52
Feng shui je drevna kineska vještina čijom primjenom u život nam dolaze razne blagodati. Donosi nam harmoniju, jasnoću, veću svjesnost sebe i prostora, ugodno življenje, bolje poslovanje, a samim time i sreću.

Feng shui je vrlo logičan, i u svojoj primjeni sva feng shui pravila imaju svoje razloge koje kada čovjek malo razmisli o njima uvidi da je to stvarno logično.

Tako nam za ljubav feng shui govori da je potrebno okružiti se predmetima u paru ili simbolima partnerstva – slika dvoje zaljubljenih koji gledaju jedan prema drugome, ili dva delfina, ili figurica ljubavnog para ili ….. što god vama predstavlja sretno partnerstvo. Što u suprotnom znači ukoliko želite partnerstvo a imate slike ili figurice same žene – to nije usklađeno sa vašim žudnjama.

U svojem domu malo „prošećite“ kao da ste prvi puta u njemu i vidite kakvim ste predmetima okruženi, kakvim slikama – što te slike predstavljaju, što vam znače, da li to što predstavljaju želite privući u svoj život ili ne.

Ujedno kakav je vaš odnos prema vama samima?

Kada volite sebe, tada i u svojem domu unosite predmete, slike, stvari, namještaj, boje koje rezoniraju sa ljubavlju prema sebi i prema svijetu, a tada ste i drugima privlačni.  Najprivlačnija je energija ljubavi, lagana, vesela, neopterećena.

Da bi privukli pravu osobu u svoj život, trebamo biti privlačni sami sebi, tada nastaje prava čarolija. Kada smo privlačni sami sebi i kada volimo svoj život – jako smo zarazni i neodoljivi 🙂

Okružite se stvarima koje volite i sa stvarima koje vama rezoniraju radosno. To ne znači da sada odete u dućan kupovati, već izbacite iz svojeg doma sve što nije u energiji ljubavi u vašem prostoru, a ostavite ono što je  – pozitivne vas promjene tada ne mogu zaobići.

Sa ljubavlju,

Nikolina Balenović Knez
www.linafengshui.com

PS – sviđa vam se tekst i voljeli bi primati slične tekstove i biti obaviješteni o događanjima na temu intuicije i feng shui-a.  Upišite svoje ime i email adresu i na poklon odmah dobijte besplatnu e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

52
52
Prethodna objavaPunjeno slano pecivo „Somosa“
Slijedeća objava8 nesvakidašnjih načina oslobađanja od stresa: Za prvi vam treba češalj!
Nikolina Balenović Knez
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način.Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.Direktorica poduzeća Sretan život d.o.o.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.