atma.hr – 52
Feng shui je drevna kineska vještina čijom primjenom u život nam dolaze razne blagodati. Donosi nam harmoniju, jasnoću, veću svjesnost sebe i prostora, ugodno življenje, bolje poslovanje, a samim time i sreću.

Feng shui je vrlo logičan, i u svojoj primjeni sva feng shui pravila imaju svoje razloge koje kada čovjek malo razmisli o njima uvidi da je to stvarno logično.

Tako nam za ljubav feng shui govori da je potrebno okružiti se predmetima u paru ili simbolima partnerstva – slika dvoje zaljubljenih koji gledaju jedan prema drugome, ili dva delfina, ili figurica ljubavnog para ili ….. što god vama predstavlja sretno partnerstvo. Što u suprotnom znači ukoliko želite partnerstvo a imate slike ili figurice same žene – to nije usklađeno sa vašim žudnjama.

U svojem domu malo „prošećite“ kao da ste prvi puta u njemu i vidite kakvim ste predmetima okruženi, kakvim slikama – što te slike predstavljaju, što vam znače, da li to što predstavljaju želite privući u svoj život ili ne.

Ujedno kakav je vaš odnos prema vama samima?

Kada volite sebe, tada i u svojem domu unosite predmete, slike, stvari, namještaj, boje koje rezoniraju sa ljubavlju prema sebi i prema svijetu, a tada ste i drugima privlačni.  Najprivlačnija je energija ljubavi, lagana, vesela, neopterećena.

Da bi privukli pravu osobu u svoj život, trebamo biti privlačni sami sebi, tada nastaje prava čarolija. Kada smo privlačni sami sebi i kada volimo svoj život – jako smo zarazni i neodoljivi 🙂

Okružite se stvarima koje volite i sa stvarima koje vama rezoniraju radosno. To ne znači da sada odete u dućan kupovati, već izbacite iz svojeg doma sve što nije u energiji ljubavi u vašem prostoru, a ostavite ono što je  – pozitivne vas promjene tada ne mogu zaobići.

Sa ljubavlju,

Nikolina Balenović Knez
www.linafengshui.com

PS – sviđa vam se tekst i voljeli bi primati slične tekstove i biti obaviješteni o događanjima na temu intuicije i feng shui-a.  Upišite svoje ime i email adresu i na poklon odmah dobijte besplatnu e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

atma.hr – 52
atma.hr – 52
Prethodna objavaPunjeno slano pecivo „Somosa“
Slijedeća objava8 nesvakidašnjih načina oslobađanja od stresa: Za prvi vam treba češalj!
Nikolina Balenović
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.