Foto: pixabay.com

Što se događa s energetski osjetljivim ljudima uslijed kozmičkih energetskih promjena koje se upravo odvijaju? Dok se jedni ne mogu sastaviti i doživljavaju negativne scenarije, drugi sve lako prolaze, nikad sretniji i bez ikakvih fizičkih tegoba. To je rezultat velikog prethodnog rada na sebi i oni sad samo uživaju u ovom valu.

atma.hr – 52
Simptomi prolaska kroz portale

1. Mnogi prijavljuju da ne spavaju ili vrlo malo spavaju.

2. Drugi se žale na to da odjednom osjećaju kako ih nešto pritiska u snu, neki da osjećaju dodire po tijelu, a nema nikoga, a neki osjećaju neko ljigavo kretanje po tijelu.

3. Nervoza bez većeg razloga, ljutnja i bijes te ono naglo “praskanje” kad se izderemo na sugovornika, a ni sami ne znamo zašto smo tako reagirali.

4. Podizanje strahova raznih vrsta, da ih sad ne nabrajam, vrlo je česta pojava.

5. Osjećaj kao da vas nešto kida i razdvaja se, glavobolje, pritisak na čeonom dijelu glave, kao da se kosti razmiču itd.

6. Tuga, žalost, depresija, nezadovoljstvo, ogorčenje, suze, plakanje itd.

7. Želja da se ide nazad kući, nostalgija za našim “pravim domom”, ili posebno nostalgija za određenom civilizacijom.

Objašnjenja:

1. Nesanica i promjena ritma spavanja je sasvim uobičajena reakcija kad god su otvoreni veliki portali. To će se i dalje događati jer slijedi još masa novih portala.

Zato, bolje se naviknite na to i budite spremni da ćete imati poremećeno spavanje pa je djelomičan izlaz u tome da popodne ili predvečer malo odspavate. Drugi izlaz je da što više meditirate kako biste propustili što više energije kroz sebe tako da vam se ubrzo vrati vaš uobičajeni ritam spavanja.

atma.hr – 52
2. To je očigledno prisutnost entiteta nakačenih na auru. Pošto imamo informaciju da se sad urušava niži astral gdje borave upravo ti entiteti kojih najviše i ima prikačenih na naše aure, oni sad panično reagiraju i pokušavaju se što više prikačati na neke od fizičkih osoba u paničnom pokušaju da se spase.

Naime, ovaj val visokofrekventne energije utječe na njih devastirajuće i mnogi će biti sada rastočeni jer toliki priljev pozitivne energije na njih djeluje kao atomska bomba, u nedostatku bolje usporedbe. Budimo sretni što će ih dosta sada otići sa zemaljskog plana.

3. i 4. Sada iz nas izlazi sve što imamo već dugo zatomljeno u sebi, a pošto svi imamo najviše u sebi strahova raznih vrsta, zatim ljutnje, bijesa, nervoze, to ova pozitivna energija čisti iz nas sve što je njoj suprotno.

Izlaz – potražite iscjelitelja u blizini da vam pomogne u čišćenju vašeg emocionalnog i ostalih tijela. Drugi izlaz – koji je još važniji – stavite sebe ispred sebe i obračunajte se konačno s tim negativnim emocijama, a pogotovo strahovima.

5. Temeljito čišćenje koje sprovode vaši vodiči kako bi vas pripremili na novu turu svjetlosnih informacija i eteričnih kristala koji se obično stavljaju na čeoni dio glave, u području 6. čakre.

Moguće je naravno i da su to samo reakcije na iscjeljujuće energije pa zato imate osjećaj da će vam glava pući itd.

atma.hr – 52
6. Sve teške i negativne emocije koje sad izlaze, slično kao i s mentalnim stavovima i životnim uvjerenjima, odlična su prilika da ih sada vidite u punom svjetlu i odradite posao na njihovom rastakanju i da na njihovo mjesto sami postavite druge, pozitivne emocije. Sami sa sobom razgovarajte i imajte hrabrosti da vidite sebe točno onakvima kakvi jeste. Ne dopustite egu da vas zavara!

7. Ovaj simptom se javlja kod brojnih “svjetlosnih radnika” ili “svjetlosnih ratnika” (mada ne volim te izraze, ali su svima opće poznati) jer osjećaju čežnju za domom, te spajanje sa svojom istinskom kozmičkom obitelji.

Ovo je vrlo čest simptom koji sam i sama više puta prolazila.

Utješno je da će i ovaj simptom brzo proći, ali ne znači da se neće opet javiti pri kakvom snažnijem spuštanju kozmičkih energija prilikom otvaranja portala i drugih značajnijih kozmičkih događanja.

atma.hr – 52
Pozitivni simptomi transformacije

Oni koji ne osjećaju nikakve negativne simptome, prethodno pobrojane, ili su potpuno nesvjesni, tj. neprobuđeni i duboko spavaju u 3D, ili su svjesni, odavno rade na sebi, znaju o čemu se radi i dobro su informirani.

Dakle, za sve vas koji već neko vrijeme čistite svoje negativnosti i blokade, oslobađate se tereta iz prošlosti i osjećate sve ove globalne promjene na pozitivan način, mogu reći samo jedno – BRAVO. Vi ste spremni za prelazak na više razine postojanja, a to znači na višu 4. dimenziju ili na 5. dimenziju.

Pošto je 4. dimenzija astral, u svakom slučaju, nije dobro ići na nju, iako u višoj 4. dimenziji /otprilike od 4,5 do 5D, obitavaju pozitivni entiteti i pomagači raznih vrsta. Zato je bolje ići na 5D i to je cilj kome svi globalno težimo.

U ovom treba razlikovati dimenzije i razine svjesnosti. Razina svijesti je ono što mu i ime kaže – točnije, razina gustoće svjesnosti je pravilniji izraz. I te razine su nešto sasvim drugo od termina “dimenzija”. Da previše ne dužim, o tome imate obilje literature na internetu.

Poanta je u tome da za sve vas koji ste svjesni, ovi pomaci i portali služe da se još čvršće povežete sa svojim Višim Sebstvom kroz daljnji rad na sebi (jer on nikad ne prestaje), te sa svojom Monadom, ili Ja Jesam Prisutnosti, te da se polako krećete ka područjima gdje obitavaju vaša paralelna postojanja.

Kao što znate, svaka duša ima mogućnost da se razdijeli na više aspekata i istovremeno boravi u više vremensko-prostornih kontinuuma, tj. dimenzija i planeta.

Zato portale i slične duhovno-kozmičke događaje koristimo da proširimo svoje vidike, doznamo još više o svom porijeklu i zato često prizivamo i tražimo od naših vodiča da nam se omogući buđenje uspavanih sposobnosti i naravno, buđenje naše stanične memorije.

To je tokom portala itekako moguće, jer svjetlost je prenositelj informacija, a ove jake pozitivne kozmičke struje koje sada dolaze na Zemlju upravo rade to – bude naš skriveni DNK potencijal, otkrivaju nam našu pravu prirodu i usmjeravaju nas ka daljim korisnim saznanjima o nama i našoj kozmičkoj obitelji.

atma.hr – 52
Da rezimiram, sve što trebamo raditi je:

– Biti u miru, sa sobom i drugima.

– I dalje aktivno promatrati sebe tijekom svakodnevnih aktivnosti – gledati svoje reakcije i upoznavati sebe.

– Sve što nam dođe, prihvaćati baš onako kako jest i samo razumijevati zašto je to došlo u naš život.

– Potrebno je dalje razvijati neutralno suosjećanje i bezuvjetnu ljubav kao osnovne potke i temelj našeg budućeg života.

– Što više osluškivati svoju intuiciju i živjeti srcem. Logika ionako ovih dana nema puno veze sa stvarnošću. No, inteligencija Višeg Ja je ono što treba početi koristiti umjesto “pametovanja” našeg nižeg uma.

– Na kraju, stalno imati na umu da živimo u vremenu velikih promjena i da više ne postoji “zona udobnosti” u koju bismo se lako vratili. Jedino što se ne mijenja je da nas svaki dan upravo očekuje neka nova promjena.

Zato, svima vama želim da od sada imate lijepo, mirno i ugodno putovanje do cilja!

UTOČIŠTE