Iz poštovanja prema sebi ne vraćaj se onima koji su te već jednom ostavili i gledajući tvoje suze samo otišli bez riječi.

78
Ne vraćaj se onima koji su uživali u tvojoj ranjivosti jer su na taj način mogli raditi ono što su htjeli bez straha da ćeš im vratiti ili zaustaviti ih u njihovim namjerama.

Ne vraćaj se onima koji su neprestano mijenjali svoje osjećaje prema tebi pa te jedan trenutak zasipali onim ekstra pozitivnima osjećajima, a trenutak kasnije onim najgorima što mogu biti.

Iz poštovanja prema sebi ne vraćaj se onima koji su ignorirali tvoje pozive izvlačeći se da nisu čuli ili znali. Čuli su ali tvoji pozivi u pomoć nisu bili prioritet, nisu bili čak ni među prvih deset.

….

Ne vraćaj se onima koji su prelazili na drugu stranu ulice kada bi te vidjeli želeći te zaobići jer su bili neki drugi planovi i neka druga računica.

Ne vraćaj se onima koji su očekivali da ćeš im uvijek biti na raspolaganju, a tebi se nikada nisu stavili na raspolaganje.

Iz poštovanja prema sebi ne vraćaj se ni onima koji su te obasipali lijepim riječima i poklonima a varali gdje god su mogli i stigli, jer su vjerovali da će njihova igra trajati vječno i da je nećeš prozreti.

Imaj poštovanja prema svome srcu kojemu ne možeš odrediti koliko može izdržati i podnijeti i sebi kome ćeš u budućnosti morati objasniti zašto si se stalno vraćao na iste pogreške i zašto ništa od njih nisi naučio.

Uvijek se sjeti onoga što te je slamalo, bacalo u očaj i depresiju i shvati da ti drugi put to ne može donijeti sreću i radost.

78
Vjeruj iskustvu života i manje ćeš doživjeti uzastopnih razočaranja jer ljudi se rijetko kada promijene.

Istina je da svakome treba dati drugu šansu ali ne da budeš dokrajčen nego da iz opreza provjeriš da li je pred tobom stvarno druga osoba.

Iz poštovanja prema sebi ne vraćaj se tamo odakle si jednom bio protjeran.

Mario Žuvela, savjetnikuspjeha.com

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.