Jednostavno osjetiš kad to više nije Taj smjer. Kad put kojim koračaš traži od tebe da skreneš i promijeniš pravac kretanja. Jednostavno ti postaje sve jasnije da je promjena tu na vidiku, a znakovi na putu postaju sve očitiji.

atma.hr – 52
I nekako jednostavno Znaš. Znaš da će se nešto radikalno promijeniti. Svjestan si toga i sve nekako iščekuješ odakle će promjena stići.

I ne bojiš se. Jer si toliko puta to već prošao i uvjerio se da Onaj gore vidi širu sliku. I zna bolje od tebe što je najbolje za tebe. Pa ostane samo čista Vjera i puštaš da te vodi. Ka onom gdje trebaš doći…

Nema mjesta sumnji, samo osluškuješ što ti Duša šapuće i koračaš u skladu sa time. I znaš da dok god ste tako povezani, dok god osluškuješ Vođenje – nećeš pogriješiti. Nema mjesta sumnji i nikada nisi sam.

Čudesan je to osjećaj. Preposeban. I toliko moćan. Ne postoji strah. Osjećaš se sigurnim u nepoznatom. I to je nevjerovatno!

atma.hr – 52
Ne opireš se nimalo, samo vjeruješ da će se sve posložiti na najbolji način kada bude najbolje vrijeme za tebe. I raduješ se onome što dolazi.

Jer nekako, na neki način to mora biti najbolje za tebe.

I jest. Uvijek jest.

Iako mi to uvijek ne vidimo.

Ali spoznaja da sve služi rastu naše duše nam u tome može pomoći. Spoznaja da netko od gore vidi širu sliku donosi nam mir.

I snagu. I Vjeru.

Da se prepustimo…  ♥️

Iva Bradarić
https://suncanastrana.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

atma.hr – 52
Prethodna objavaŽelite upoznati onu pravu osobu? Evo kako ćete to ostvariti!
Slijedeća objavaŽivot u tamnici vlastitih misli
Avatar photo
Ja sam samo Iva. Nije bitno moje porijeklo, zanimanje ili radno iskustvo. Već poruka koju vam prenosim, a nastala je kao rezultat prolaska kroz razna životna iskustva koja su naše lekcije i čine nas jačima. Mudrijima. Naravno, ako im to dozvolimo i prepustimo im se, te dopustimo Životu da izvuče ono najbolje iz nas. Uz sve to, tu je dugogodišnji rad na sebi uz mnoštvo knjiga, seminara i radionica. Želim da vam moje iskustvo pomogne na vašem putu. Da vam otvori vidike, olakša boli i osvjetli put. I ako će se ijedan od vas zbog mojih riječi osjećati bolje, moja misija je ispunjena. Sa ljubavlju i radošću sam tu za vas.