Foto: pixabay.com

Odaberite sliku s kojom najviše rezonirate! Neka vas vaša intuicija vodi. Slika koju odaberete otkriva što vas uskoro čeka u ljubavi!

atma.hr – 52
1.

sweet 4919661 960 720

Očekuje se značajna promjena u vašem ljubavnom životu. Ako ste slobodni, u vaš život će uskoro ući dugo očekivana ljubav.

Napokon ćete upoznati nekoga tko vam može biti istinski pratilac, tko će vas podići, s kim se možete iscijeliti i postići stanje sreće i harmonije.

Idući period bit će u znaku rasta u paru i vezi, pogotovo ako ste prošli kroz probleme. Sada rastete zajedno i počinjete uživati u puno sretnijem vremenu.

Ako ste sami, osoba koja vam zaokuplja srce mogla bi vas primijetiti. Ne biste se trebali predati osjećajima straha i sumnje koje donosite iz prošlosti.

Vrijeme je emocionalnog cvjetanja.

2.

couple 6020751 960 720

U vašem ljubavnom životu očekuje se harmonija, procvat, rast i prosperitet.

Put do savršenog odnosa je kroz ljubav i prihvaćanje sebe. Kako se razvijate postajete sve mirniji, skladniji.

Više ne očekujete sreću izvana.

Moguće je da ćete otkriti i potpuno novo lice svog partnera koje će obogatiti vašu vezu.

Ako ste slobodni, otkrit ćete da prijatelj prema vama osjeća više od prijateljske ljubavi. Pažljivo razmislite, možda je to ono što želite.

atma.hr – 52
3.

love 4105181 960 720

Vama će naredni period donijeti brojna događanja na planu ljubavi, kako pozitivna tako i negativna. Ovo je uzbudljivo vrijeme.

Ako ste već u vezi, možete očekivati ​​neke teškoće. U ovom trenutku važno je da objektivno procijenite svoj odnos. Jeste li potpuno iskreni prema svom partneru o svojim namjerama?

Ako tražite ljubav, razmislite je li osoba koja vam se sviđa onakva kakvom se čini. Ako niste sigurni u nekoga, nemojte skočiti u odnos s tom osobom.

Vaš potencijalni partner možda nije sasvim iskren prema vama.

Otvorite se ljubavi, ali imajte i dozu opreza.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić