Foto: pixabay.com

Nadam se da koliko toliko uživate u ovom prvom moćnom valu proljetnih energija koje nas ovih dana (do)stižu sa svih strana.

atma.hr – 78
Jučer i danas barem kod mene, uglavnom se trenira “kaučing”, tj. s kauča na kauč. Dakle, nema šanse da bilo što fizički radim, nego samo procesuiram. Pod tim mislim da više puta u tijeku dana sjednem, uđem u tretman ili meditaciju i propuštam energije kroz sebe. Sinoć sam osjetila da bi bilo dobro da opet napravim čišćenje koje zovemo “defragmentacija tuđih dijelova duša” i “refragmentacija dijelova vlastite duše”.

Naime, pošto je prošlost nekako tema ovog prvog velikog proljetnog čišćenja, osjetila sam potrebu da ponovno vratim fragmente svoje duše od tamo gdje ih još ima u prošlosti, što znači kod određenih ljudi, mjesta i situacija koje sam prošla. Još jednom sam otišla u bivše mjesto življenja, na bivše mjesto zaposlenja, i tako redom, kako su od vodiča dolazile slike mjesta koja trebam posjetiti, tako sam se i kretala.

Opet sam bila na nekim od ulica tog bivšeg grada, a onda bi me brzo prebacili na druga mjesta u svijetu gdje sam također bila, pa sam i tamo još uvijek imala nekih dijelova koje u ranijim procesima nisam uspjela vratiti. Isto je bilo i s ljudima čija su mi lica zorno prikazivana od strane vodiča, kako bih mogla očistiti vlastite emocije vezane za njih, a posebno od onih s kojima sam bila karmički vezana.

atma.hr – 39

Kad sam to obavila, uzela sam sve te fragmente, dala ih u svjetlosni kanal da se pročiste i potom ih vratila sebi, očišćene i svijetle. Nakon dovršetka procesa, osjetila sam doslovce kako postajem sve jača i kompletnija kako sam pratila proces vraćanja tih fragmenata sebi.

Ugodno hladna i moćna struja prožme cijelo tijelo i osjećaš se nekako kompletnom, cjelovitom i kao da si pridobila dodatnu snagu i “zaokružila se”.

Isti je proces i s čišćenjem svoje aure i cjelokupnog bića od tuđih dijelova duša, tuđih vezanosti za vas, tuđih emocija i misli bilo pozitivnih ili negativnih, a koje su drugi u prošlosti uputili k vama ili ih još uvijek imaju – osjećaju.

Skidanje sa sebe tuđih osjećaja, mišljenja, priljepljenosti i ovisnosti o vama, također je iznimno važan proces. Ovo se može odnositi na daleku prošlost, ali i na nedavne događaje gdje su se dijelovi tuđih duša zalijepili za neki dio vas.

Dodatna teškoća je u tome što radim s ljudima, te se često dogodi da neki postanu vezani za vas, čak i nesvjesno. U tome nema ničeg lošeg, s njihove strane, ali s moje to ipak nije dobro pa ako želim i sebi zdravlje, onda to također moram očistiti. Otud i proces defragmentacije dijelova tuđih duša. Kad sam i to obavila, osjetila sam se ponovno slobodnom, čistom, ali i punom neke nove snage i entuzijazma, kao da sam upalila u sebi neki novi “motor” koji je dodatno dao snagu već postojećoj “mašini”. Tako se osjećaju i drugi ljudi kad im radim ovu tehniku.


Widget not in any sidebars

Naime, to je slično generalki na motoru automobila. Rastavite ga na dijelove, očistite od starih nečistoća, isperete i vratite ih nazad. Potom vaš motor zasija kao nov. Proces defragmentacije tuđih i refragmentacije vlastitih dijelova duše je zaista uvijek osvježavajući i godi svim našim tijelima.

Eto, uspjela sam jučer odraditi barem toliko. Za drugo zaista nisam imala ni volje, a ni snage…tako da danas opet treniram “kaučing”. Nadam se da je i kod vas slična situacija i da ste i pored ove silne pospanosti i blagog umora, uspjeli barem nešto odraditi za sebe i svoju dobrobit.

Namaste!

Jasna Luminus

atma.hr – 78