Zlatni standardi u godini drvenog zmaja & Aktivacija 16 svjetlosnih namjera

Dvodnevna radionica + bonus termin za osobne konzultacije + 7 snimljenih meditacija
9. – 10. ožujka 2024.

Ova praktična dvodnevna interaktivna radionica kreirana je za sve kojima je potrebna podrška u njihovoj transformaciji sa ciljem da pojednostave sve aspekte svog života, unaprijede svoje profesije, poslovanje svojih organizacija ili korporacija i još mnogo toga.

Događaj je koncipiran u dva dana.

Prvog dana govoriti ćemo o energiji Feng Shui-a i pokriti sljedeće teme:
– Energija osmice iz kuta Feng Shui-a i drevnog znanja
– Simbolika zmaja– održavanje harmonije i ravnoteže
– Leteće zvijezde u 2024. – jačanje dobrih pravaca
– Energija vatre za period 2024-2044. – održavanje fokusa i napretka
– Energija obilja i kako je koristiti (prakse i meditacija)
– Energetsko čišćenje za aktivaciju obilja- praktični savjeti
– Meditacija za aktivaciju energije godine zmaja
– Aktivacija svijeće za godinu 2024. ili posebnu namjeru

Ponesite Vaš nacrt stana/kuće/apartmana/ureda/poslovnog prostora/zemljišta kako biste pratili uputstva kroz Feng Shui i primjenili najbolje aktivacije za vas.

Drugog dana, 10.03.2024. na mlad mjesec, počinjemo sa praksom „Aktivacije 16 svjetlosnih namjera“ koje se rade prvih 15 dana perioda od mladog do punog mjeseca. Pomoći će Vam da svjesnije razumijete svoj put, te da se snažnije povežete sa svojim darovima i sagledate sve svoje mogućnosti.

Nadolazeći period je vrijeme za buđenje, iscjeljenje, transformaciju i uzdizanje, ali i za oslobađanje svih vrsta napetosti, nepotrebnih misli i emocija, čak i negativne karme naših predaka koja se manifestira u našim životima, ali i za postavljanje nove paradigme, navika i namjera. Utjecaji su jako snažni, i zato ćemo balansirati energiju zemlje i neba, kako bi svjesno manifestirali svoje sinkronicitete. Pored usmjerene pažnje, za to nam je potrebno i znanje o usmjeravanju energije ka
željenom.

Obraditi ćemo sljedeće teme:
– Aktivacija zlatnog trokuta
– Formula 5+5+5
– Meditacija za mlad mjesec + još 4 meditacije prilagođene za definirani period
– Tehnika za uspostavljanje ravnoteže
– Koju energiju nosi svaki pojedinačni dan od mladog mjesec i kako radimo na određenim izazovima, ljutnjama, strahovima i sl. koje držimo u sebi
– Zašto je važan 16. dan od početka mladog mjeseca
– Grupna vježba „umijeće gledanja u vrh plamena svijeće“

Treći BONUS dan – za sudionike oba dana 30 min. privatna ZOOM konzultacija sa Danijelom

– U ponedeljak 11.03.2024. u zakazanom terminu od 30 minuta, imati ćete priliku sa Danijelom (uživo ili online) prokomentirati određena pitanja jedne svoje nekretnine.

Radionicu će popratiti tiskani priručnik za svaki dan posebno, kao i snimke meditacija. Sve meditacije koje budemo radili, moći ćete downloadati u narednih 7 dana, tako da vam ostaju u stalnom vlasništvu.
* Po prijavi ćete dobiti uputstva što i kako pripremiti glede vaših specifičnih nekretnina koje bi željeli obrađivati tijekom radionice.
* Danijela će svakom sudioniku unaprijed izračunati energetski broj i zodijak kako bi lakše pratili i usvojili predavanje u odnosu na vlastitu energiju.

Datum: 9. – 10. ožujka 2024.
Vrijeme trajanja oba dana: 9:00 – 19:00 (imati ćemo pauze za osvježenje i ručak)
Lokacija: Zagreb

Cijena za oba dana: 340 eura
Cijena za sudjelovanje na jednom danu: 190 eura
Prijava se potvrđuje uplatom predujma (100 eura).
Plaćanje je moguće: uplatom na račun, putem REVOLUTa, gotovinom

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE….

prijavi se plava

Kontakt za info:
Vedrana Perica +385 91 3357 236
[email protected]

Više o radionici pratite na https://fb.me/e/1WzK7s6zS

O PREDAVAČU
Danijela Marković je Feng Shui praktičar i radiestezist iz Beograda. Svoje šaroliko znanje i iskustvo primjenjuje u oblasti energetskog uređenja, balansiranja i harmoniziranja prostora u kojima se živi, radi i stvara, kako bi podržala klijente da dostignu svoj potencijal.

Učila je od mnogih svjetskih majstora Feng Shui-a, ali osnovno znanje o kretanju energije prenjeli su joj roditelji koji su se bavili tom oblašću od Danijelinog najranijeg djetinjstva. To joj je omogućilo da danas svoje intuitivno znanje koristi kroz razne vještine otvarajući put drugima da žive sretan, svrsishodan i intuitivan život. Od 2019. intenzivno radi na uređenju svih vrsta nekretnina. Prisutna je na području Srbije i regije, zapadne Evrope, a i neki klijenti iz dalekih zemalja pronađu put do nje (Aruba, Meksiko, Australija i sl.), jer energija prepoznaje energiju.

U svojoj Feng Shui praksi, primjenjuje još i tehniku energetskog čišćenja prostora šamanskim tehnikama.
Dodatno kreira online programe koje prate vođene meditacije.

Tako je osmislila i jedinstven razvojni program „Aktivacija 16 svjetlosnih namjera“ koji omogućava njenim klijentima da u periodu od mladog do punog mjeseca, postave snažne temelje da KREIRAJU i MANIFESTIRAJU te probude i osnaže svoje skrivene sposobnosti i snage, dok istovremeno ostvaruju unutrašnji mir i ravnotežu.

Ljubav prema poeziji učinila ju je ponosnom autoricom knjige pjesama „Krila anđela”, a trenutno piše o Feng Shui-u i novim otkrićima koji će pomoći čitaocima da svjesnije razumiju ono šta rade i prošire svoje vidike u novoj eri koja donosi upravo to.

Član je Saveza Europskih Transformativnih Lidera (ATL Europe) od 2021. godine, gdje sa svojim kolegama širom Europe i svijeta razmjenjuje iskustva.

Više o i od Danijele na https://www.facebook.com/danijela.fengshui

Instagram: danijela_fengshui
…………..
Harmonija i ravnoteža su osnove sretnog života u svim njegovim segmentima.
“Let’s create, inside and out, a harmonious space.”

Prijavite se ovdje za radionicu: FENG SHUI AKTIVACIJE ZA 2024. I SVJESNO MANIFESTIRANJE

prijavi se plava