Image by Freepik

Grabovoi kodovi su nizovi koji ne sadrže samo nasumične brojeve. Svaki broj ima određeno značenje i svrhu, prema ruskom matematičaru, iscjelitelju i vidovnjaku Grigoriju Grabovoju. Ugađanjem na pripadajuću frekvenciju stvara se vibracija i uvjeti za obnavljanje energije koja počinje opet teći kako treba i bolest se povlači ili se problem raspliće. Sve njegove metode znanstveno su istražene i potvrđene te prilagođene za individualan i samostalan rad svakog pojedinca.

atma.hr – 52
Što su Grabovoi kodovi?

Grabovoi kodovi su specifični nizovi brojeva koji ljudima mogu ponuditi brojne dobrobiti, bilo da se radi o područjima zdravlja, blagostanja, bogatstva, novca, poduzetništva, uspjeha, ljubavi itd.

Ovi se brojevi mogu koristiti za dobar život i privlačenje onoga što želimo u gotovo svim područjima života. U jeziku Zakona privlačnosti, ovi brojevi mogu podržati naše manifestacije i mogu se koristiti u kombinaciji s drugim tehnikama.

Grabovojeve kodove razvio je ruski matematičar i vidovnjak Grigori Grabovoj. Istražio je frekvencije i energije brojeva, kako su u korelaciji s nama i kako reagiraju na naša tijela.

Svaki broj ima duhovnu i energetsku strukturnu vibraciju, koja samostalno djeluje i  broj je potpuno neovisan o jeziku kojim se izgovara. Slična strukturna vibracija također leži iza svake riječi i svakog zvuka. Isto vrijedi i za niz brojeva, koji titra u određenoj frekvenciji. Brojčani nizovi imaju svoje korelacijske strukturne vibracije.

Izvorno su napravljeni za liječenje naših tijela i često su se koristili u holističkoj medicini. Kasnije je dodano sve više i više brojeva ne samo da iscijele naša tijela, već da uzdignu čitav naš život.

Ukratko, sve je energija, a i ovi brojevi imaju energiju.

Budući da je sve energija, važna je i namjera koju stavite u korištenje ovih brojeva, jer još jednom, vaše namjere također nose energiju.

atma.hr – 52
Kako koristiti Grabovoijeve brojeve

Grabovoi kodovi se mogu koristiti na mnogo načina, ali moraju se koristiti ispravno kako bi se dobili željeni rezultati. Također treba biti dosljedan i uporan.

Stoga nemojte odustati ako rezultate ne vidite odmah. Još jednom provjerite što radite, što bi moglo nedostajati i postoje li unutar vas neke blokade (tj. sumnje) koje prvo morate otpustiti.

Ispod su načini korištenja Grabovoijevih brojeva:

1. Vizualizacija

Vizualizirajte srebrno-bijelu sferu ispred sebe i ubacite kodove. Vizualizirajte brojeve kao trodimenzionalne i pokretne.

Dok umećete kodove, jasno predočite svoj cilj ili manifestaciju. Kako bi bio učinkovit, pazite da brojevi ne prelaze crte.

2. Koristite ih s vodom

Moćna tehnika za korištenje Grabovoijevih kodova je da ih napišete na komad papira i na njih stavite čašu vode oko 10 minuta. Možete ih napisati i izravno na bocu vode.

Pričekajte nekoliko minuta i zatim s namjerom popijte vodu. Ideja iza toga je da unosite snagu ovih brojeva.

Također možete vidjeti svoje manifestacije gdje god pijete vodu iz te određene čaše ili boce tijekom dana. To vam može pomoći da zamislite da “stavite” kod u sebe.

atma.hr – 52
3. Zabilježite Grabovoijeve kodove

Možete snimiti svoje kodove i poslušati ih. Kada to učinite, učinite to polako i gledajte brojeve u pokretu i u boji i vizualizirajte željeni cilj.

Navedite ih broj po broj, na primjer, 5207418 pet dva nula sedam četiri jedan osam.

Također možete vizualizirati željeni cilj dok slušate svoju snimku.

4. Zapišite ih

Pisanje Grabovoi kodova je jednostavna i snažna tehnika manifestiranja. Evo nekoliko načina na koje to možete učiniti, ovisno o prilici.

Slijed se može napisati na samoljepljivu traku i zalijepiti na tijelo ili na odjeću. Ako se radi o problemu s tijelom, zalijepite ga na zahvaćeno područje.

Napišite ih na prazan papir i stavite ispod jastuka, madraca ili zalijepite na uzglavlje kreveta. Pazite da tekst nije naopako. Ako želite, možete mu dodati i odgovarajuću potvrdu.

Kodove koji se odnose na ljepotu možete zalijepiti na proizvode za lice i tijelo, a kodove koji se odnose na kosu na šampon i regenerator.

Stavite kodove vezane uz liječenje u hladnjak ili ih zalijepite na ambalažu hrane.

Ako je povezan s financijama i ekonomijom, nosite niz u torbici. Nemojte gužvati ili presavijati komade papira gdje ste napisali brojeve.

atma.hr – 52
Odabir pravih Grabovoijevih kodova

Budite analitični. Budite vrlo jasni i pošteni kada birate Grabovoi broj. Koji od njih najbolje odgovara vašoj želji?

Na primjer, ako želite privući svog romantičnog partnera i koristite 888 412 1289018, što je kod za ljubav, to možda neće uspjeti. Koristite kod Grabovoi za romantičnu ljubav 385679 ili privlačenje partnera 197023 umjesto njega.

Provjerite sami sebe: jeste li doista spremni za tu vezu? Postoje li sumnje ili osjećaji nedostojnosti? Možda ćete prvo trebati poraditi na svom unutarnjem svijetu radeći više osobnog iscjeljivanja ili kombinirati kodove za ljubav prema sebi, vrijednost, samopoštovanje ili bilo što što vam je potrebno da izliječite svoje blokade.

Zbog toga morate biti potpuno iskreni prema sebi i analizirati svoju trenutnu situaciju i što je uzrokuje.

Ako se radi o zdravstvenim problemima, svakako potražite savjet liječnika. Nikada nemojte zamijeniti nikakve terapije, tretmane ili lijekove ovim kodovima.

Primjeri korištenja Grabovoijevih kodova

Ove vježbe će vam pomoći i voditi vas u korištenju Grabovoijevih kodova samih, kao i u kombinaciji s drugim tehnikama.

Primjer 1: Korištenje Grabovoi kodova za poslovni uspjeh

Zapišite svoje puno ime i datum rođenja. Zatim recite naglas:

“Ja <unesite vaše puno ime> rođen <unesite datum rođenja>. Sada ulazim u svoju dušu. Vidim i ponašam se kao Stvoritelj. Neka ovo bude za najveće dobro od svih. Globalno spasenje i harmoničan razvoj 319817318. Biti usidren u sadašnjosti 706385425. Biti usidren u sadašnjosti 706385425. Biti usidren u sadašnjosti 706385425.”

Navedite i vizualizirajte svoje brojeve, unoseći ih u srebrnu kuglu ispred sebe, dok također vizualizirate i osjećate svoj željeni ishod.

atma.hr – 52
Kodovi koje možete koristiti u tu svrhu:

Poduzetništvo – 71974131981

Priznanje – 7008832

Poslovni uspjeh – 706385425

Dobar ugled na poslu/poslu – 419 818719 914 481

Privlačenje klijenata – 9824192

Stalni i velikodušni prihodi – 9213140

Poslovni uspjeh – 706385425

Pogledajte određene kodove jasno i pokretno u 3D. Ostanite tamo na trenutak i nastavite vizualizirati i osjećati željeni rezultat.

Za kraj recite: “Osvjetljavam ovu sferu svjetlom koje izlazi iz mog srca i svjetlom Stvoritelja 1231115025 koje dolazi odasvud, za sada, zauvijek i beskonačno. Hvala, hvala, hvala.

Pošaljite u svemir.

atma.hr – 52
Primjer 2: Korištenje Grabovoijevih kodova za liječenje bolova u leđima

Zapišite svoje puno ime i datum rođenja. Zatim reci naglas:

‘Ja <unesite vaše puno ime> rođen <unesite datum rođenja>. Sada ulazim u svoju dušu. Vidim i ponašam se kao Stvoritelj. Neka ovo bude za najveće dobro od svih. Globalno spasenje i harmoničan razvoj 319817318. Biti usidren u sadašnjosti 9187948181. Biti usidren u sadašnjosti 9187948181. Biti usidren u sadašnjosti 9187948181.’

Navedite i vizualizirajte svoje brojeve, unoseći ih u srebrnu kuglu ispred sebe, dok također vizualizirate i osjećate svoj željeni ishod.

Kodovi koje možete koristiti u tu svrhu:

Iscjeljivanje – 55515 (jedan kod doista može biti dovoljan dok radite s vašim snažnim osjećajem vizualizacije i osjećaja.)

Samoiscjeljenje tijela – 9187948181

Napetost mišića – 52418282

Ukloni otpor iz nesvjesnog – 548491698719

Ispravna psihologija za zdravlje tijela – 933491927

Pogledajte određene kodove jasno i pokretno u 3D. Ostanite tamo na trenutak i nastavite vizualizirati i osjećati željeni rezultat.

Za kraj recite: “Osvjetljavam ovu sferu svjetlom koje izlazi iz mog srca i svjetlom Stvoritelja 1231115025 koje dolazi odasvud, za sada, zauvijek i beskonačno. Hvala, hvala, hvala.

Pošaljite sferu Svemiru ili je “ubacite” u svoja leđa, osjećajući i vizualizirajući kako bol nestaje i kako se više pokreta i fluidnosti vraća u vaše tijelo.

atma.hr – 52
Primjer 3.: 5207418 Grabovoi kod za neočekivani novac – kako koristiti

5207418 je kod za neočekivani novac. To je jedan od najpoznatijih brojeva s popisa kodova Grabovoia.

Da bi broj 520 741 8 imao učinak, potrebno je zapamtiti i vizualizirati nizove nekoliko puta. Postoji nekoliko načina za to: pišite na papir ili mjesto koje vidite više puta, pišite više puta u bilježnicu i, naravno, nosite je na ruci na narukvici ili držite u torbici!

Usredotočite se na broj, gledajući niz koji imate.

Preporučuje se da ponovite broj 5207418 nekoliko puta dnevno. Što više puta to bolje!

Čitajte svaku znamenku pojedinačno, jer svaka od njih ima svoju specifičnu funkciju u nizu.

Poštujte razmak nizova. Možete kratko udahnuti kako biste produbili koncentraciju.

Na primjer:

Niz 520 741 8 treba čitati: pet dva nula – pauza – sedam četiri 1 – pauza – 8.

Nemojte čitati petsto dvadeset i sedamsto dvadeset i jedan.

banner za knjige nulta frekvencija

Kada razmišljate o brojevima, uvijek se usredotočite na rješavanje problema. Zamislite da je vaš problem riješen: kako se osjećate? Kako ćete se osjećati zbog rezolucije? Izbjegavajte razmišljati o negativnom aspektu koji vam ova situacija uzrokuje.

Kod Grabovoi 5207418 i svi ostali već su aktivirani od trenutka kada su kreirani. Svaki niz brojeva već ima svoju specifičnu vibraciju koja je rezultat zbrajanja i interakcije između vibracija svakog broja koji ih sačinjava. Svaki kod već ima upisan svoj specifični cilj.

Samo se moramo spojiti na šifru 520 741 8 ili druge brojeve koje biste možda željeli koristiti kako bi te vibracije postale dio naših života, mogle bi promijeniti našu fizičku stvarnost.

A ta se veza ostvaruje pisanjem tih kodova, čitanjem, mentaliziranjem, time što su ti kodovi uvijek blizu nas kako bismo ih uvijek mogli gledati, kako bismo ih uvijek imali u kontaktu s našom sviješću, kako bismo mogli ostati fokusirani.

Dakle, što više kontakta, što više povezanosti, više fokusa, to će bolje i brže biti iscjeljenje ili ispunjenje želje.

atma.hr – 52
Popis Grabovoi kodova

U nastavku smo uključili neke primjere popisa Grabovoijevih brojeva podijeljenih u kategorije, a zatim je naveden kompletan popis kodova.

Grabovoi kodovi za novac

Grabovoi kod za neočekivani novac: 520 741 8

Grabovoi kod za neočekivano bogatstvo: 175 170 38

Grabovoi kod za stalan i velikodušan prihod: 921 31 40

Grabovoi kod za trenutni novac: 426 499

Grabovoi kodovi za zdravlje

Grabovoi kod za dobro zdravlje: 808 457 00

Grabovoi kod za mršavljenje: 534 21 68

Grabovoi kod za detoksikaciju tijela: 719

Grabovoi kod za alergije: 451 432 12

Grabovoi brojevi za ljubav

Grabovoi kod za romantičnu ljubav: 385 679 4

Grabovoi kod za privlačenje partnera: 197 023

Grabovoi kod za povratak bivšeg: 899 744 76

atma.hr – 52
Kompletan popis Grabovoi kodova

Grabovoi popis kodova za bogatstvo, uspjeh i novac

Neočekivani novac – 5207418.

Neočekivano bogatstvo – 17517038

Stalan i velikodušan prihod – 9213140.

Obilje novčanog toka / stalni protok novca- 318 612 518 714

Financijsko obilje 318 798

Trenutna manifestacija novca – 426 499

Privucite novac kao magnet – 199621147

Znanje o financijama – 964986583

Povjerenje u novac – 87467894.

Posao iz snova – 493151864 1491.

Brzo zapošljavanje – 218 494517601

Normaliziram svoje financije – 71427321893

atma.hr – 52
Grabovoi popis kodova za poslovanje i poduzetništvo

Poduzetništvo – 71974131981

Priznanje – 7008832

Poslovni uspjeh – 706385425

Uspješno poslovanje – 8 918 014915 6481

Uspjeh u obilju – 785502258

Dobar ugled na poslu/poslu 419 818719 914 481

Prodaja proizvoda – 54121381948

Privucite kupce – 419 48871

Kreirajte pozitivnu povratnu informaciju da biste dobili novac – 82712804

Financijska neovisnost – 518 491617

Ekonomska neovisnost – 819 419 714

Pretvaranje vremena u novac – 4148188

Poslovni partner – 386769816

Normalizacija domaćeg gospodarstva – 137 142

Slava – 8277247

Slava na društvenim mrežama – 69719024

Rast društvenih medija – 73590366

atma.hr – 52
Grabovoi popis kodova za opći životni stil

Sreća – 817219738

Sve je moguće / stvaraj čuda – 519 7148

Ono što manifestirate brzo se materijalizira u stvarnost – 719 48171

Ostvarite sve što ste naumili – 894 719 78 48

Idealna budućnost – 813791

Poništavanje negativnosti – 4748132148.

Mir – 1001105010

Božanska zaštita – 8888

Sve riješeno 100% – 918197185

Poništavanje, brisanje, prekidanje čarolija – 313255288

Ukloni otpor iz nesvjesnog – 548491698719

Obilje – 71427321893

Harmoniziranje okolnog prostora – 14888948

atma.hr – 52
Grabovoi popis brojeva za osobno/emocionalno blagostanje

Razumijevanje – 39119488061

Samopoštovanje – 4818951749814

Ljubav prema sebi– 396815

Povećavanje samopouzdanja – 517 489719 841

Unutarnji mir – 100110510

Usklađivanje prošlosti – 7819019425

Harmoniziranje sadašnjosti – 71042

Ljubav (općenito i sve veze) – 888 412 1289018.

Bezuvjetna ljubav – 56 57 893

Bomba ljubavi – 00 53 111

Oprost – 33 45 10101

Ukloni otpor iz nesvjesnog – 548491698719

Dobro raspoloženje i sreća – 9189481

Energija – 8189188888 4149

Sreća – 28 7 741

Sloboda – 9189481

Brisanje traume i oštećenja iz prošlosti – 51931741948

Serotonin za radost – 5148123

Mentalno zdravlje – 51948191371181

Postizanje ciljeva – 894 719 78 49

Vlastiti samorazvoj – 318719819

atma.hr – 52
Grabovoi popis brojeva za zdravlje i fitness

Dobro zdravlje – 80845700.

Zdravo tijelo sada i zauvijek – 5185213

Savršeno zdravlje – 2233857

Samoizlječenje tijela – 9187948181

Iscjeljenje – 55515

Liječenje – 7694044

Liječenje mišića – 3311280

Napetost mišića – 52418282

Grabovoi kod za mršavljenje – 5342168.

Rosacea – 16 25 511

Akne – 22 12 379

Za njegu kose – 3348 452

Obnova DNK – 641849 8989

Pomlađivanje – 514

Brzi oporavak zdravlja – 19751

Detoksikacija tijela – 719

Detoksikacija probavnog sustava i tijela – 700794642

atma.hr – 52
Ispravna psihologija za zdravlje tijela – 933491927

Sve riješeno 100% – 918197185

Obnova kože – 519 606 901319

Kožne bolesti – 18584321

Bol u trbuhu – 5185213

Liječenje stresa – 87820622

Ublažavanje alergija – 897879978

Alergije – 45143212

Žgaravica – 8124567

Bioenergija – 918714

Poboljšanje fizičke izvedbe – 21489419518

Fleksibilnost – 36764709

Dobitak mišića – 740800

Bodybuilding – 32707874

atma.hr – 52
Grabovoi popis brojeva za ljubav i romantiku

Romantična ljubav – 3856794

Privlačenje partnera – 197 023

Vječna ljubav – 888912818848

Manifestiranje romanse – 401543512

Vraćanje bivše ljubavi – 89974476. (Koristite ovaj broj da biste privukli pažnju svog bivšeg i povećali šanse da vam se vrati. Koristite ove kodove mudro!)

Vraćanje ljubavnika – 3856794.

Grabovoi popis brojeva za opće odnose i obitelj

Prijateljstvo – 434676636

Privucite prijateljstvo – 46482872

Usklađivanje cijele obitelji – 814418 719

Skladni odnosi u obitelji – 285555901

Grabovoi popis brojeva za ljepotu

Ljepota – 83585179.

Rosacea – 16 25 511

Akne – 22 12 379

Za njegu kose – 33 48452

Puna kosa – 37528084

Brz rast kose na glavi – 4462937

Brzi rast kose – 67842553

atma.hr – 52
Djeluju li Grabovoi kodovi doista?

Kodovi djeluju kao i svaka druga metoda manifestacije. Međutim, baš kao i druge tehnike Zakona privlačenja, neće sve raditi isto za sve.

Stoga je bitno isprobati različite tehnike kako biste vidjeli što vam najbolje odgovara.

Zašto Grabovoi kodovi ne rade za mene?

U nastavku su neke točke koje vas mogu spriječiti u postizanju rezultata. Prije nego što krenete na “posao”, imajte to na umu i budite iskreni prema sebi ako jedno od toga možda rezonira s vama.

Provjerite jeste li odabrali ispravan niz Grabovoi broja ili kod koji se odnosi na vaš zahtjev.

Budite smireni, prizemljeni i usredotočeni kada koristite nizove brojeva.

Stvarno znajte značenje kodova koje koristite.

Vizualizirajte svoju želju.

Budite dosljedni u svakodnevnom ponavljanju sekvenci.

Fokusirate li se na previše kodova ili područja odjednom?

atma.hr – 52
Mogu li Grabovoijeve kodove kombinirati s drugim terapijama ili tehnikama?

Da, možete. Međutim, ovo nije zamjena za medicinsku skrb ili savjet.

Ako želite koristiti kodove za bilo koju zdravstvenu bolest, učinite to uz bilo koji postojeći ili potrebni plan liječenja.

Jesu li Grabovoi kodovi opasni za korištenje?

Nisu ništa opasniji od bilo kojeg drugog skupa brojeva ili matematičkih jednadžbi.

Neki bi mogli tvrditi da su Grabovoijevi kodovi opasni, ali kao i sve ostalo u Zakonu privlačnosti i manifestacije, ti brojevi nisu tako čvrsti ili sigurni kao vaše namjere.

Ako imate štetne namjere, misli ili želje, možete privući manje poželjna iskustva kroz lošu karmu.

Ako se nađete u takvom negativnom prostoru, možete manifestirati opasne neželjene situacije čak i bez korištenja kodova ili bilo koje druge tehnike manifestiranja!

Ali, općenito govoreći, sami Grabovoi brojevi, bez ikakvih namjera, uvjerenja ili energije iza njih, samo su brojevi.

Nemate se čega bojati!

Ne činite to ako se osjećate neugodno! Možete koristiti druge načine da manifestirate svoje želje kako biste se osjećali sjajno!

Neka ljubav bude vaš glavni vodič kada koristite ove sekvence. Ostavite po strani sve osude, strahove ili negativne konotacije koje možda imate. Imajte vjere i zapamtite da je sve energija.

Prije nego što počnete koristiti Grabovoi kodove, zatražite najveće dobro za sve, uključujući i vas. Započnite i završite svoj rad na manifestiranju pomoću primjera u ovom vodiču.

ATMA/Pripremila: Suzana Dulčić