Izvanredan niz međunarodnih stručnjaka dijeli svoja otkrića i izvlači zaključke o pandemiji dok dijele informacije o tome što ova “oluja” još može donijeti za budućnost naših društava. Od hrvatskih stručnjaka, izlaganja će održati dr. Srećko Sladoljev, akademik Krešimir Pavelić i dr. Tomislav Domazet – Lošo.

Kamo idu Hrvatska i svijet u 2024.?
U središtu oluje
2. prosinca 2023. hotel Westin
Debata i tiskovna konferencija

Konferencija, debata i konferencija
za tisak namijenjeni su predstavljanju nekoliko postpandemijskih tekućih otvorenih pitanja koja treba trenutno evaluirati.

Individualno izlaganje sudionika skupa 20-30 minuta
Hrvatski sabor, Zagreb
9.00-17.00 sati, petak, 1. prosinca 2023.

DOMAĆIN:

DOMOVINSKI POKRET

SUDOMAĆINI:

SLOBODNI podcast

Prof. Denis Rancourt

*https://denisrancourt.ca/categories.php?id=1&name=covid

https://clouthub.com/c/vaxxchoice

Program je još podložan promjenama.

TEME


I. SCENA NAKON PRVE OLUJE

IMAJU LI MRNA INJEKCIJE OPRAVDANJE ZA OSTANAK NA TRŽIŠTU?


Znanost i zdravlje: Izravne posljedice pandemije s fokusom na najnovija opažanja, rezultate istraživanja i analize što bi moglo stajati iza dramatičnog porasta nuspojava i prekomjerne smrti uzrokovane erom COVID-injekcija (procjenjuje se 17 milijuna diljem svijeta*).

1. Ozljede uzrokovane injekcijama COVID-19. Turbo karcinom kao novi fenomen nakon masovnog cijepljenja

Dr. Ryan Cole: Inkriminirajući dokazi ‘svjedoka’:

Cjepivo protiv Covid-19 i njegove posljedice – osvrt patologa

Dr. William Makis: Turbo karcinom


2. Dugoročne posljedice injekcija mRNA i kontaminacije s plazmidnom DNA i SV40

s Dr. Kevin McKernan, Ph.D. David Wiseman, Ph.D. Jessica Rose i Ph.D. Lynn Fynn


3. Zašto će sva buduća mRNA cjepiva biti jednako toksična kao i ona protiv COVID-a

s Dr. Michael Palmer


II. NOVA DEFINICIJA JAVNOG ZDRAVSTVA S NOVOM ULOGOM SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE – SLUŽE LI PROMJENE INTERESIMA NAŠIH NARODA I GRAĐANA ILI ONIH POSEBNIH INTERESNIH SKUPINA?

U kojem smjeru ide reforma javnog zdravstva? Povjerenje u javno zdravstvo poljuljano je iz korijena… s razlogom. Bez sveobuhvatnog, neovisnog pregleda do sada provedenog – unatoč kontroverzama oko rješenja koja provode organizacije i institucije na globalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini – nastojimo odgovoriti na pitanje kamo ide javno zdravstvo. Kako osigurati podjelu dužnosti tako da javno-privatno financiranje preuzima prostor zaštite i zastupanja interesa naših građana.

Dr. Meryl Nass: Globalni kontekst SZO – iza međuovisnosti

Ph.D. David Bell: SZO ili pandemija: Koji je veći rizik?

Dr. Kat Lindley: Što reforma SZO-a znači za javno zdravstvo na nacionalnom i individualnom nivou?

Snimka zaslona 2023 11 24 214958

TEME


III. PRAVNE NESIGURNOSTI EUROPSKIH PRAVOSUDNIH INSTITUCIJA I PRAVNI OKVIR KOJI JE OMOGUĆIO PANDEMIJSKI ZLOČIN


Transparentnost i odgovornost ključni su stupovi naših demokratskih društava. Postupci koji su diktirali i omogućili pandemiju došli su uz velike nejasnoće u pravnoj sferi na globalnoj, europskoj, EU i nacionalnoj razini. Prakse koje su u suprotnosti s osnovnim načelima zakonodavnih temelja demokratskih društava ustaljuju se iz dana u dan kroz bezbrojne reforme i promjene. Pravni stručnjaci dat će pregled i izraziti svoju zabrinutost, a te promjene zahtijevaju društvene rasprave, odluke; i punu transparentnost.

Renate Holzeisen, Todd Callender, Philipp Kruse


IV. DIGITALNA TRANSFORMACIJA FINANCIJSKIH SUSTAVA I POTENCIJALNE POSLJEDICE


Digitalizacija (Digital ID, Valuta, itd.) je na putu. Postignut je dogovor zemalja Europske Unije da se nastavi s Europskim digitalnim identitetom kao kamenom temeljem za digitalzaciju financijskog sustava. Koje su implikacije? Kako se digitalna valuta Središnje banke razlikuje od sustava koji danas imamo? Koje nam opasnosti i prednosti (ako postoje) donosi implementacija digitalne valute središnje banke?

s Catherine Austin Fitts i Prof. Richard Werner

222

SUDIONICI

MERYL NASS, MD, USA

Liječnica i istraživačica koja je dokazala da je najveća svjetska epidemija antraksa nastala zbog biološkog rata. Otkrila je opasnosti cjepiva protiv antraksa, istraživala sindrom Zaljevskog rata i osporila FBI-evu istragu pisama o antraksu. Dala je 6 svjedočanstava u Kongresu i mnoga svjedočanstva pred državnim zakonodavnim tijelima o bioterorizmu, sigurnosti cjepiva, COVID-u i javnom zdravlju. Savjetovala je Svjetsku banku, kubansko Ministarstvo zdravstva i ravnatelja Nacionalne obavještajne službe. Znanstvena je savjetnica za Zdravstvenu zaštitu djece. Njezina liječnička licenca suspendirana je 2022. zbog propisivanja lijekova za COVID-19 i zbog navodnog širenja dezinformacija. Web stranica: merylnass.substack.com

KAT LINDLEY, MD, USA

Dr. Kat Lindley certificirana je liječnica obiteljske medicine koja je svoju profesiju obavljala u nekoliko vodećih uloga i trenutno je prethodna predsjednica Texas ACOFP- a, izabrana predsjednica TOMA-e, izabrana predsjednica teksaškog ogranka AAPS-a i članica odbora DPC Action . Ona je strastvena zagovornica svojih pacijenata, veterana i zdravstvene skrbi i bila je aktivno uključena u zdravstvenu politiku na državnoj i nacionalnoj razini. Porijeklom iz Hrvatske

Viši znanstvenik na Institutu Brownstone, liječnik javnog zdravstva i biotehnološki konzultant u globalnom zdravstvu, bivši medicinski službenik i znanstvenik u WHO-u, voditelj programa za malariju i febrilne bolesti u Zakladi za inovativnu novu dijagnostiku (FIND) u Ženevi, Švicarska, i Direktor globalnih zdravstvenih tehnologija u Intellectual Ventures Global Good Fundu u Bellevueu, WA, SAD.

DAVID BELL, MBSS, PHD, USA

Doktor medicine, s postdoktorskom diplomom iz medicinske mikrobiologije, radio je u Mainzu s dr. Sucharitom Bhakdijem, a zatim na Odjelu za kemiju na Sveučilištu Waterloo u Ontariju, Kanada, kao profesor biokemije. Otpušten je s te pozicije 2022. godine zbog odbijanja da primi cjepivo protiv COVID-19.

https://mpalmer.heresy.is/.

MICHAEL PALMER, MD, PHD, CA

SUDIONICI

RYAN COLE, MD, USA

Stekao je medicinsku diplomu na Medicinskom koledžu Virginije na Sveučilištu Virginia Commonwealth i 5 godina na usavršavanju na klinici Mayo u Rochesteru, Minnesota, te prihvatio stipendiju u dermatopatologiji. Godine 2004. osnovao je Cole Diagnostics, neovisnu medicinsku tvrtku s punom uslugom laboratorija u Boiseu, Idaho. Certificirani je anatomski i klinički patolog i ima poseban interes za molekularnu dijagnostiku s licencom u mnogim saveznim državama i služi pacijentima i kliničarima diljem zemlje pružajući točne i pravovremene dijagnoze. Cole Diagnostics godišnje obrađuje i izvještava o približno 40 000 uzoraka krvi i biopsije pacijenata. Prošle godine laboratorij je obradio preko 100.000 uzoraka za testiranje na COVID.

WILLIAM MAKIS, MD, CA

Kanadski liječnik s iskustvom u radiologiji, onkologiji i imunologiji. Dobitnik medalje generalnog guvernera, stipendist Sveučilišta u Torontu. Autor više od 100 recenziranih medicinskih publikacija.

Top Substack Autor: http://makismd.substack.com gdje piše detaljne podatke o COVID- 19, iznenadnim smrtima, mRNA cjepivima, ozljedama od cjepiva, novim pandemijama i više…

PHILIPP KRUSE, LL.M, CH

Odvjetnik specijaliziran za poreze i ima svoju odvjetničku tvrtku u Zürichu, Švicarska. Philipp je supredsjednik Švicarske odvjetničke komore. Kruse ima diplomu magistra prava na Sveučilištu u Bernu, kao i diplomu magistra studija međunarodnog poslovnog prava, a također je porezni stručnjak na Švicarskoj poreznoj akademiji.

Od 2020. procesuirao je ukupno 22 slučaja kako bi obnovio istrage mandata COVID-19 utemeljenih na dokazima. Švicarska odvjetnička komora podnijela je pravna izvješća švicarskom parlamentu i vladi, pokazujući njihovo trajno kršenje švicarskog Ustava.

DDR RENATE HOLZEISEN, IT

Europska odvjetnica za ljudska prava sa sjedištem u Južnom Tirolu legalno se bori protiv Corona mjera. Član odbora Children’s Health Defense Europe. Ona tvrdi da se bilo koje novorazvijeno cjepivo ne može učiniti obveznim na temelju obrazloženja koje je korišteno za njihovo odobrenje. Također je odvjetnica pred Vrhovnim sudovima i specijalizirana je za europsko i međunarodno pravo. Ona je ogromna snaga u slučajevima na europskoj i nacionalnoj razini ujedinjujući, dijeleći i koordinirajući inicijative. Aktivno se bavi pitanjima temeljnih prava i sloboda.

SUDIONICI

LYNN FYNN, MD, PHD, USA

DAVID WISEMAN, PHD, USA

DirectorICA America’s Frontline Doctors, i jedna od osnivačica DeMed-a (Decentralizirana medicinska mreža). Dr. Fynn objavila je mnogo članaka i radova pod svojim djevojačkim prezimenom, trenutačna je vlasnica patenta u području neurotransmitera, obučena za mikrobiologiju, virologiju i biokemiju.

Njezina područja stručnosti uključuju farmakologiju, zarazne bolesti i tropsku medicinu, vratila se u SAD nakon 2 godine u zapadnoj Africi i razotkrila pogrešnu znanost tijekom pandemije COVID-19 i šire te koristila nepristran, zdravorazumski pristup razumijevanju virusa, infekcije, cjepiva i liječenje nastale ozljede. Etika iznad svega, njezin je stav. Ovu filozofiju dijele svi suradnici platforme DeMed.

Bioznanstvenik s doktoratom znanosti, s iskustvom u farmaciji, farmakologiji, imunologiji i eksperimentalnoj patologiji, ima opsežan set vještina i iskustvo, budući da je jedan od 66 najboljih znanstvenika istraživača u Johnson & Johnsonu. Pružio je dubok uvid u kontinuirani rad prema masi cijepljenja protiv Covid-19.

U tvrtki Synechion, Inc. stručnjak za znanost i poslovanje prevencija kirurških

priraslica s općom stručnošću u pretkliničkim, kliničkim, regulatornim i marketinškim aspektima medicinskih proizvoda te je učestvovao u razvoju velikog broja proizvoda protiv priraslica, od kojih brojni dospijevaju u klinička ispitivanja i na tržište.

Profesor bankarstva i financija. Posjeduje počast prve klase iz ekonomije na London School of Economics i doktorat iz ekonomije na Sveučilištu u Oxfordu, osnovao je i vodio Local First, tvrtku od interesa za zajednicu koja osniva neprofitne banke u zajednici u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 2008. je osnovao i godine ravnateljica Centra za bankarstvo, financije i održivi razvoj. Njegova knjiga Princes of the Yen bila je bestseler broj 1 u Japanu i jedan je od najboljih izvora za ljude koji žele razumjeti središnje bankarstvo.

PROF. RICHARD WERNER, D.PHIL, UK

JESSICA ROSE, PHD, CA

Kanadska znanstvenica, prvostupnik primijenjene matematike, magisterij imunologije, doktorat iz računalne biologije, dva postdoktorska stupnja; molekularne biologije i biokemije, dva mjeseca kao viši istraživač na Weisman institutu prije završetka posljednjeg poslijedoktorskog studija. Najnovija istraživanja su u takozvanoj deskriptivnoj analizi u VAERS-u kako bi javnost lako procijenila podatke. Svjedočila u National Citizen Inquiry, Kanada o nalazima o cjepivima protiv covida-19.

Web stranica: https://jessicar.substack.com/

SUDIONICI

Renomirani lider u tehnologiji sekvenciranja DNK. Vodio je istraživački tim u sklopu izvornog Projekta ljudskog genoma, osnivač i glavni znanstveni direktor Medicinal Genomics, tvrtke za znanost o životu koja distribuira platforme temeljene na genetici za testiranje kvalitete i sigurnosti legalnog kanabisa. Njegovo nedavno istraživanje pokazuje da je cjepivo C19 krivotvoreno, da su farmaceutske tvrtke namjerno skrivale prisutnost sekvence promotora SV40 od regulatora i da su vješto izbjegle kršenje specifikacija kontaminacije koristeći dvije različite tehnike mjerenja ovisno o tome što se mjerilo.

KEVIN MCKERNAN, PHD, USA

Todd Callender radi u industriji invalidskog, zdravstvenog i životnog osiguranja više od 20 godina i fokusiran je na međunarodnu konvergenciju biomedicinskih rizika, rizika pobolijevanja i smrtnosti u globalnom pravnom kontekstu, trenutno je član izvršnih odbora mnogih multinacionalnih kompanija i bio je odgovoran za završetak FDA-ovog procesa registracije novog medicinskog uređaja u industriji masovnog cijepljenja. Trenutačno radi kao glavni savjetnik tužitelja u saveznoj parnici koja je u tijeku u vezi s obaveznim cijepljenjem protiv Covida pripadnika američkih oružanih snaga.

Web stranica: https://dradvocates.com/

TODD CALLENDER, ATTORNEY, USA

PredsjedniCA Solari, Inc., izdavača Solari Reporta, i izvršna članica Solari Investment Screens, LLC, bila je generalni direktor i član upravnog odbora Wall Street investicijske banke Dillon, Read & Co. Inc., kao pomoćnica ministra za stambena pitanja i saveznog povjerenika za stambena pitanja u Ministarstvu za stambena pitanja i urbani razvoj Sjedinjenih Država u prvoj Bushevoj administraciji, a bila je i predsjednica Hamilton Securities Group, Inc. Dizajnirala je i zaključila više od 25 milijardi dolara transakcija i ulaganja do danas i vodila je strategiju portfelja i ulaganja za 300 milijardi dolara financijske imovine i obveza. Diplomirala je na Sveučilištu Pennsylvania (BA), Warton

CATHERINE AUSTIN FITTS, School (MBA) i studirala mandarinski kineski na Kineskom sveučilištu u Hong Kongu. USA

Snimka zaslona 2023 11 24 221220

U SREDIŠTU OLUJE KAMO IDU HRVATSKA I SVIJET U 2024.?

TEME


Scena nakon Prve oluje

Imaju li mRNA injekcije opravdanje za ostanak na tržištu?

Il. Nova definicija javnog zdravstva s novom ulogom svjetske zdravstvene organizacije – Služe li promjene interesima naših naroda i građana ili onih posebnih interesnih skupina?

Ill. Pravne nesigurnosti europskih pravosudnih institucija i pravni okvir koji je omogućio pandemijski zločin

Digitalna transformacija financijskih sustava i potencijalne posljedice

DOMAĆIN:

DOMOVINSKI POKRET

SUDOMAĆINI:

SLOBODNI podcast

Prof. Denis Rancourt

*https://denisrancourt.ca/categories.php?id=1&name=covid

https://clouthub.com/c/vaxxchoice

Program je još podložan promjenama.