Superhrana je knjiga recepata koja nudi kreativne ideje za uvođenje zdravih namirnica u svakodnevnu prehranu. U knjizi se nalaze originalni, ali i jednostavni recepti za svaki obrok, recepti za energetske napitke i poslastice za podizanje energije i snage. Knjiga je vodič za one koji žele smršaviti, ozdraviti i biti u punoj snazi.

atma.hr – 61
Kuharica, ali i knjiga koja nas upoznaje s biljnim supernamirnicama koje bismo uvijek trebali imati kod kuće kako bismo održavali stalnu razinu optimalnog zdravlja. Neke su od tih namirnica poznate, dok su druge još uvijek nešto egzotičnije, ali sve pristupačnije. Autorica nam donosi slasne i originalne ali jednostavne recepte koje je lako ukopiti u dnevnu rutinu i obiteljski jelovnik.

Od doručka do večere, od energetskih napitaka do brzih slastica za podizanje energije i snage, ova knjiga je vodič za cjelovitu gurmansku prehranu, uz koju ćete postići bolju razinu energije, smršavjeti, sniziti razinu kolesterola, držati razinu šećera u krvi pod nadzorom i izgledati osjećati se mlađe. Bez mesa, bez mliječnih proizvoda, bez šećera i bez uskraćivanja.

atma.hr – 61
O autoru:

Julie Montagu rođena je u SAD-u, a poučava jogu i prehranu u vrhunskim londonskim studijima, zvijezda je novog zabavnog programa američke mreže Bravo Ladies of London, „mozak” je u pozadini novog internetskog tečaja prehrane THE FLEXI FOODIE ACADEMY (www.theflexifoodie.com) i kreatorica vlastite linije energetskih međuobroka. Udana je, ima četvero djece, više saznajte na stranici www.juliemontagu.com.

Julie Montagu: Superhrana

superhranaminiSuperhrana je knjiga recepata koja nudi kreativne ideje za uvođenje zdravih namirnica u svakodnevnu prehranu.

U knjizi se nalaze originalni, ali i jednostavni recepti za svaki obrok, recepti za energetske napitke i poslastice za podizanje energije i snage. Knjiga je vodič za one koji žele smršaviti, ozdraviti i biti u punoj snazi.

176 stranica, format: 17,5×22,2 cm

Cijena: 155 kn