atma.hr – 52
Biti sretan je vaše pravo koje ste dobili samim time što postojite i što ste rođeni, a zašto ste onda često, da ne kažemo gotovo i stalno nesretni, mrzovoljni, bjesni, nezadovoljni. Sumnjate u sebe, svoje sposobnosti i umanjujete si vrijednost. Da li je istina to da sami odlučujete i birate biti nesretni?

Što se dogodilo da ste od sretnog, veselog, zaigranog bića kakvo ste bili u djetinjstvu postali ovakvi kakvi ste danas?

“Dogodio se život” reći ćete.

Da li se stvarno dogodio život ili ste vi pristali gledajući svoju okolinu na to da se sada osjećate ogorčeno, bijesno, ljuto, nesretno? Što se istinski tu dogodilo?

Zatvorite oči na tren i pogledajte u dubinu svoje duše. Da li ona žudi za time da bude sretna, žudi li za time da bude zadovoljna, da bude voljen? Zasigurno žudi, jer svačija duša žudi za tim.

atma.hr – 52
A što vi radite, bombardirajući se svaki dan nekim nametnutim uvjerenjima, stavovima, događajima vi vašoj duši ne dozvoljavate pravo na sreću, negdje duboko u sebi vjerujete da nemate pravo biti sretni jer ni ljudi oko vas nisu sretni, nemate pravo biti sretni jer postoji toliko patnje i tuge na svijetu… I još je mnogo razloga koje si nalazite jer nije u redu biti sretan…

I sami sebi ne dozvoljate da usrećite svoju dušu, mislite da nemate pravo na to. Ali to je vaš izbor, kao i sve što se događa u vašem životu. Pa ako možete izabrati kakav auto ćete voziti, kakvu odjeću ćete nositi, što ćete za ručak pojesti imate potpuno pravo izabrati biti sretni bez obzira na okolnosti oko vas.

Tapkajući ja sam postala istinski sretna. Kako? EFT je tehnika koja nam nudi alat kojim se uspješno, brzo i jednostavno možemo osloboditi negativnih emocija u svakom trenutku kada se pojave. Normalno je da nam se negativne emocije javljaju jer i one su dio života, ali nije prirodno da ih vučemo iz dana u dan i da nam one postaju teret. Jer želja svih nas je ista, biti sretan. I imate POTPUNO PRAVO na nju!

Više o tapkanju možete pročitati na linku.

S radošću,

Danijela

Danijela Medaković
EFT praktičar & Life coach
Savjetovanje, coaching, tapkanje
095/5488805
[email protected]
FB : Inkubator sreće

atma.hr – 52
Prethodna objavaUloga karme u svakodnevnom životu
Slijedeća objavaBog i božanske energije prema Vedama
Danijela Medaković
Danijela Medaković, certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja "Tapkanje za sve" koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe "Tapkanjem do idealne težine" "Tapkanjem do financijske slobode" " Tapkanjem do ispunjujućih odnosa" i "Odtapkajte anksioznost" i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.