pixabay.com

Kao što se vaše karakterne osobine ogledaju u Osobnom broju, tako se i vaša emotivnost reflektira kroz Izražajni broj. Ovaj broj otkriva vaše skrivene emocije, stvari kojima stremite u ljubavi kao i što vas očekuje u vezama.

atma.hr – 52
Kako izračunati Izražajni broj

Izračunava se tako da se bioritamskom broju doda osobni broj.

Na primjer – Kada je netko rođen 03. 12. 1962. godine, onda je:

Bioritamski broj: 3 + 12 = 15 = 1 + 5 = 6 / znači dan + mjesec /

Generacijski broj: 1 + 9 + 6 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9 / godina rođenja /

Osobni broj = bioritamski + generacijski = 6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6

Izražajni broj = bioritamski + osobni broj = 6 + 6 = 12 = 1 + 2 = 3

U ovom slučaju – Izražajni broj je 3.

Na ovaj način izračunajte svoj Izražajni broj i ispod pročitajte analizu.

Analiza

Izražajni BROJ 1

Ovaj broj pripada izuzetno neovisnim i impulzivnim osobama. U vezama su sklone krajnostima.

Sebi uvijek biraju partnera nad kojim mogu dominirati. Međutim, kada dominacija nestane, tada se javljaju problemi i najčešće dolazi do raskida veze.

Budući da je jedinica vrlo jak izražajni broj, ona se uglavnom dobro nosi sa svojim autoritetom, tako da su ekstremi ipak rijetki.

atma.hr – 52
Izražajni BROJ 2

Dvojke su zavodljive, privlačne i šarmantne. Međutim, često plaćaju danak zbog svoje nesamostalnosti.

S obzirom da ne mogu živjeti same, kompromisno rješenje nalaze čak i u vezama s neadekvatnim partnerima. Ali u takvim situacijama dobro se snalaze tako što se prilagođavaju i čine često ustupke suprotnoj strani.

Dvojke su vrlo otvorene prema svojoj okolini kojoj rado otkrivaju svoje emocije.

Zadovoljavaju se i sa najmanjom pažnjom voljene osobe, koja im daje stimulans da se za njenu ljubav bore do kraja.

Izražajni BROJ 3

Izražajni broj tri pripada umjetničkim dušama koje maštovitost i inspiraciju prepliću čak i kroz svoj emotivni život. S njima je uvijek ugodno jer osobnu pozitivnu energiju rado razmjenjuju sa drugima.

Kao partneri su vrlo emotivni i strastveni.

Kada su zaljubljeni, ne smeta im da budu u sjeni jer za njih je ljubav sentimentalna igra. U suprotnom one joj se ne predaju. Svaka monotonija guši u ovim osobama ljubavni zanos, a samim tim i interes za daljnji opstanak. Tada se okreću i odlaze bespovratno u nepoznatom pravcu.

atma.hr – 52
Izražajni BROJ 4

Osobe koje pripadaju ovom broju sklone su flertu i kratkotrajnim vezama. Ali to su posljedice njihove nesigurnosti, zatvorenosti i ranjivosti.

Urođeni strah od ostavljanja čini ih vrlo nepristupačnim i rezerviranim. Međutim, kada prihvate neku osobu, istog momenta slijedi velika transformacija. Onda postaju najvjernije, najplemenitije i najtolerantnije.

U tom slučaju njihov partner se može slobodno opustiti jer će kraj sebe imati jednu izuzetnu osobu.

Izražajni BROJ 5

Petica kao izražajni broj pripada osobama koje stalno lebde u oblacima ljubavnih snova.

Vole slobodu, putovanja, pustolovine i sve drugo što je lijepo i neobično. Posjeduju nesvakidašnji šarm koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zavode energično i strasno, što je u izravnoj vezi s njihovim temperamentom. Kada konačno osvoje pravu osobu onda se smiruju i bivaju joj vjerni do kraja života.

Ovo je najkontradiktorniji broj jer predstavlja i slobodu i neovisnost, i odanost i privrženost.

atma.hr – 52
Izražajni BROJ 6

Šestica je broj harmonije i ljubavi. Nju očarava ljepota, blagost, ljudska dobrota. Ona je pristalica tolerancije i vjernosti, kao što isto očekuje i od partnera.

Ovo je broj i fatalnih žena koje su osvajale i najmoćnije muškarce. Znale su ih podčiniti sebi i zauvijek zagospodariti njihovim srcima. One su voljene, poštovane i poželjne u svakom okruženju.

Šestica je broj koji svojim nositeljima aspektira jedinstvenost i neponovljivost u svakom pogledu.

Izražajni BROJ 7

Osobe s ovim brojem su tajnovite, povučene i vrlo zatvorene.

Teško pokazuju svoje osjećaje i vrlo su tajanstvene za suprotni spol.

Možda mnogima sedmica djeluje nezainteresirano i ravnodušno, ali u biti nije tako. U njima se krije lavina emocija koje se ne mogu zaustaviti kad se pokrenu.

Tada sedmica nikog ne ostavlja ravnodušnim jer one kad vole to je onda prava i bezuvjetna ljubav koja se ne može pronaći ni kod jednog drugog broja.

Izražajni BROJ 8

Osmice su vrlo odane, osjećajne i privržene. Svoje emocije nikada ne skrivaju i vrlo su rječite kada ih pokazuju. Njihova privlačnost se vrlo pozitivno reflektira preko intelekta i snažne osobnosti, koja kao magnet djeluje na suprotni spol.

Osmice ne toleriraju nevjeru i ne praštaju preljub.

Uvijek prve prekidaju neuspjelu vezu, bez obzira na partnerov stav i mišljenje.

One su vrlo principijelne i nikad se ne vraćaju starim ljubavima.

Izražajni BROJ 9

Osobe s izražajnim brojem devet su dobronamjerne, širokog duha i suvremenih shvaćanja. Nisu posesivne, ali su osjetljive na neuzvraćenu ljubav. Posjeduju dobru intuiciju koja im znatno pomaže u pronalaženju pravog partnera.

Ovo je jedini broj koji voli odabranu osobu zbog onoga što ona jest, ili bolje rečeno, devetka se može osvojiti samo pravim ljudskim kvalitetama.

Ona nije koristoljubiva i emocije uvijek stavlja iznad materijalnih interesa. Za nju ljubav nije samo zajednički život već puno više od toga.

Numerolog autor: Minja Jasmina / astro-portal.hr