  • dobrobiti oslobađanja zaglavljene energije iz naše fizičke strukture.

Osigurajte svoje mjesto na besplatnom masterclassu 👉 https://www.younity.com/hr/andreas-goldemann/k3/optin-atma

Picture2

Jeste li znali da zvuk čujemo ne samo ušima već i svakom stanicom našega tijela?

Znanja o vibracijama i frekvencijama te njihovom utjecaju na čovjeka postoje u tisuće godina starim povijesnim zapisima. Ova mudrost koristila se u raznim prilikama: ceremonije, slavlja, rituali, meditacije, plesovi, a većina kultura je koristila moć zvuka u svrhu iscjeljenja.

Prvobitna plemena su čak koristila instrumente poput školjki ili kostiju životinja, koje bi udaranjem jedna o drugu stvarale ugodnu vibraciju, tj. zvuk s kojim se čistio prostor od negativnih energija.

Sve tradicije su znale i da naše tijelo, kao i svaka naša emocija, misao i akcija imaju svoju točnu frekvenciju, određeni ton. Kada smo u harmoniji, tada smo zdravi i sretni. No, kada nam izvorna frekvencija narušena, postajemo nezadovoljni, nesretni i bolesni.

Zvuk je vibracija koja se kreće kroz sve medije. Ima sposobnost prodiranja kroz materiju i pokretanja molekula. Upravo i medicinska ultrazvučna terapija temelji se na tom načelu.

Zvuk i biokemija tijela

Zvukoterapeuti često znaju reći da isto kao što neusklađeni glazbeni instrument ne svira dobro, niti naše tijelo ne može ispravno funkcionirati ako nije u harmoniji.

Generalno, ako se neki od organa ili tkiva nalazi u neravnoteži, tada će vibracija njihove frekvencije biti poremećena, a taj se disbalans dugoročno može manifestirati u fizičkom obliku kao određeno oboljenje.

Neovisno o tome patite li od neke kronične bolesti, osjećate li tjeskobu, depresiju ili generalno nezadovoljstvo životom, kroz terapiju zvukom danas se znanstveno dokazano možemo vratiti u ravnotežu na svim razinama – fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj, energetskoj i duhovnoj.

Detaljnije o tome kako iscjeljenje zvukom može promijeniti našu biokemiji, uči nas duhovni učitelj i intuitivni iscjelitelj zvukom Andreas Goldemann. Pridružite se besplatno i iskusite njegovu metodu u potpunosti prevedeno na hrvatski jezik!

Na besplatni program moguće je prijaviti se sve do 7.7.2024. zato iskoristite priliku i osigurajte svoj termin za besplatnu sesiju iscjeljenja zvukom već sada klikom ovdje:

prijavi se plava