Sve ovo vodi do vremena iz proročanstva u kojem je čovjek nesposoban živjeti na zemlji na duhovan način.  Dolazimo do raskrižja s velikim problemima. To je vjerovanje Hopi indijanaca. Ako niste duhovno povezani sa zemljom i ne razumijete duhovnu stvarnost kako živjeti na zemlji, vjerojatno nećete uspjeti.

atma.hr – 52
Vrijeme se razvija i dolazi na mjesto gdje se ponovno obnavlja. Prvo postoji vrijeme pročišćavanja, zatim vrijeme obnove. Sada smo vrlo blizu tom vremenu.

Rečeno nam je da ćemo vidjeti Ameriku kako dolazi i odlazi. U određenom smislu, Amerika umire… iznutra… jer su zaboravili upute kako živjeti na zemlji.

Sve ovo vodi do vremena iz proročanstva u kojem je čovjek nesposoban živjeti na zemlji na duhovan način…  Dolazimo do raskrižja s velikim problemima. To je vjerovanje Hopi indijanaca, to je naše vjerovanje – ako niste duhovno povezani sa zemljom i ne razumijete duhovnu stvarnost kako živjeti na zemlji, vjerojatno nećete uspjeti.

Kada je došao Kolumbo, za nas je počeo “Prvi svjetski rat”. To je bio pravi Prvi svjetski rat – kada je stigao Kolumbo – jer su zajedno s njim došli i svi iz Europe. Do kraja Drugog svjetskog rata, u Americi nas je bilo samo 800.000. Od 60 milijuna do 800.000. Dakle, bili smo gotovo istrijebljeni ovdje u Americi.

Sve je duhovno. Sve ima duh. Sve… sve je ovdje donio Stvoritelj – jedan Stvoritelj. Neki Ga zovu “Bog”, neki Ga zovu “Buda”, neki Ga zovu “Allah”, neki Ga zovu drugim imenima. Zovemo ga “Tunkashila” – Djed.

Ovdje smo na zemlji samo nekoliko zima. Zatim idemo u Duhovni svijet. Duhovni svijet je stvarniji nego što većina nas vjeruje. Duhovni svijet je sve.

Više od 95% našeg tijela čini voda. A da biste ostali zdravi, morate piti dobru vodu. Kad je Europljanin prvi put došao ovamo, Kolumbo, mogli smo piti iz bilo koje rijeke. Da su Europljani živjeli na indijanski način kad su došli, mi bismo još uvijek pili iz rijeka, jer je voda sveta. Zrak je svet.

Naš DNK je napravljen od istog DNK kao i drvo. Stablo diše ono što mi izdišemo. Kad drvo izdahne, treba nam ono što drvo izdiše. Dakle, imamo zajedničku sudbinu s drvetom.

atma.hr – 52
Svi smo mi sa zemlje. A kada se zemlja, voda i atmosfera pokvare, to će stvoriti vlastitu reakciju. Majka reagira. U Hopi proročanstvu kažu da će oluje i poplave postati sve veće.

Za mene nije negativna stvar znati da će biti velikih promjena. To nije negativno, to je evolucija koja se odvija u svoje vrijeme. Ništa ne ostaje isto.

Naučite kako posaditi nešto. To je prva povezanost. Trebali biste se prema svim stvarima odnositi kao prema Duhu – shvatite da smo svi Jedno!

Floyd ‘Red Crow’ Westerman (Kangi Duta) / prijevod Atma