Što mislite? Recite. Pa pogledajte nas samo, pogledajte malo svijet oko sebe. Što mislite kako zapravo funkcionira sve? Nažalost većinski prema ovoj prvoj rečenici. Dok si jučer bio zdrav, jesi li živio zapravo ili si dane provodio u brizi? Uvijek u brizi oko nečega.

atma.hr – 52
Posao, novac, muž, žena, djeca, nevažno, stalno si u brizi. Vrijeme prolazi tako i dođe dan kada te jednostavno pokosi. Onda kada poželiš živjeti, ali ti to ne možeš. Napustilo te ono što nikada nisi cijenio, zdravlje. I što sada?

Je li potrebna smrt kako bismo voljeli? Nažalost se mi ljudi ponašamo tako. Kao smeće. Pogledajte nas samo i recite da nije tako. Nećemo se lagati. Ponekad smo zaista stoka, uništavamo sve oko sebe, ne samo prirodu već i druge ljude. Čak niti ne cijenimo one koje imamo uz sebe.

I onda “Boom” njih više nema. I što radimo mi onda čovječe moj mili? Volimo ih kao.

Kupujemo skupa cvijeća, pravimo grobnice za koje niti nemamo novac. No, čekaj malo. Pa gdje smo bili dok su bili živi? Tu pored nas. Dok smo ih olako shvaćali, upotrebljavali kao neku krpu.

atma.hr – 52
Vidite, nije važno to što smo bili, mi to promijeniti ne možemo. Ono što možemo promijeniti je to kakvi smo mi sada.

Živjeti i voljeti, sada. One koje imamo uz sebe. Cijeniti život. Biti bolji.  💜

Što biste vi odgovorili na ovo pitanje?

Marina Knüsel, https://www.facebook.com/groups/658367227966079  

34 TAJNA 5 ELEMENATA

TAJNA 5 ELEMENATA

5 elemenata 1

Jedinstveni vodič kako unaprijediti kvalitetu života pomoću:

- snažne odlučnosti vatre
- suosjećajne milosti vode
- avanturističkog duha vjetra
- marljivosti zemlje
- intuicije etera

Navedene su mnoge činjenice koje govore o teoriji 5 elemenata kao o korijenu svih znanja. Uz znanstveni dio, knjiga se sastoji i od praktično-duhovnog dijela gdje su opisani svi elementi i njihova svojstva, te na koji način čovjek može upotrijebiti knjigu kao vodič znanja i raditi sa elementima kao vrhunskim Učiteljima.