atma.hr – 52
Jim Carrey je evidentno jedan od snažnih nositelja Svjetlosti i Istine koja je vrlo potrebna ljudima u ovim vremenima. Ne smije se zanemariti negativan utjecaj polariteta koji je stvoren u našemu 3D svijetu, pod tim polaritetima, odnosno utjecaju Maye (svijeta iluzije), svima se povremeno dogodi da “potonu” u negativna razmišljanja, koja vrlo utječu na iskustva koja dolaze i dolaze. Ne zaboravite također da ono što sada doživljavate rezultat je upravo prošlih misli koje ste poslali u Vortex, te su vraćene natrag da biste ih iskusili – stvorili ste jedinstvo kruga: misao i iskustvo.

Da biste se riješili negativnih utjecaja koji Vam oduzimaju dragocjeno vrijeme koje možete iskoristiti na mnogo bolje načine negoli tugovati, koprcati se u neznanju i uvjerenju da je put do svijesti vrlo težak, imajte na umu ovo: niste sami. Zamolite svoje više Sebstvo da Vas uputi koji put bi bio bolji za stvaranje unutarnjeg mira, osjećaja sreće, radosti i zadovoljstva. Naučite komunicirati sa Svemirom (Bogom, Univerzalnom Silom, Velikim Duhom, …) i živite iskustva koja će Vam biti od nemjerljive dobrobiti i blagostanja. Gdje god da se nađete, možete si pročitati ove riječi koje je izgovorio eminentni glumac, no prvotno vrlo duhovna osoba iz početka članka.

atma.hr – 52
” Ne postoji odvojenost, to je također i znanstveno dokazano. Mnogo nas je u konstantnoj potrazi za nečime što već imaju. Činjenica da smo već prosvjetljeni i potpuni, sve što vidimo u drugima i što im činimo je gledanje onoga što je u nama.

Ja nisam ljudsko biće koje ima svjesnost; ja jesam Svjesnost koja je oblikovana u ljudsko biće. Svi smo Energija – ljudska bića su veoma složen uzorak te Energije koja je bila i uvijek će biti. Mi to znamo teorijski, no zašto to ne osjećamo? Upravo kao što je ocean voda u pokretu, možemo dio toga oceana nazvati val, i neki ga smatraju odvojenim od oceana. No taj val u oceanu, on jest ocean. Analogno – mi nismo valovi, mi jesmo ocean.

Sva patnja je nastala u poistovjećivanju sebe kao odvojenih od okoline, i da mi kao jedinke moramo opstati, kao i da skup trilijuna i trilijuna atoma koji nas sačinjavaju moraju ostati sadržani zajedno. Upravo naprotiv – ako shvatimo da smo Energija, i da su Tijelo i Um privremene manifestacije iste, tada možemo potpuno prihvatiti da je smrt nešto što se ne događa Meni, zato što smo vječna Energija koja ne prestaje.

Ego nas uvjerava da moramo dobiti nešto, kao besmrtnost, koju već posjedujemo. Ego je glas u glavi koji govori ‘nisi dobar kao druge osobe, možda trebaš raditi nešto drugo da bi mogao dodati sebi te vrijednosti’. Upravo je taj ego entitet koji sprječava i Vas i mene da volimo sve ovo, i ovaj život uistinu. Jednom kada shvatite da ste potpuni, tada sve što postoji u Vašim životima postaje igra forme; nešto sa čime se možete igrati i napraviti dobro od toga.

Svatko traži Boga, a svatko jest Bog. Bitno je samo što želite sada, i kada shvatite to, nema ničega što trebate, bitna je samo igra. Ništa što radite neće nešto dodati ili oduzeti od Vas, zato: ništa nije bitno osim igrati se.

Najznačajnije od svega je ono što radite upravo sada. To iskustvo je toliko snažno da i najvjerodostojnije religije sadrže tu istinu u svojoj srži. I ako je istina da svaka ljudska psihološka patnja može prestati, to je jedna od najvažnijih stvari koje znanost može istraživati.

Možda je moguće da u našem životnom vijeku možemo iskorijeniti ljudsku patnju, i zapitajte se ovo: kako bi svijet tada izgledao, kada bi se svaka osoba osjećala potpunom i povezanom sa svime oko sebe. Kada otpustite ideju o preživljavanju pojedinca kao krajnjeg cilja, svi vaši prioriteti se promijene jer vidite cijeli svijet kao Vaše tijelo.

Vidite patnje drugih kao Vaše i snažno im želite pomoći. Možda je jedna stvar koja nas sprječava da to napravimo, kontinuirana bujica misli da smo odvojeni od svijeta. I možda je vrijeme da promijenimo takvo razmišljanje…”

Davor Predavec, portal3svijesti.org

Jim Carrey – Energy of Life | Spiritual Message

atma.hr – 52
Prethodna objavaZašto treba voljeti svoje tijelo?
Slijedeća objavaZablude o Duhovnosti
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.