Filipinske iscjelitelje gotovo svugdje van teritorije Filipina prati histerija i pacijenata i predstavnika medija, koja nije tipična ni za jednu drugu alternativnu praksu. Povijest Filipina odredila je kohabitacija narodne medicine i jakog utjecaja Crkve i katoličke vjere. Od 70-tih godina prošlog stoljeća “psihički kirurzi” kao što su ALEX ORBITO, PERLITO ALCAZAR, ANTONIO ALCANTARA i drugi pokrenuli su kontroverze, mada nisu uspijevali dobiti radne dozvole za obavljanje iste prakse na velikim tržištima alternative u Europi i SAD-u.

piše: Sloven Rugole, numerolog / [email protected] / http://numerologslovenrugole.page.tl

atma.hr – 52
I dalje na Filipinima postiji najveći broj putničkih agencija koje su specijalizirane za organizaciju dolazaka pacijenata iz cijelog svijeta i smještaja u hotelima u Manili i Baguio City-u. Provincija PANGASINAN na Filipinima smatra se rodnim mjestom filipinskog iscjeljivanja, a CEBU CITY je glavna meka filipinskog iscjeljivanja trenutno. Tamo većina poznatih filipinskih iscjelitelja prakticira “psihičku kirurgiju” (o tome u daljnjem tekstu) dok neki uz nju prakticiraju i terapeutsku masažu (kombinaciju akupresure, refleksologije, shiatsua) liječenje biljkama, liječenje zvukovima, liječenje molitvama.

“Psihička kirurgija” je jedinstveni fenomen, za koji još ne postoji zaokruženo znanstveno objašnjenje u znanstvenom establišmentu. Cijeli proces liječenja dešava se u DRUGOJ DIMENZIJI. Iscjelitelj postaje medij kroz koji Bog kanalizira energiju. Iscjelitelj je u promijenjenom stanju svijesti, u kojem mu je temeljna namjera osloboditi pacijenta patnje, dok mu je srce ispunjeno ljubavlju, milošću i suosjećanjem s pacijentom.

Iscjelitelj je koncentriran i moli Boga da ga učini kanalom svoje volje. Tada izgovara tajnu riječ moći, koju mu je otkrio duhovni vodič i iznenada iscjelitelj POSTAJE DRUGO BIĆE, svetac kojemu su jedine misli i osjećanja ljubav, milost i suosjećanje prema bolesniku. Zatim osjeća čudnu hladnoću u tijelu, a nakon toga veliku toplinu. Iscjelitelj se osjeća NADVLADAN OD STRANE DUHA SVETOGA. Dok stavlja ruke na pacijentovo tijelo, osjeća kako iscjeljujuća energija prolazi kroz njegove prste uzrokujući vibracije i stimulirajući stanice pacijentovog bolesnog dijela tijela. Iscjeliteljeva ruka u trenutku postaje poput magneta koji automatski PRIVLAČI OBOLJELO TKIVO. U tom trenutku pacijent već osjeća određeno poboljšanje. Ova iscjeljujuća energija ili moć u iscjelitelju, NIJE NEOGRANIČENA! Nakon što je potrošena nakon puno tretmana, iscjelitelj se vraća svom uobičajenom životnom stilu, dužnostima i poniznosti. VELIK BROJ ISCJELITELJA NE MOŽE SE NITI SJETITI RADNJI TOKOM TRETMANA!

atma.hr – 52
Kada iscjelitelj otvara pacijentovo tijelo, ne pojavljuje se bol kod pacijenta, jer to nije iscjeliteljeva ruka koja prodire u tijelo, već je riječ o moći koja dolazi OD BOGA!(Ljudsko tijelo se sastoji od stanica koje imaju SVOJE UMOVE, a te stanice dobivaju upute od ili instinktivnih umova, koji su i dalje materijalni, ili od duhovnih umova. Kada je duhovni um povezan sa VIŠOM INTELIGENCIJOM (koja je Duh Sveti) iscjeliteljeve ruke emitiraju energiju koja je moćnija nego li fizička konstitucija ljudske ćelije, koja se prepušta moćnijoj sili.

Međutim, da bi iscjeljivanje bilo uistinu efikasno, pacijent mora iskreno reagirati na proces. Ovaj princip vrijedi za sve oblike liječenja, bez obzira bili oni ortodoksni ili neortodoksni. Svako liječenje je SAMO-LIJEČENJE U KONAČNICI. No znanstvenici su do sada tvrdili, da se samo psihosomatske bolesti mogu izliječiti ovom metodom. Filipinski iscjelitelji su to demantirali liječeći i bolesti uzrokovane zaraznim bakterijama. Postoji mnogo bolesti koje medicinska znanost ne može izliječiti, poput leukemije, raka i epilepsije. Zanimljivo je da su filipinski iscjelitelji baš imali velikog uspjeha u liječenju takvih bolesti. Rezultati psihičke kirurgije filipinskih iscjelitelja, su činjenica, mada ih medicinska zajednica i dalje ignorira.

AUTOR: Sloven Rugole, numerolog
e-mail: [email protected]
mob. 099/856-6162
http://numerologslovenrugole.page.tl

atma.hr – 52