Artwork by Daniel B. Holeman

Konačno doživljavamo to što smo toliko dugo čekali, da Svjetlo pobjedi tamu, prvenstveno u svakom od nas pojedinačno, a potom i kolektivno. Vrijeme je Istine, Svjetlosti, Ljubavi – i zato sve ono, što u svakom od nas nije svjetlost, ljubav i istina bit će počišćeno iz nas za naše najveće dobro. Zapažanja u tekstu su nastala na temelju praktičnog rada s ljudima koji žele podići svoju ukupnu vibraciju na višu razinu i očistiti se od različitih vrsta blokada.

atma.hr – 52
Što će se događati s ljudima koji ne budu dizali svoju frekvenciju?

Da bismo odgovorili na ovo pitanje, moramo prvo objasniti što nas drži na niskim frekvencijama, a što nas podiže.

Pošto mi nismo samo fizičko tijelo nego smo skup 7 tijela, od kojih ću za potrebe teksta govoriti o samo 4 – fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom, naša vibracija je skup funkcionalnosti svih tih tijela.

Usklađenost sva četiri tijela

Da pojasnim:

– sve naše fizičke bolesti drže nas na nižim frekvencijama.

Lijek: što više posvetiti pažnje svome fizičkom zdravlju u narednom periodu, tj. pokušati izliječiti bar neke od svojih bolesti.

– sve naše negativne misli, deprimirajući životni stavovi koje dugo imamo u podsvijesti, (i/ili u Svijesti), također obaraju našu vibraciju.

Lijek: istražiti što su naša negativna životna uvjerenja i što prije ih početi preokretati u pozitivna.

– sve naše negativne emocije i osjećaje, poput: dugotrajne tuge, očaja, zatim žalosti, ljubomore, zavisti, deprimiranosti, bijesa i ljutnje rezultiraju niskom vibracijom.

atma.hr – 52
Lijek: analizirati te svoje emocije, razgovarati sa sobom svakodnevno i početi svjesno raditi na tome da te negativne emocije zamijenimo pozitivnima.

– ako ne nahranimo i duhovno tijelo svakodnevno, meditacijom, pozitivnim mišljenjem, povezivanjem s našim vodičima i našim Višim Ja te Ja Jesam Prisustvom, te duhovnim pozitivnim bićima, po vašem izboru, te se na bilo koji način ne povezujemo s Izvorom, gubimo energiju i opet imamo nisku vibraciju.

Dakle, sva 4 tijela trebaju biti koliko toliko “izliječena” i naravno, međusobno usklađena. Isto tako, vanjska osobnost i duša moraju u ovom vremenu biti konačno u sinhronicitetu kad se tiče ciljeva, želja i namjera za ostatak životnog puta.

Kvocijent svjetla u svakom od nas

Sve se svodi na omjer Svjetla i Tame u nama. Sve što smo pobrojali, u konačnici određuje taj omjer u nama, koliko smo “osvijetlili” sva svoja tijela i svoj život generalno, a koliko još imamo tamnih dijelova. Ako smo odradili bar dio spomenutog, time smo već značajnije podigli svoju vibraciju jer je ukupan kvocijent Svjetlosti prevagnuo nad tamnim tijelom.

Sada ide odgovor na pitanje iz naslova teksta:

Oni koji ne znaju ništa o ovome, ne rade na sebi i imaju u sebi veći kvocijent Tame od Svjetla /zbog svih faktora gore pobrojanih), prolaze puno intenzivnije kroz proces čišćenja koji se sada odvija. Zašto se to događa?

Naime, kako ova kozmička iscjeljujuća energija ulazi u svako tijelo na Zemlji, bez izuzetka, ona počne čistiti te tamne dijelove iz nas, bilo da se radi o fizičkim bolestima ili o mentalnim (psihičkim) te emocionalnim tegobama. Ako u sebi hranimo većinom negativne osjećaje ili negativne misli o sebi i drugima i ne želimo se mijenjati na bolje, tada se nažalost događa to da tijelo počne otkazivati, imunitet pada, a mentalno stanje osobe se pogoršava.

atma.hr – 52
Osim postojećih, javljaju se nove bolesti i to dosta brzo, bez nekog logičnog objašnjenja. Pošto ova kozmička energija izuzetno utiče i na psihu, to će psihički labilne osobe ovo jako teško podnijeti, i njihovo stanje se može pogoršati. U konačnici, tijelo i um ne mogu izdržati toliku količinu Svjetla u odnosu na vlastitu tamu iznutra i tada se mogu događati još veći zdravstveni problemi, pa i fatalni.

U ovom periodu također mogu otići duše koje, (iako u sebi imaju značajan kvocijent Svjetla), nisu se odlučile da prođu ovaj proces Transformacije i budu fizički prisutne na Zemlji kada se to bude događalo. Moramo znati da je to bila njihova odluka prije nego su se inkarnirale.

Raskoli u našoj obitelji

Pošto svi mi u obitelji imamo neke članove koji još uvijek spavaju i nisu probuđeni, teško nam je gledati kakve učinke ima na njih ova kozmička energija. Moramo imati vrlo jasan stav o tome – poštovati odluku njihove duše, te njihovu odluku da se ne razvijaju dalje u ovoj inkarnaciji i ne rade na sebi.

Obično je riječ o starijim osobama, ali često i o našim partnerima. Rjeđe su u pitanju djeca, jer sve ove nove generacije, počevši od 1990. pa nadalje rađaju se s prethodnim znanjem o ovim vremenima i ona će biti vrlo brzo lideri ovih grandioznih promjena. Na kraju, moramo imati razumijevanje i suosjećanje za proces koji prolazi svatko od nas i tu nema stavljanja u ladice: dobar, loš…

Svatko je već davno odlučio gdje će biti kada se ove promjene budu događale. I svatko od njih je na razini duše već više puta imao izbor u ovom životu da se uvjetno rečeno opredijeli za Svjetlo ili Tamu. I tu ne vrijedi onaj stari izgovor: Nisam znao! Svaka duša vrlo dobro zna ove stvari, a to što je vanjska osobnost neosviještena, to je druga stvar.

Različite frekvencije bračnih partnera

Dakle, dolazi već neko vrijeme do raskola u biološkim obiteljima, koje se sada sve češće raspadaju, ustupajući mjesto tzv. duhovnim obiteljima. Razvodi brakova su se umnogostručili, nezadovoljstvo življenjem s partnerom/kom, rezultira razlazom jer partneri koji su zajedno više godina jednostavno ili su odradili međusobnu karmu ili su postali toliko različitih frekvencija da život skupa više nije moguć.

Ako je to slučaj i kod vas, bolje osvijestite tu činjenicu što prije i ne razvlačite i ne pokušavajte oživjeti nešto što više svakako niti će cvjetati nit će funkcionirati u vašem životu. Bolno, ali istinito! Za utjehu, znajte da se to ovog trenutka događa ogromnom broju ljudi na svijetu.

Bolje je okrenuti se novim ljudima, onima s kojima ćemo se spontano prepoznati jer sada je vrijeme stvaranja duhovnih obitelji – duša dušu prepoznaje i sve ostalo postaje manje bitno. Vrijeme je Istine, Svjetlosti, Ljubavi – i zato sve ono, što u svakom od nas nije Svjetlost, Ljubav i Istina bit će počišćeno iz nas za naše Najveće Dobro.

Utočište – Sanctuary