Foto: pixabay.com

Privucite ljubav, novac i sreću odgovarajućim mirisima u domu, kao i na mjestima na tijelu gdje su smještene čakre! Mirisi sami po sebi imaju ogromnu moć, a kada se ona udruži s energijom koja zrači iz 7 čakri, mogu vam pomoći da postignete puno toga. Evo nekih prijedloga za različite situacije!

atma.hr – 52
Aromaterapija drevna je iscijeliteljska metoda. Mirisi, prema Feng Shui-u, predstavljaju manifestaciju energije u prostoru u kojem se boravi, pa im se pripisuje ljekovitost zbog toga što mogu aktivirati pojedine dijelove života.

Najvažnije je da dom miriše i odiše čistoćom, jer ustajali i neugodni mirisi stvaraju negativnu energiju. Vrlo je važno da se prostor u kojem se živi što češće provjetrava.

Treba izbjegavati umjetne raspršivače, jer su mješavina raznih mirisa i kemikalija koji loše utječu na zdravlje. Prirodni mirisi imaju prednost, osobito biljke. Opredijelite se za prirodne izvore mirisa kao što su ulja, svijeće, potpuri, svježe cvijeće ili voće.

Posebno se cijeni miris naranče u svakoj prostoriji. On djeluje osvježavajuće i poticajno, uz to doprinosi strujanje pozitivne energije vašim prostorom. Donosi živahnost, a povezuje se i s blagostanjem i vitalnošću.

Eterična ulja s mirisom naranče privlače sreću i zadovoljstvo.

Miris bora privlači novac i zaštitu.

Kamfor odbacuje negativnu energiju.

atma.hr – 52
Ukoliko imate eterična ulja s mirisom limuna ili limete onda će vaši ukućani imati kontrolu nad emocijama i mentalnu stabilnost.

Zanosan miris lavande donosi mir.

Miris šumskog voća privlači prijateljstvo i ljubav u vaš dom.

Za sve koji žele pronaći iskrenu ljubav mirisi orhideje i ruže su pravi izbor.

Slatki mirisi vanilije i cimeta sprečavaju razvod i donose bračnu sreću.

ETERIČNA ULJA I ČAKRE

Mirisi sami po sebi imaju ogromnu moć, a kada se ona udruži s energijom koja zrači iz sedam čakri na našem tijelu, mogu vam pomoći da postignete mnogo toga. Evo nekih prijedloga za različite situacije.

Ako želite da djelovati privlačnije svom partneru, stavite jednu kap eteričnog ulja ylang-ylang na prst, a zatim je razmažite na šestu čakru (to je točka koja se nalazi točno između vaših obrva).

atma.hr – 52
Ako želite ostaviti dobar utisak na sastanku, stavite kap eteričnog ulja od ruže na „srčanu čakru“, koja se nalazi tačno između vaših grudi. Ako ste uznemireni, možete dodati i kap lavande, koja će vas opustiti.

Ako želite da se pažnja ljudi usmjeri na vas, jedna kap ylang-ylang ulja na krunskoj čakri (točka na vrhu tjemena) može učiniti čuda i usmjeriti sve poglede u vašem pravcu.

Ako želite zavesti nekoga, jednu kap jasminovog ulja stavite na šestu čakru, između svojih obrva.