Jesam li spremna razbiti ograničenja uvjetovana prividnim komforom?
Ako je odgovor na ovo pitanje, ne, onda ovaj radni proces nije za vas.

Ova grupa postoji već 15ak godina. Neke od djevojaka/žena prate i sudjeluju od samog početka. To su divna, hrabra bića spremna na rast, razmjenu i zajedničko uživanje u kreativnom i istraživačkom procesu.
Svakako ne umanjujem vrijednost novih članica koje prolaze kroz naš mali svijet i svaki put donesu dio sebe koji je jedinstven i obogate naš svijet svojom bojom i kvalitetom.
Otvaram prostor za 3 ženske osobe koje će se pridružiti našoj podržavajućoj grupi.

Zatim, zatvaramo krug i nastavljamo dalje u proces istraživanja. Zatvorena grupa stvara krug povjerenja i veće otvorenosti za dublji rad.

Nešto o samom programu:
ISTRAŽIVAČKI PROCES KROZ TIJELO, GLAS, EMOCIJE I SEBSTVO

Istraživački proces koji uključuje tijelo, glas, emocije i sebstvo često se naziva holističkim ili integrativnim pristupom istraživanju. Ova metodologija naglašava važnost uzimanja u obzir različitih aspekata ljudskog iskustva kako bi se dobila dublja i bogatija slika istraživanog fenomena. Evo nekoliko ključnih elemenata koji se obično uključuju u ovakav pristup:

 1. Tijelo:
  • Somatsko iskustvo: Istraživači uzimaju u obzir kako tijelo doživljava, reagira i manifestira se u određenim situacijama. To može uključivati senzacije, pokrete, geste i druge fizičke izraze.
 2. Glas:
  • Komunikacija i izražavanje: Proučava se kako ljudi koriste svoj glas kao sredstvo izražavanja. To uključuje ne samo verbalnu komunikaciju već i ton glasa, ritam, tempo i druge aspekte vokalne izražajnosti.
 3. Emocije:
  • Emocionalno iskustvo: Fokusira se na emocionalne reakcije pojedinaca u određenim situacijama. Emocije se mogu istraživati kroz izražavanje lica, tijela, glasa, ali i kroz introspekciju i verbalno izražavanje.
 4. Sebstvo:
  • Subjektivno iskustvo: Istražuje se kako pojedinci doživljavaju i percipiraju svijet oko sebe. Ovo uključuje introspekciju, samoprocjenu, identitet i osobni narativ.

Tehnike su razne i izmjenjuju se konstantno tako da je svaki sat iskustvena poslastica. Tehnike suvremenog plesa, tjelesno orijentirane terapije, joge, BMC-a, Core Energetics-a, body work isl. su samo nagovještaj procesnog, istraživačkog puta.

Info o voditeljici možete naći na linku: https://studiomix.hr/tjelesno-orijentirana-terapija/

ILICA 196, MIX@KOPRIVA
SVAKI PONEDJELJAK OD 19-21H
RAZMJENA: 60€/MJ

prijava: [email protected]
0922 155 358

Ovaj modul posvećujem svojim predivnim, vjernim, ženama ratnicama, majkama, djevojkama….djevojčicama koje kroče zajedno samnom u ovom istraživanju. Hvala Vam na povjerenju i ljepoti koju doprinosite u naše momente izgubljeno/nađenih svjetova.