atma.hr – 52
Ako mnoštvo vjeruje u nešto – ne mora značiti da je to u što vjeruju – istina.

Već stoljećima pristajemo na mnoge stvari, uvjete, očekivanja, odluke – zar ne? Jeste li se ikada upitali je li ono što radite doista povoljno za Vas i dobivate li najbolje od toga? Po engleskoj frazi “take the best – leave the rest“, orijentiram se ovdje na pravila koja svakodnevno prihvaćamo kao legitimna, a uopće ne moraju biti takva, štoviše, mogu biti napravljena iz čiste nebuloze samo da ljudi koji su ih stvorili imaju osjećaj vladanja nad nekim. Doista postoji mnoštvo primjera ovakve vrste: npr. žena mora živjeti u braku sa svojim muškarcem ukoliko je on nije otpustio iz, po Crkvi – opravdanog razloga. Ta rečenica u Bibliji toliko mi naglašava da je skovana od strane ili Masona ili Iluminata, ili bilo koje organizacije koja za cilj ima neku korist dobivenu preko Vaših leđa. Ako ovo ne rezonira s Vama – ne morate to čitati – ima pregršt i drugih i mojih članaka koji Vam mogu bolje odgovarati. Ovaj članak je za one kojima je već preko glave opravdanja “bit će bolje, treba samo čekati dok se ovi loši pobiju”. Ima i u tome istine, ali….

glas unutar vas

Indiferentnost je najgori mogući odabir. Točnije rečeno – bolje da uzmete ili “dobar” ili “loš” izbor, nego da jednostavno stojite na mjestu i ništa ne činite. Vrijeme kada su budisti ili duhovni aspiranti odlazili u Himalaje i meditirali 20 godina i postili na žlici kuhane riže – je prošlo! Zemlja traži Vaše djelovanje, Ja tražim Vašu pomoć, a Vi? – tražite Sebe! Prema tome, odaberite nihilizam, pa živeći u uvjerenju da će sve doći samo od sebe s vremenom – zapravo će otežati situaciju – naprosto ćete biti suočeni sa realnošću koju kolektivna Svijest hoće promijeniti na Planeti.


Widget not in any sidebars

Ovo je Doba Promjena, Vrijeme Djelovanja, zato izađite izvan vlastitih okvira istine koju prihvaćate cijeloga Života i zauzmite se za Sebe, ne za ego, baš za Sebe! Imat ćete podršku posvuda, a i ako nećete, imat ćete veće samopouzdanje jer ćete osjetiti kako Vaša snaga raste, kako imate sve više mogućnosti djelovati bez da budete ozlijeđeni. Pogledajte Davida Icke-a, taj entitet govori otvoreno o Reptilima, globalnom programiranju ljudi, čipiranju, cijepljenju s namjerom da se ljudska rasa depopularizira, ili još bolje rečeno – dehumanizira. Po njemu – negativno polariziranim organizacijama je najbolje ako šutite, radite svoj posao, odete kući, buljite u smeće nazvano Dnevnik ili gotovo bilo što na toj tvorevini masovnog programiranja – Vi ćete njima ne samo ostvariti goleme profite uzrokovane vlastitim uvjerenjima koja zapravo uopće nisu Vaša, već ste ih prihvatili jer tako većina radi, jer je tako “najbolje”, jer se bojite vidjeti što se zapravo zbiva iza kulisa. Ja Vas ne napadam, baš naprotiv – teško mi je gledati svako ljudsko biće koje pati na ovom Planetu zarad bilo čijeg licemjernog koristoljublja, moja misija je otvoriti oči, kao što sam i svoje otvorio. I što mi se dogodilo – Život mi je postao pustolovina kroz milijune korisnih i zanimljivih situacija koje svakoga Trenutka prolaze pokraj Vas dok ste udubljeni u virtualnu Realnost. Iako je cijeli ovaj proces jedno ogromno kolektivno Buđenje, svaki Vaš, pa i najmanji doprinos se bilježi u Akashu i ostaje u vječnom zapisu da ste pomogli Čovjeku (doista sa velikim Č) u postizanju Mira, Ljubavi, Zajedništva i svih karakteristika božanstva, time što ste i sami postali Čovjek.

Moje pisanje je samo mali odjek u odjeku Velikana koji su došli na Zemlju proživjeti njeno spiritualno Uzdizanje, Drugi Kristov dolazak, Povratak Svijesti i Ljubavi; svi smo ovdje sa istim ciljem – zabavljati se, veseliti i zajedno rasti. Vaša djeca, brat, sestra, roditelji – ma svi po redu traže da djelujete jer žele napokon ŽIVJETI! Ako se oni boje, zašto se Vi ustručavate pokazati da se uvijek vrijedi boriti za opću Dobrobit? Zašto ne postoji izreka “zlo uvijek pobijedi dobro”, već obratno? Zato jer je to naša Priroda – Mi želimo dobrobit ne samo Sebi, već svemu što je stvoreno u vječnom i neopisivom Svemiru! To je ono tko Mi Jesmo, a svatko od vas je jedna nota, jedan glazbeni instrument, jedna Vibracija emanacije Božanskog Uma koja se zauzima za dva osnovna principa: Ljubi druge kao što ljubiš i Sebe (zlatno pravilo), i Ljubi Stvoritelja jer ti je dao priliku da dođeš ovdje zajedno se veseliti ljepotama Života – baš kao što to djeca čine. Ne trebate pripadati niti jednoj religiji, štoviše – trebate pripadati samima Sebi i Drugima; ne trebate navijati ni za koju ljevičarsku i desničarsku farsu (stranku) – trebate navijati za ujedinjenje Naroda na Zemlji (ne UN – to je nešto drugo). Vjerujem da gotovo sve što pišem zvoni unutar Vaše Duše i želi izići na površinu, pokazati se u punom Svjetlu! Vi možete i znate promijeniti svijet! Ne morate svaki dan učiniti dobro djelo, iako bi to bilo poželjno, počnite od Sebe – učinite barem jedan iskorak od danas – preispitajte svoja uvjerenja i zapitajte se vrlo jednostavno pitanje: “U kojoj mjeri to što činim i u što vjerujem doista pomaže drugima i meni u našem potpunom međusobnom prihvaćanju i Ljubavi?” Otkrit ćete s vremenom što je zapravo Istina, na čija ste pravila pristali i naposljetku – što trebate učiniti da biste bili zadovoljni sa svojim Životom – a to svi tražimo, zar ne? 🙂

Volim Vas  💜 💜 💜

Kada iziđete kroz ta vrata, imat ćete samo jedan odabir – Ljubav ili Strah. Odaberite Ljubav, i ne dopustite ikada da Strah stane na put Vašeg zaigranog srca.

(Jim Carrey)

Davor Predavec, innerselfattitide.wordpress.com

atma.hr – 75
Prethodna objavaIzbjegavanje tame
Slijedeća objavaNevjerojatna mapa: Evo kako naša tijela “svijetle” pod različitim emocijama!
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.